Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 22:00
kc napisał(a):
panda napisał(a): Kiedy premier składa obietnice mówiąc o polskiej rodzinie i wskazuje na zdjęcie szczęśliwej rodziny z Irlandii to już jest najwyższa nierzetelność.

Z materiału filmowego wynika, że ludzie na zdjęciu nie są rodziną. Czy w związku z tym możemy podejrzewać premiera, że promuje rozbite rodziny z Irlandii? : )

:D
Dobre! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9879
#panda nieaktywny
7 stycznia 2013r. o 1:11
kc napisał(a):
Z materiału filmowego wynika, że ludzie na zdjęciu nie są rodziną. Czy w związku z tym możemy podejrzewać premiera, że promuje rozbite rodziny z Irlandii? : )

Nie skomentowałam tego artykułu, ponieważ gazeta "Fakt" nie jest dla mnie wiarygodnym źródłem informacji.

to już chyba sam premier wie co promuje! na pewno nie polską rodzinę niestety :)

"fakt" niewiarygodny? a może raczej "niewygodny"? a ministro pasuje, jak ulał do tego zamówienia! unikasz odpowiedzi? :)

Dopisane 07.01.2013r. o godz. 01:11:

Takich absurdów jakie tworzy ten rząd to świat dotąd nie widział! Nieróbstwo i partaczenie prawa! :]

"Od 2014 renty będą wyższe niż emerytury, czyli rentowe eldorado"

http://wyborcza.biz/finanse/1,105684,13146330,Od_2014_renty_beda_wyzsze_niz_emerytury __czyli_rentowe.html#BoxSlotII3img

Zmoderowano 07.01.2013 godz.20:43 - powód: za długi link (sentinel)
~Preczzkomuną niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 15:00

Czas na Nową Prawicę pana Janusza Korwin Mikkego!
9176
kc
7 stycznia 2013r. o 20:36
panda napisał(a): "fakt" niewiarygodny? a może raczej "niewygodny"? a ministro pasuje, jak ulał do tego zamówienia! unikasz odpowiedzi? :)

Oj , Panda, męczysz : ). Dla mnie gazeta "Fakt" nie jest wiarygodna. Specjalnie dla Ciebie przeczytałam jeszcze raz ten artykuł, żeby być może znaleźć coś poza suchym faktem, że minister kupił te miniaturki, ale niestety nic więcej nie napisali. Jeśli znajdziesz jakieś dodatkowe informacje na ten temat, to napisz, a ja chętnie się do tego odniosę. Podyskutujemy, możliwe, że nawet razem uznamy, że jest niespełna rozumu : ).

Jeśli dziennikarz gazety "Bolec.info" napisałby, że panda zrobił jakąś głupotę, to zanim bym wyrobiła sobie negatywną opinię na Twój temat, próbowałabym uzyskać więcej informacji, najlepiej u samego zainteresowanego, by mieć dokładny ogląd sytuacji.
9879
#panda nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 15:46
kc napisał(a):

Oj , Panda, męczysz : ). Dla mnie gazeta "Fakt" nie jest wiarygodna. Specjalnie dla Ciebie przeczytałam jeszcze raz ten artykuł, żeby być może znaleźć coś poza suchym faktem, że minister kupił te miniaturki, ale niestety nic więcej nie napisali. Jeśli znajdziesz jakieś dodatkowe informacje na ten temat, to napisz, a ja chętnie się do tego odniosę. Podyskutujemy, możliwe, że nawet razem uznamy, że jest niespełna rozumu : ).

Jeśli dziennikarz gazety "Bolec.info" napisałby, że panda zrobił jakąś głupotę, to zanim bym wyrobiła sobie negatywną opinię na Twój temat, próbowałabym uzyskać więcej informacji, najlepiej u samego zainteresowanego, by mieć dokładny ogląd sytuacji.

ależ :) a do czego są tobie potrzebne dodatkowe informacje? ten suchy fakt wystarczy za wszystkie komentarze! Minister w czasach kryzysu, i medialnie głoszonych oszczędności, ale chyba tylko dla społeczeństwa... więc minister wydaje 17 000 złotych na zabawki?! JA nie oceniam człowieka Nowaka, ja oceniam ministra, oceniam rząd, premiera, powtarzające się absurdy tej władzy!

głupoty, które może popełniać człowiek panda nie mają nic do rzeczy :)

Dopisane 08.01.2013r. o godz. 15:45:

... i gdzie ta zielona wyspa Tuska? wykluczeniem i biedą w Polsce zagrożone jest 27% społeczeństwa! 1/3 polaków!!

Później możemy pójść na emeryturę, a młodzi mają coraz mniejsze szanse na znalezienie godnej pracy!

http://biznes.onet.pl/ue-ryzyko-dlugotrwalej-biedy-i-rosnace-bezrobocie,18491,5388264,1,news-detal[img=1357656347_0pki7w2.jpg]

Dopisane 08.01.2013r. o godz. 15:46:

a ministrowie kupują zabawki do swoich biur za 17 000zł! :]
9984
#gover nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 16:53
panda napisał(a): Później możemy pójść na emeryturę, a młodzi mają coraz mniejsze szanse na znalezienie godnej pracy!

To nie jest sytuacja, ktora dotyczy wylacznie Polski. Podobne problemy ekonomiczno-spoleczne sa bolesnymi faktami wiekszosci Panstw zachodnich. Bezrobocie mlodych ludzi (do 35 lat) oscyluje w granicach 40%.
9879
#panda nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 16:58
gover napisał(a):
panda napisał(a): Później możemy pójść na emeryturę, a młodzi mają coraz mniejsze szanse na znalezienie godnej pracy!

To nie jest sytuacja, ktora dotyczy wylacznie Polski. Podobne problemy ekonomiczno-spoleczne sa bolesnymi faktami wiekszosci Panstw zachodnich. Bezrobocie mlodych ludzi (do 35 lat) oscyluje w granicach 40%.

ale to chyba nie znaczy wcale nic dobrego? że sytuacja dotyczy też innych? czy to jest jakiś powód do zadowolenia? na dodatek w porównaniu z bogatszymi jesteśmy w dużo gorszej sytuacji! jakbym miał być bezrobotnym to wolałbym nim być w Niemczech, czy też w Skandynawii! :P
9984
#gover nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 17:06
panda napisał(a): ale to chyba nie znaczy wcale nic dobrego? że sytuacja dotyczy też innych? czy to jest jakiś powód do zadowolenia? na dodatek w porównaniu z bogatszymi jesteśmy w dużo gorszej sytuacji! jakbym miał być bezrobotnym to wolałbym nim być w Niemczech, czy też w Skandynawii! :P

Stawiam Ci dobra wodke, jesli mi pokazesz w ktorym miejscu napisalem, ze jest to powod do zadowolenia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza