kc napisał(a):
Oj , Panda, męczysz : ). Dla mnie gazeta "Fakt" nie jest wiarygodna. Specjalnie dla Ciebie przeczytałam jeszcze raz ten artykuł, żeby być może znaleźć coś poza suchym faktem, że minister kupił te miniaturki, ale niestety nic więcej nie napisali. Jeśli znajdziesz jakieś dodatkowe informacje na ten temat, to napisz, a ja chętnie się do tego odniosę. Podyskutujemy, możliwe, że nawet razem uznamy, że jest niespełna rozumu : ).
Jeśli dziennikarz gazety "Bolec.info" napisałby, że panda zrobił jakąś głupotę, to zanim bym wyrobiła sobie negatywną opinię na Twój temat, próbowałabym uzyskać więcej informacji, najlepiej u samego zainteresowanego, by mieć dokładny ogląd sytuacji.
ależ :) a do czego są tobie potrzebne dodatkowe informacje? ten suchy fakt wystarczy za wszystkie komentarze! Minister w czasach kryzysu, i medialnie głoszonych oszczędności, ale chyba tylko dla społeczeństwa... więc minister wydaje 17 000 złotych na zabawki?! JA nie oceniam człowieka Nowaka, ja oceniam ministra, oceniam rząd, premiera, powtarzające się absurdy tej władzy!
głupoty, które może popełniać człowiek panda nie mają nic do rzeczy :)
Dopisane 08.01.2013r. o godz. 15:45:
... i gdzie ta zielona wyspa Tuska? wykluczeniem i biedą w Polsce zagrożone jest 27% społeczeństwa! 1/3 polaków!!
Później możemy pójść na emeryturę, a młodzi mają coraz mniejsze szanse na znalezienie godnej pracy!
http://biznes.onet.pl/ue-ryzyko-dlugotrwalej-biedy-i-rosnace-bezrobocie,18491,5388264,1,news-detal[img=1357656347_0pki7w2.jpg]
Dopisane 08.01.2013r. o godz. 15:46:
a ministrowie kupują zabawki do swoich biur za 17 000zł! :]