Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~mir.ko niezalogowany
5 stycznia 2013r. o 0:37
no tak, przecież w uśmiechnięty irlandczyk to polak, nie wpadłem na to :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9879
#panda nieaktywny
5 stycznia 2013r. o 7:27
kc napisał(a):
~mir.ko napisał(a): pokazać polską rodzine ? przeciez to wstyd

Skąd taka teza? Z tego materiału filmowego raczej co innego można wywnioskować.

czy to nie jest groteska? Kiedy plemier mówi, jaka to będzie polska rodzina szczęśliwa, a na zdjęciach pokazuje się zdjęcie szczęśliwej rodziny z Irlandii?! to po prostu śmiech na sali :D
słyszymy tylko obietnice, obietnice, obietnice.... :)

Dopisane 05.01.2013r. o godz. 07:27:

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/fakt-minister-tuska-kupuje-zabawki-za-17-tys-zl,1,5383786,wiadomosc.html

kolejny przykład oszczędności naszej Władzy! 17 tysiecy złotych ministro Nowak wydał na modele lokomotyw! Kupił zabaweczki za 17 tysięcy, bo władza to oszczędza, ale na obywatelach! skandaliczy fakt!!! :]
9176
kc
5 stycznia 2013r. o 14:50
panda napisał(a): czy to nie jest groteska? Kiedy plemier mówi, jaka to będzie polska rodzina szczęśliwa, a na zdjęciach pokazuje się zdjęcie szczęśliwej rodziny z Irlandii?! to po prostu śmiech na sali :D

Widzisz i to jest przykład w jaki sposób telewizja manipuluje widzem, robiąc bzdurny materiał odwraca Twoja uwagę od rzeczy istotnych. To jest normalna praktyka, że w takich sytuacjach bierze się jakieś zdjęcie z agencji reklamowej.Chyba nie myślisz, że w reklamach też występują prawdziwe rodziny i zachwalają Ci jakiś produkt : ).
1547
#erik nieaktywny
5 stycznia 2013r. o 20:52
Nie nazekajta ,mata to na co glosowalista.To tak jak by owsiaczy komuch burknal.
~zacofany moher niezalogowany
5 stycznia 2013r. o 21:49
kc napisał(a):
Widzisz i to jest przykład w jaki sposób telewizja manipuluje widzem, robiąc bzdurny materiał odwraca Twoja uwagę od rzeczy istotnych.

Tam po prostu nie było rzeczy istotnych. Więc dziennikarze zajęli się czymkolwiek.
9879
#panda nieaktywny
5 stycznia 2013r. o 23:01
kc napisał(a):
Widzisz i to jest przykład w jaki sposób telewizja manipuluje widzem, robiąc bzdurny materiał odwraca Twoja uwagę od rzeczy istotnych. To jest normalna praktyka, że w takich sytuacjach bierze się jakieś zdjęcie z agencji reklamowej.Chyba nie myślisz, że w reklamach też występują prawdziwe rodziny i zachwalają Ci jakiś produkt : ).

Niedoceniasz mnie? Sprawy istotne wedłuug mnie, to właśnie tylko obietnice.

Normalna praktyka? nierzetelność? to normalna praktyka tego rządu, widać to- nierzetelność w służbie zdrowia, nierzetelność w tworzeniu prawa, nierzetelność w gospodarce w inwestycjach na drogi... rzetelnie to oni tylko doją kierowców, rzetelnie płacą sobie nagrody, rzetelnie trzymają się żłobu :)

Kiedy premier składa obietnice mówiąc o polskiej rodzinie i wskazuje na zdjęcie szczęśliwej rodziny z Irlandii to już jest najwyższa nierzetelność.

Nie odniosłeś się do wydatków ministro Nowaka, który wydaje 17 tysiecy na zabawki?! W odbiorze realnej rzeczywistości też trzeba się starać być rzetelnym.
~ niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 16:48
erik napisał(a): Nie nazekajta ,mata to na co glosowalista.To tak jak by owsiaczy komuch burknal.

denerwuje mnie takie gadanie ,a ty gdzie ? na wojnie byłes ?bylo glosowac przeciw,
9176
kc
6 stycznia 2013r. o 19:32
panda napisał(a): Kiedy premier składa obietnice mówiąc o polskiej rodzinie i wskazuje na zdjęcie szczęśliwej rodziny z Irlandii to już jest najwyższa nierzetelność.

Z materiału filmowego wynika, że ludzie na zdjęciu nie są rodziną. Czy w związku z tym możemy podejrzewać premiera, że promuje rozbite rodziny z Irlandii? : )

panda napisał(a): Nie odniosłeś się do wydatków ministro Nowaka, który wydaje 17 tysiecy na zabawki?! W odbiorze realnej rzeczywistości też trzeba się starać być rzetelnym.

Nie skomentowałam tego artykułu, ponieważ gazeta "Fakt" nie jest dla mnie wiarygodnym źródłem informacji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza