Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

9879
#panda nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 17:10
gover napisał(a):

Stawiam Ci dobra wodke, jesli mi pokazesz w ktorym miejscu napisalem, ze jest to powod do zadowolenia.

no tak tego nie napisałeś :) ale sam zwrot, że inni mają tak samo źle, troszeczkę mija się z prawdą, więc to niby zadowolenie jest w trybie domyślnym? :)

ale oki, rozumiem :) wódki nie będzie? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 17:26
panda napisał(a): ale sam zwrot, że inni mają tak samo źle, troszeczkę mija się z prawdą, więc to niby zadowolenie jest w trybie domyślnym? :)

ale oki, rozumiem :) wódki nie będzie? ;)

Nie napisalem, ze inni maja tak samo zle, ale ze problem bezrobocia mlodych ludzi neka wiekszosc Krajow zachodnich. Nie poddalem tego zjawiska zadnemu wartosciowaniu.
9879
#panda nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 17:33
gover napisał(a):

Nie napisalem, ze inni maja tak samo zle, ale ze problem bezrobocia mlodych ludzi neka wiekszosc Krajow zachodnich. Nie poddalem tego zjawiska zadnemu wartosciowaniu.

Stary! tego nie napisałeś, ale taki z tego co napisaleś płynie wniosek! Ja poddałem to zjawisko wartościowaniu.

Jeżeli wyrażasz swoją opinię na jakiś temat, to powinieneś wiedzieć, że ktoś się do tego odniesie :) także z wartościowaniem.
9984
#gover nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 17:37
panda napisał(a): Stary! tego nie napisałeś, ale taki z tego co napisaleś płynie wniosek! Ja poddałem to zjawisko wartościowaniu.

I doszedles do wniosku, ze lepiej byc bezrobotnym w Niemczech lub Skandynawii.
9879
#panda nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 17:39
gover napisał(a):
panda napisał(a): Stary! tego nie napisałeś, ale taki z tego co napisaleś płynie wniosek! Ja poddałem to zjawisko wartościowaniu.

uważasz inaczej? :)
9984
#gover nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 17:42
panda napisał(a):
gover napisał(a):

uważasz inaczej? :)

Naprawde nie myslalem nad tym, gdzie jest lepiej byc bezrobotnym. Jestem jednak przekonany, ze bezrobocie uwlacza i poniza godnosc osoby.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 18:09
gover napisał(a): Naprawde nie myslalem nad tym, gdzie jest lepiej byc bezrobotnym. Jestem jednak przekonany, ze bezrobocie uwlacza i poniza godnosc osoby.

Nic dodać , nic ująć :) Gdybyście się na tą wódkę wybierali , to niezapomnijcie o mnie :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
8 stycznia 2013r. o 19:47
panda napisał(a): ależ :) a do czego są tobie potrzebne dodatkowe informacje? ten suchy fakt wystarczy za wszystkie komentarze!

W związku z tym, że gazeta "Fakt" znana jest z tego, że potrafi manipulować faktami,zawsze z dystansem traktuję ich sensacyjne doniesienia. Mam do tego prawo, tak samo jak Ty masz prawo ślepo wierzyć w to, że każdy ich artykuł to wiarygodne i sprawdzone informacje.

Na tym zakończmy temat, bo dalsza dyskusja nie ma sensu.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza