gover napisał(a):
Stawiam Ci dobra wodke, jesli mi pokazesz w ktorym miejscu napisalem, ze jest to powod do zadowolenia.
panda napisał(a): ale sam zwrot, że inni mają tak samo źle, troszeczkę mija się z prawdą, więc to niby zadowolenie jest w trybie domyślnym? :)
ale oki, rozumiem :) wódki nie będzie? ;)
gover napisał(a):
Nie napisalem, ze inni maja tak samo zle, ale ze problem bezrobocia mlodych ludzi neka wiekszosc Krajow zachodnich. Nie poddalem tego zjawiska zadnemu wartosciowaniu.
panda napisał(a): Stary! tego nie napisałeś, ale taki z tego co napisaleś płynie wniosek! Ja poddałem to zjawisko wartościowaniu.
gover napisał(a):panda napisał(a): Stary! tego nie napisałeś, ale taki z tego co napisaleś płynie wniosek! Ja poddałem to zjawisko wartościowaniu.
I doszedles do wniosku, ze lepiej byc bezrobotnym w Niemczech lub Skandynawii.
panda napisał(a):gover napisał(a):panda napisał(a): Stary! tego nie napisałeś, ale taki z tego co napisaleś płynie wniosek! Ja poddałem to zjawisko wartościowaniu.
I doszedles do wniosku, ze lepiej byc bezrobotnym w Niemczech lub Skandynawii.
uważasz inaczej? :)
gover napisał(a): Naprawde nie myslalem nad tym, gdzie jest lepiej byc bezrobotnym. Jestem jednak przekonany, ze bezrobocie uwlacza i poniza godnosc osoby.
panda napisał(a): ależ :) a do czego są tobie potrzebne dodatkowe informacje? ten suchy fakt wystarczy za wszystkie komentarze!