Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
30 maja 2014r. o 6:44
~Iza napisał(a): "tego układu, w którym umówiono się, że komunistom „krzywdy nie będziemy robić”. ( ... ) "

Tak! I może dlatego jest tylu obrońców Putinka, tylu komunistów zagorzałych na naszym forum. Takich, co jeszcze im PZPR i Wielkaja Rosja Radziecka nie wyparowała z głowy. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 maja 2014r. o 6:50
alter napisał(a):

Nie należę do tych co kadzą. Zawsze walę to co myślę. Odpowiadam tylko wtedy, kiedy uznam, że mam coś do powiedzenia. Zapamiętaj sobie, że nie plotę byle czego po próżnicy :) Więc nie przynudzaj :P

Widzisz Złotousty , kiedy ja czegoś nie wiem , to mówię , że nie wiem. A Ty mówisz , mówisz i mówisz ... tak aby się tylko nie okazało , że czegoś nie wiesz . Taka między nami różnica. Jak widać na załączonym obrazku :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
30 maja 2014r. o 6:58
Pannazdzieckiem napisał(a):
kiedy ja czegoś nie wiem , to mówię , że nie wiem. A Ty mówisz , mówisz i mówisz ... tak aby się tylko nie okazało , że czegoś nie wiesz .

"Odpowiadam tylko wtedy, kiedy uznam, że mam coś do powiedzenia"

Czy masz, jakiś problem ze zrozumieniem powyższego mojego zdania? :)

Dopisane 30.05.2014r. o godz. 06:58:

Pannazdzieckiem napisał(a): kiedy ja czegoś nie wiem

Panna, naucz się zadawać konkretne pytanie, a nie "błąkasz się po opłotkach w szary dzień" ;) Pod względem zadawania pytań podoba mi się Skorn! Ucz się od niego :)

4335
30 maja 2014r. o 6:59
A nie sądzisz , że sformułowanie " niestety , nic nie wiem na ten temat , ale postaram się zorientować " brzmi bardziej klarownie ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
30 maja 2014r. o 7:00
a skoro już o lekarzach to ...

jeśli w takim tempie przybywać będzie chorych ,NFZ szybko upadnie

wczoraj przybyło ich trzy tysiące a zapewne będzie ich jeszcze więcej...
co ciekawe jednak ''chorzy na wartości '' są jedynie w swoich zakładach pracy jakim jest szpital a cudownie ''zdrowieją'' po pracy wracając do swoich prywatnych praktyk gdzie normalną ''praktyką'' jest ''leczenie'' kobiet za odpowiednio grubą kopertę... ;)

jakiż to durny kraj w którym prawo pozwala w ten sposób ''dowartościowywać ''się komuś kto składał przysięgę o pomaganiu ludziom a czyni odwrotnie ...
z każdym dniem utwierdzam sie w przekonaniu że temu krajowi jest potrzebna rewolta i jeden Korwin tego nie załatwi...potrzeba jest ich tu cała armia.. ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
30 maja 2014r. o 7:02
Pannazdzieckiem napisał(a): A Ty mówisz , mówisz i mówisz ...

A już mi się zdawało, że to moje mówienie Ci się podoba :P

Skoro tak? To NIE BĘDZIE MNIE KILKA DNI! może TYDZIEŃ? To do moich adwersarzy. Niech nie obrabiają mi zadka, przy mojej nieobecności :D miłego :)

2900
#falco nieaktywny
30 maja 2014r. o 7:05
:(....

:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
30 maja 2014r. o 7:07
Macie tutaj ostatnie niusy :

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/opublikowano-liste-uczestnikow-spotkania-grupy-bilderberg-w-2014

Na liście uczestników nie ma polskich przedstawicieli , a dlaczego ? W artykule znajdziecie odpowiedź :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza