Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

211
skorn
9 czerwca 2014r. o 12:13

Mikke masakruje niepełnosprawnego (w jego własnym domu na kanapie)

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~groszem niezalogowany
9 czerwca 2014r. o 13:16
panna coś dla ciebie obejrzyj :P
211
skorn
9 czerwca 2014r. o 15:01
http://wgospodarce.pl/informacje/13851-polska-wyplaci-odszkodowania-za-holocaust-polska-a-nie-niemcy

<i>
2900
#falco nieaktywny
9 czerwca 2014r. o 16:30
:D
dobre...
do tego dorzućmy jeszcze to ze Polska ''płaci'' nawet za to że banany mają nie taką krzywiznę jaka jest nieodpowiednia w unii a winniczek nie jest ślimakiem tylko ...rybą ''śródlądową''

tyle lat w błogiej nieświadomości żyłem i dałem się ogłupiać moim belfrom...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~mir.ko niezalogowany
9 czerwca 2014r. o 19:00
falco, ciebie ostatniego bym podejrzewal ze takimi pierdami bedziesz sie przejmowac :)
2900
#falco nieaktywny
9 czerwca 2014r. o 19:04
ależ ja się nie przejmuję :)
mnie to autentycznie bawi... :D

~mir.ko niezalogowany
9 czerwca 2014r. o 19:05
fobiak napisał(a):
alter napisał(a): obecnie Polska netto najwięcej korzysta, i póki co trzeba z tego korzystać, jak najwięcej. A potem się zobaczy :)

unia nie dawala i nie daje nic nikomu za darmo wczesniej czy pozniej zabiora sobie co ich

i co z tego. nasz problem jest inny. wielu z nas bierze kredyt i spłaca odsetki z korzyscią dla siebie. to samo dotyczy Państwa. tyle że nadal z unią czy bez nie mamy pomysłu na solidne Państwo. ostatnio słyszałem ze jakies długi mają nam nawet umorzyć. ale jak ktoś jest bez pracy i nawet jak mu się anuluje kredyty to dobrze wiemy jak się z tego cieszy...
2900
#falco nieaktywny
9 czerwca 2014r. o 19:18
dyrektor szpitala odmawia aborcji kobiecie z ciężko chorym płodem,nie wskazuje lekarza który dokona zabiegu a wiceminister mówi że ...''zbada sprawę''
:> jeden i drugi powinien wylecieć na ''zbity pysk''
jeden za złamanie prawa drugi za kompletny brak wiedzy jak powinien sie zachować...
jakie państwo tacy urzędnicy i prawo...wszystko o kant dupy rozbić... :>

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza