Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11842
#Zdemotywowany nieaktywny
20 czerwca 2014r. o 22:48
Z sondaży wynika, że 78% sondaży jest nieprawdziwe, a pozostałe 40% przedstawiają głupoty.

Dopisane 20.06.2014r. o godz. 22:48:

skorn napisał(a): http://www.rp.pl/artykul/17,1119493-Polowa-Polakow-dobrze-ocenia-prezydenta.html

dla mirka, który lubi sondaże : )

o kuchnia
,,połowa Polaków ocenia..."
Mnie nikt o zdanie w tej kwestii nie pytał. Nie jestem Polakiem?Naprawdę? ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ANONIMOWY niezalogowany
21 czerwca 2014r. o 11:06
fobiak napisał(a):
~ANONIMOWY napisał(a): Zamiast bić piane i upuszczać parę zapraszam wszystkich w poniedziałek pod urząd na miły protest przeciwko naszym wrogom dotyczy to patriotów.

a dlaczego nie pod cmentarz komunalny?
gdybys, przeczytal redute ordona to bys wiedzial, ze patriota zostaje po smierci i ani ty ani bolek ani jarek ani rudzielec tego nie zmienicie.
dorzuce jeszcze pilsudczyka ziemkiewicza i wszystkie scierwomedia robiace zamet na temat patripotyzmu.Dopisane 20.06.2014r. o godz. 19:40:patriotyzmu*

precz z brudnymi lapami od polski i marsz do koryta tam takich jak ty miejsce
Bijesz piane i dużo krzyczysz niewiele jesteś warty dla naszego kraju widzę że nie potrafisz rozróżnić sprzymierzeńca od wroga.jesteś tchórzem i mięczakiem schowanym za monitorem.jak mnie nie znasz to mnie nie obrażaj.idż na TV.
2161
#fobiak nieaktywny
21 czerwca 2014r. o 11:33
~ANONIMOWY napisał(a):
Bijesz piane i dużo krzyczysz niewiele jesteś warty dla naszego kraju widzę że nie potrafisz rozróżnić sprzymierzeńca od wroga.jesteś tchórzem i mięczakiem schowanym za monitorem.jak mnie nie znasz to mnie nie obrażaj.idż na TV.

to, ze bije nic ci do tego i nie piane, twoja solidarnosciowa wladza mnie nie interesuje, mnie interesuje polska a polska nie jest taka jaka maluja scierwomedia i kryminalisci przy korycie. rzucanie sie na patriotyzm to wasz najwiekszy blad, nasze tradycje zdefiniowaly na przestrzeni ten termin i nie bedziecie sobie nim wycierali swoich spasionych doopinek. lapy precz od polski, zostaje wam uczyc sie na pamiec reduty ordona, nic wiecej.
~ANONIMOWY niezalogowany
21 czerwca 2014r. o 12:11
Jeżeli patriotyzm kojarzy ci się z solidarnością to nie mamy o czym rozmawiać.za dużo tv oglądasz.i ciągle za wszelką cene chcesz mieć racje .powodzenia w biciu piany i w upuszczaniu pary.kocie.

Zmoderowano 21.06.2014 godz.13:31 - powód: topposting (moderator)
2161
#fobiak nieaktywny
21 czerwca 2014r. o 15:59
patriotyzmu nauczylem sie od tych, ktorzy go glosili pod rozbiorami, a zeszmacony patriotyzm przez solidarnosc to twoj patriotyzm, gdybys wiedzial co on oznacza w oryginale to bys go nie opluwal. pewnie walczysz w imieniu yelity o nazwy ulic im. patrioty lecha na ukrainie.
wydaje mi sie, nie rozrozniasz pojec patrioci i idiooci ale wybaczam to tobie bo na gorze tez nie wszyscy znaja ta roznice.
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2014r. o 16:47
fobiak napisał(a): patriotyzmu nauczylem sie od tych

Niechlujny ludziku, marny to patriota, który nawet nie stara się pisać poprawnie w ojczystym języku. :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ANONIMOWY niezalogowany
21 czerwca 2014r. o 17:22
fobiak napisał(a): patriotyzmu nauczylem sie od tych, ktorzy go glosili pod rozbiorami, a zeszmacony patriotyzm przez solidarnosc to twoj patriotyzm, gdybys wiedzial co on oznacza w oryginale to bys go nie opluwal. pewnie walczysz w imieniu yelity o nazwy ulic im. patrioty lecha na ukrainie.
wydaje mi sie, nie rozrozniasz pojec patrioci i idiooci ale wybaczam to tobie bo na gorze tez nie wszyscy znaja ta roznice.
Wmawiasz mi coś czego nie napisałem.próbujesz sprowadzić mnie do swojego niskiego położenia i wmówić mi coś o czym nie masz pojęcia.nędzne twoje rozumowanie kocie.jak zrozumiesz słowo patriota to możemy polemizować ,a póki co kocie idż łapać myszy.bo widze że w dyskusjach o polityce to ci nie idzie.
2161
#fobiak nieaktywny
21 czerwca 2014r. o 18:38
alter napisał(a):
fobiak napisał(a): patriotyzmu nauczylem sie od tych

Niechlujny ludziku, marny to patriota, który nawet nie stara się pisać poprawnie w ojczystym języku. :D

juz tobie tlumaczylem, pomaluj sobie podwiazki na bialo-czerwono i dyskutuj ze swoimi moskami, ciesz sie, ze pisze jak pisze bo moj pisany jezyk ojczysty to analfabetyzm, jestem pierwszym w rodzinie, ktory jest pismienny, ani ojciec ani dziadek pisac nie umieli.
slepcu a gdzie ja napisalem, ze jestem patriota? musialbym byc idoota aby sie afiszowac patriota. ja nie umiem pisac a ty nie potrafisz czytac. co do twojego wczorajszego postu o tak wychlastanym przez ciebie defetyzmie to informuja cie, ze jesli nie ta droga to spodziewac mozna sie katastrofy tylko. ty tego nie widzisz, nie rozrozniasz i kazdemu madrzejszemu od ciebie zarzucasz defetyzm bo nie jestes w stanie pociagnac ich do niszczenia polski. sam sobie rozgrabiaj polske z tymi twoimi solidarnosciowcami, ktorzy od 25 lat demontuja polski narod. defetysto boleslawiecki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza