skorn napisał(a): http://www.rp.pl/artykul/17,1119493-Polowa-Polakow-dobrze-ocenia-prezydenta.html
dla mirka, który lubi sondaże : )
fobiak napisał(a):Bijesz piane i dużo krzyczysz niewiele jesteś warty dla naszego kraju widzę że nie potrafisz rozróżnić sprzymierzeńca od wroga.jesteś tchórzem i mięczakiem schowanym za monitorem.jak mnie nie znasz to mnie nie obrażaj.idż na TV.~ANONIMOWY napisał(a): Zamiast bić piane i upuszczać parę zapraszam wszystkich w poniedziałek pod urząd na miły protest przeciwko naszym wrogom dotyczy to patriotów.
a dlaczego nie pod cmentarz komunalny?
gdybys, przeczytal redute ordona to bys wiedzial, ze patriota zostaje po smierci i ani ty ani bolek ani jarek ani rudzielec tego nie zmienicie.
dorzuce jeszcze pilsudczyka ziemkiewicza i wszystkie scierwomedia robiace zamet na temat patripotyzmu.Dopisane 20.06.2014r. o godz. 19:40:patriotyzmu*
precz z brudnymi lapami od polski i marsz do koryta tam takich jak ty miejsce
~ANONIMOWY napisał(a):
Bijesz piane i dużo krzyczysz niewiele jesteś warty dla naszego kraju widzę że nie potrafisz rozróżnić sprzymierzeńca od wroga.jesteś tchórzem i mięczakiem schowanym za monitorem.jak mnie nie znasz to mnie nie obrażaj.idż na TV.
fobiak napisał(a): patriotyzmu nauczylem sie od tych
fobiak napisał(a): patriotyzmu nauczylem sie od tych, ktorzy go glosili pod rozbiorami, a zeszmacony patriotyzm przez solidarnosc to twoj patriotyzm, gdybys wiedzial co on oznacza w oryginale to bys go nie opluwal. pewnie walczysz w imieniu yelity o nazwy ulic im. patrioty lecha na ukrainie.Wmawiasz mi coś czego nie napisałem.próbujesz sprowadzić mnie do swojego niskiego położenia i wmówić mi coś o czym nie masz pojęcia.nędzne twoje rozumowanie kocie.jak zrozumiesz słowo patriota to możemy polemizować ,a póki co kocie idż łapać myszy.bo widze że w dyskusjach o polityce to ci nie idzie.
wydaje mi sie, nie rozrozniasz pojec patrioci i idiooci ale wybaczam to tobie bo na gorze tez nie wszyscy znaja ta roznice.
alter napisał(a):fobiak napisał(a): patriotyzmu nauczylem sie od tych
Niechlujny ludziku, marny to patriota, który nawet nie stara się pisać poprawnie w ojczystym języku. :D