Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

9879
#panda nieaktywny
22 stycznia 2013r. o 20:58
magnum44 napisał(a):
skorn napisał(a): 150. rocznica jednego z najważniejszych powstań w historii Polski i ani słowa na forum...

Pokażę Ci coś fajowego, ale na priv. Bądź cierpliwy, bo ja "ślimok" jestem;)
Dzisiejszą WIELKĄ rocznicę uczciłam, zgodnie z tradycjami!

jestem z natury ciekawski :) więc zapytam co to za WIELKA rocznica? może być na priv :) pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
22 stycznia 2013r. o 21:12
panda napisał(a): jestem z natury ciekawski :) więc zapytam co to za WIELKA rocznica? może być na priv :) pozdrawiam

Tobie też wyślę na priv, ale ten inny;)
Pozdrawiam:):)

Sam zobaczysz i ocenisz, i...
(a se rymnę:P)
Hi hi hi;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 stycznia 2013r. o 8:34
http://wolnemedia.net/historia/czy-powstanie-styczniowe-bylo-potrzebne/

Polecam ciekawy tekst i oczywiście cytat :

Dziś brakuje nam zapału przodków. Zapomnieliśmy o powstaniach, nie drążymy, nie zadajemy pytań i nie szukamy odpowiedzi, rozwiązań. Nie chce się szukać wiadomości o przeszłości Polski (zwłaszcza tumanionemu przez ustrój współczesnemu pokoleniu uczniów). Nie działamy. Duch narodu drzemie. Tylko jak długo tak będzie spać? Może się już przecież nie obudzić. Naród jak wyzionie tego ducha, umrze we śnie.

Miłego dnia :)

Dopisane 23.01.2013r. o godz. 08:34:

Ach , byłbym zapomniał :

http://niezalezna.pl/37477-polska-zaciaga-wielka-pozyczke

To prawie po tysiąc na twarz , chyba , że się pomyliłem , kto chce dostać tą kasę ? ... zapisy na forum ... :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
23 stycznia 2013r. o 9:07
Ja spłacę swoje zadłużenie, bo...potrafię oszczędzać :D [img=1358928441_kshgk41.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 stycznia 2013r. o 9:13
E napisał(a): Ja spłacę swoje zadłużenie, bo...potrafię oszczędzać :D [img=1358928441_kshgk41.jpg]

Muszę Cię zmartwić , nikt nie spłaci zadłużenia w tym systemie ... niezależnie od tego , czy oszczędza , czy nie :) , patrzymy na Naród , egoizm , to przeszłość :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
23 stycznia 2013r. o 9:23
Pannazdzieckiem napisał(a): Muszę Cię zmartwić , nikt nie spłaci zadłużenia w tym systemie ...

Wiem, nie wychwyciłeś nutki ironii w mojej wypowiedzi. Miłego:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
9879
#panda nieaktywny
23 stycznia 2013r. o 11:35
~Panna na tyldzie napisał(a):

Jak ja uwielbiam wymiatać na basie :D Ktoś do wyborów jeszcze pójdzie :) ... Pando , może Ty? :)

świetny ten kawałek! Oczywiscie ja zawsze głosuję. Panna a co, kiedy będzie startował do sejmu przedstawiciel Nowej Ekonomii? też nie będziesz brał udziału w wyborach? :)
9879
#panda nieaktywny
23 stycznia 2013r. o 11:52
~Panna na tyldzie napisał(a):
panda napisał(a): ... kiedy będzie startował do sejmu przedstawiciel Nowej Ekonomii?:)

Przedstaw mi Go wpierw , bądź tak uprzejmy. Czy nowa Ekonomia nadal będzie oparta na długu :) ? Gdzież ON ? :)

Panna, tylko hipotetycznie :) wtedy chyba nie będziesz przeciw wyborom?

Gdyby taki przedstawiciel dostał się do sejmu, to zrobiło by się ciekawie?!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza