Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

8375
#GosiaG nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 16:28
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy zwróciliście uwagę na fakt , że podział zaczyna się od światopoglądu. Ludzie gotowi sobie do oczu skakać , za krawaty chwytać w imię wyznawanej wiary. A Bóg przecież jest tylko Jeden. Wszystkim polecam studiowanie ... nie Mądrej Książki , a geometrii , od Platona , po Kwiat Życia , nieprawdaż Parenti ? :)

Geometria ,Platon ,Grunvalo Melchizedek - to jedynie komentarze do Biblii(bardzo mądrej książki) - o czym byś wiedział po jej choćby wnikliwym przeczytaniu(teraz jak już jestes ekspertem od świętej geometri z pewnością to zauważysz). A Ty jak zwykle pouczasz kto gdzie ma szukać wiedzy .
New Age to(nowe ) narzędzie do tworzenia podziałów o czym zdaje się pojęcia nie masz.

Lilith ^^
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4254
#parenti nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 16:34
GosiaG napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy zwróciliście uwagę na fakt , że podział zaczyna się od światopoglądu. Ludzie gotowi sobie do oczu skakać , za krawaty chwytać w imię wyznawanej wiary. A Bóg przecież jest tylko Jeden. Wszystkim polecam studiowanie ... nie Mądrej Książki , a geometrii , od Platona , po Kwiat Życia , nieprawdaż Parenti ? :)

Geometria ,Platon ,Grunvalo Melchizedek - to jedynie komentarze do Biblii(bardzo mądrej książki) - o czym byś wiedział po jej choćby wnikliwym przeczytaniu(teraz jak już jestes ekspertem od świętej geometri z pewnością to zauważysz). A Ty jak zwykle pouczasz kto gdzie ma szukać wiedzy .
New Age to(nowe ) narzędzie do tworzenia podziałów o czym zdaje się pojęcia nie masz.

New Age nie jest religia. Jest sposobem, filozofia zycia.
211
skorn
27 stycznia 2013r. o 16:37
Pannazdzieckiem napisał(a):
skorn napisał(a):
Skoro studiujesz Platona, to nie powinieneś miec problemu z założeniem swojego tematu, w którym będziesz nauczał.

Wciąż nie rozumiem Twojej niechęci Młody Padawanie do mojej skromnej osoby :) Zechcesz wytłumaczyć ? :)

To niechęć do twoich wypowiedzi nie związanych z tematem

<i>
~ niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 16:47
skorn napisał(a): To niechęć do twoich wypowiedzi nie związanych z tematem

Nie masz racji, skorn-isynie!!!:>
Jego wypowiedzi można podciągnąć pod "absurdy"!! :P
8375
#GosiaG nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 16:53
parenti napisał(a):

Nie stukam po klawiaturze na chybił trafił i
nie napisałam że New Age jest religią bo jeszcze nie jest.

Lilith ^^
4254
#parenti nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 16:58
GosiaG napisał(a):
parenti napisał(a):

Nie stukam po klawiaturze na chybił trafił i
nie napisałam że New Age jest religią bo jeszcze nie jest.

Masz racje. Jeszcze nie jest i nie bedzie.
8375
#GosiaG nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 17:01
parenti napisał(a): Jeszcze nie jest i nie bedzie.

Tez mam taką nadzieję, że żadna 'masa krytyczna' pseudooświeconych i przebudzonych do innego snu , nie sprawi że kiedykolwiek zaistnieje.

Lilith ^^
4254
#parenti nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 17:08
GosiaG napisał(a):
parenti napisał(a): Jeszcze nie jest i nie bedzie.

Tez mam taką nadzieję, że żadna 'masa krytyczna' pseudooświeconych i przebudzonych do innego snu , nie sprawi że kiedykolwiek zaistnieje.

Masz racje.Jesli zaliczasz sie do pseudoswieconych to "mase krytyczna" juz przekroczylas. I bardzo dobrze. Z poprzednich Twoich postow wynika, ze przebylas dluga i powiklana podroz do "masy krytycznej".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza