Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy zwróciliście uwagę na fakt , że podział zaczyna się od światopoglądu. Ludzie gotowi sobie do oczu skakać , za krawaty chwytać w imię wyznawanej wiary. A Bóg przecież jest tylko Jeden. Wszystkim polecam studiowanie ... nie Mądrej Książki , a geometrii , od Platona , po Kwiat Życia , nieprawdaż Parenti ? :)
GosiaG napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy zwróciliście uwagę na fakt , że podział zaczyna się od światopoglądu. Ludzie gotowi sobie do oczu skakać , za krawaty chwytać w imię wyznawanej wiary. A Bóg przecież jest tylko Jeden. Wszystkim polecam studiowanie ... nie Mądrej Książki , a geometrii , od Platona , po Kwiat Życia , nieprawdaż Parenti ? :)
Geometria ,Platon ,Grunvalo Melchizedek - to jedynie komentarze do Biblii(bardzo mądrej książki) - o czym byś wiedział po jej choćby wnikliwym przeczytaniu(teraz jak już jestes ekspertem od świętej geometri z pewnością to zauważysz). A Ty jak zwykle pouczasz kto gdzie ma szukać wiedzy .
New Age to(nowe ) narzędzie do tworzenia podziałów o czym zdaje się pojęcia nie masz.
Pannazdzieckiem napisał(a):skorn napisał(a):
Skoro studiujesz Platona, to nie powinieneś miec problemu z założeniem swojego tematu, w którym będziesz nauczał.
Wciąż nie rozumiem Twojej niechęci Młody Padawanie do mojej skromnej osoby :) Zechcesz wytłumaczyć ? :)
skorn napisał(a): To niechęć do twoich wypowiedzi nie związanych z tematem
parenti napisał(a):
New Age nie jest religia. Jest sposobem, filozofia zycia.
GosiaG napisał(a):parenti napisał(a):
New Age nie jest religia. Jest sposobem, filozofia zycia.
Nie stukam po klawiaturze na chybił trafił i
nie napisałam że New Age jest religią bo jeszcze nie jest.
parenti napisał(a): Jeszcze nie jest i nie bedzie.
GosiaG napisał(a):parenti napisał(a): Jeszcze nie jest i nie bedzie.
Tez mam taką nadzieję, że żadna 'masa krytyczna' pseudooświeconych i przebudzonych do innego snu , nie sprawi że kiedykolwiek zaistnieje.