Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4254
#parenti nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 11:14
GosiaG napisał(a):
parenti napisał(a):

Nie istnieja takie twory jak religia boga (Boga), religia ojczyzny, religia honoru.

No tak, faktycznie nie ma takich w Wikipedii - tak samo jak religii faszyzmu i komunizmu :]

Nie korzystam Wikipedii. Twierdze, ze Wikipedia przeczy afirmacji , ze czlowiek to zwierze rozumne.

Dopisane 27.01.2013r. o godz. 11:14:

~ napisał(a):
panda napisał(a): ps. mam nadzieję, że o stan wojenny nie oskarżasz JPII?

Mam nadzieję , że nie wierzysz w to, że JPII obalił komunizm? :P

Twierdze, ze przyczynil sie do obalenia komunizmu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
27 stycznia 2013r. o 11:15
parenti napisał(a): Twierdze, ze przyczynil sie do obalenia komunizmu.

Jak i kilka(nascie) milionow innych osob ;)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
9879
#panda nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 11:17
emem napisał(a):

potrafisz i pozytywnie zaskakiwać :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 11:18
skorn napisał(a): Piotrek od zawsze pisze o tym samym i tylko on wie o co mu chodzi, chociaż i to pewnie niekoniecznie.

Niech Piotrek założy sobie temat, w którym będzie nauczał. Mnie ten bełkot nie interesuje i nie chcę go w założonych przez siebie tematach.

Nie bądź taki drażliwy Młody Padawanie , możesz się przecież spocić :) Od dwóch lat usiłuję Wam powiedzieć , widać nieudolnie , że jesteście niewolnikami , a chciałbym abyście byli wolni .
Słowo na niedzielę :)

:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4254
#parenti nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 11:26
emem napisał(a):

Absolutnie zgadzam sie z Toba.

Dopisane 27.01.2013r. o godz. 11:24:

Pannazdzieckiem napisał(a): Od dwóch lat usiłuję Wam powiedzieć , widać nieudolnie , że jesteście niewolnikami , a chciałbym abyście byli wolni .

Jestem wolny. Bo uczynil obdarzyl mnie wolnoscia. Jesli czujesz sie niewolnikiem, czyn wszystko, aby poczuc sie wolnym.

Dopisane 27.01.2013r. o godz. 11:26:

parenti napisał(a):
emem napisał(a):

Absolutnie zgadzam sie z Toba.Dopisane 27.01.2013r. o godz. 11:24:
Pannazdzieckiem napisał(a): Od dwóch lat usiłuję Wam powiedzieć , widać nieudolnie , że jesteście niewolnikami , a chciałbym abyście byli wolni .

Jestem wolny. Bog uczynil obdarzyl mnie wolnoscia. Jesli czujesz sie niewolnikiem, czyn wszystko, aby poczuc sie wolnym.
8375
#GosiaG nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 11:39
parenti napisał(a):
emem napisał(a):

Absolutnie zgadzam sie z Toba.

Tak jak i papież Jan XIII ''przyczynił się'' do obalenia pogaństwa Polan .

Dopisane 27.01.2013r. o godz. 11:39:

panda napisał(a): Ateiści lubią ..

Nie chcę zaśmiecać prywatami ,ale to Ci ułatwi wyobrażenie mojego światopoglądu;)
Nie jestem ateistką :)
Cenię sobie szerokie spektrum oceny rzeczywistości , możesz to nazywać wolną wolą - Twoja wola ;)

Lilith ^^
4254
#parenti nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 12:05
GosiaG napisał(a): Tak jak i papież Jan XIII ''przyczynił się'' do obalenia pogaństwa Polan
Nie chcę zaśmiecać prywatami ,ale to Ci ułatwi wyobrażenie mojego światopoglądu;)
Nie jestem ateistką :)
Cenię sobie szerokie spektrum oceny rzeczywistości , możesz to nazywać wolną wolą - Twoja wola ;)

Ironizujesz, poniewaz nie znasz naucznia Jana XXIII. Ironia nie jest znakiem mocnych argumentow.
Ateistka nie jestes, ale tez nie jestes chrzescijanka katoliczka.
8375
#GosiaG nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 12:41
parenti napisał(a):
Ironizujesz

Wierzę Ci że możesz tak to odbierać przez pryzmat osobistego nastawienia(do tej kwestii ).

parenti napisał(a): nie jestes chrzescijanka katoliczka.

Nie - a co ?

Lilith ^^
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza