GosiaG napisał(a):parenti napisał(a):
Nie istnieja takie twory jak religia boga (Boga), religia ojczyzny, religia honoru.
No tak, faktycznie nie ma takich w Wikipedii - tak samo jak religii faszyzmu i komunizmu :]
~ napisał(a):panda napisał(a): ps. mam nadzieję, że o stan wojenny nie oskarżasz JPII?
Mam nadzieję , że nie wierzysz w to, że JPII obalił komunizm? :P
parenti napisał(a): Twierdze, ze przyczynil sie do obalenia komunizmu.
emem napisał(a):parenti napisał(a): Twierdze, ze przyczynil sie do obalenia komunizmu.
Jak i kilka(nascie) milionow innych osob ;)
skorn napisał(a): Piotrek od zawsze pisze o tym samym i tylko on wie o co mu chodzi, chociaż i to pewnie niekoniecznie.
Niech Piotrek założy sobie temat, w którym będzie nauczał. Mnie ten bełkot nie interesuje i nie chcę go w założonych przez siebie tematach.
emem napisał(a):parenti napisał(a): Twierdze, ze przyczynil sie do obalenia komunizmu.
Pannazdzieckiem napisał(a): Od dwóch lat usiłuję Wam powiedzieć , widać nieudolnie , że jesteście niewolnikami , a chciałbym abyście byli wolni .
Słowo na niedzielę :)
parenti napisał(a):emem napisał(a):parenti napisał(a): Twierdze, ze przyczynil sie do obalenia komunizmu.
Absolutnie zgadzam sie z Toba.Dopisane 27.01.2013r. o godz. 11:24:Pannazdzieckiem napisał(a): Od dwóch lat usiłuję Wam powiedzieć , widać nieudolnie , że jesteście niewolnikami , a chciałbym abyście byli wolni .
Słowo na niedzielę :)
Jestem wolny. Bog uczynil obdarzyl mnie wolnoscia. Jesli czujesz sie niewolnikiem, czyn wszystko, aby poczuc sie wolnym.
parenti napisał(a):emem napisał(a):parenti napisał(a): Twierdze, ze przyczynil sie do obalenia komunizmu.
Absolutnie zgadzam sie z Toba.
panda napisał(a): Ateiści lubią ..
GosiaG napisał(a): Tak jak i papież Jan XIII ''przyczynił się'' do obalenia pogaństwa Polan
Nie chcę zaśmiecać prywatami ,ale to Ci ułatwi wyobrażenie mojego światopoglądu;)
Nie jestem ateistką :)
Cenię sobie szerokie spektrum oceny rzeczywistości , możesz to nazywać wolną wolą - Twoja wola ;)
parenti napisał(a):
Ironizujesz
parenti napisał(a): nie jestes chrzescijanka katoliczka.