Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 23:20
Wszechświata - Plejadianko :)
Nabrałaś , widzę skromności. W zasadzie to dobry kierunek, może nawet pozbędziesz się jaszczurzego szeptu w swoim wzroku . Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 23:24
Ciekawam, kto te Jaszczurki stworzył? ;)

Czyli stwórca wszechświata ma się zając polityką, rewolucjami itd.. czy jak Ty to myślisz , że ''załatwi'' ?

Lilith ^^
211
skorn
26 stycznia 2013r. o 23:27
z jaszczurkami idźćie sobie do innego tematu

<i>
8375
#GosiaG nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 23:31
To nie ja zaczęłam, a Piotrek jak jak się zasłania stwórcą , promieniami i przyjaciółmi(wszystko to tak samo pusto brzmi) to niech wyjaśni jak te wszystkie twory mają pomóc- w tym wypadku Polsce .
Strasznie się udziela, to pewnie wie .

Lilith ^^
211
skorn
26 stycznia 2013r. o 23:37
Piotrek od zawsze pisze o tym samym i tylko on wie o co mu chodzi, chociaż i to pewnie niekoniecznie.

Niech Piotrek założy sobie temat, w którym będzie nauczał. Mnie ten bełkot nie interesuje i nie chcę go w założonych przez siebie tematach.

<i>
8375
#GosiaG nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 23:49
skorn napisał(a):

Niech Piotrek założy sobie temat, w którym będzie nauczał.

Myślę, że w sytuacji , kiedy Piotr 'lubi' mowić ludziom co dla nich najlepsze - taka rada też nie jest nietaktem ;)

Lilith ^^
9879
#panda nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 7:33
GosiaG napisał(a):

Czyli stwórca wszechświata ma się zając polityką, rewolucjami itd.. czy jak Ty to myślisz , że ''załatwi'' ?

Bóg, wiara, honor i Ojczyzna, dodałbym modlitwa :) potrafi zmienić człowieka jako jednostkę, potrafi zmieniać ludzką świadomość, uczy autorefleksji... pamiętasz słowa JPII w Warszawie?! ... o "zmianie oblicza tej ziemi"? Jak świadomy istnienia Stwórcy, świadomy siły WIAry, niezwykły człowiek, kilkoma słowami potrafił dodać Polakom sił i wiary? Wiary w odzyskanie wolności! Przecież to było niesamowite! Tych słów słyszało bezpośrednio na placu dwa miliony ludzi. To był jeszcze czas, kiedy TV nie pokazywało sztandarów solidarności, ani też szerokich planów niezmierzonych tłumów ludzi. To znakomity przykład, wręcz wzorcowy na to, że Wiara zmienia jednostkę głęboko wewnątrz jej istnienia, a wybitna jednostka potrafi zmieniać losy Polski i Świata.

4254
#parenti nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 10:22
Rzeczywiscie. To sa chorzy ludzie. [img=1359278542_earfoqy.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza