GosiaG napisał(a):parenti napisał(a):
Ironizujesz
Wierzę Ci że możesz tak to odbierać przez pryzmat osobistego nastawienia(do tej kwestii ).
parenti napisał(a): nie jestes chrzescijanka katoliczka.
Nie - a co ?
GosiaG napisał(a):
Dopisane 27.01.2013r. o godz. 11:39:panda napisał(a): Ateiści lubią ..
Nie chcę zaśmiecać prywatami ,ale to Ci ułatwi wyobrażenie mojego światopoglądu;)
Nie jestem ateistką :)
Cenię sobie szerokie spektrum oceny rzeczywistości , możesz to nazywać wolną wolą - Twoja wola ;)
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy zwróciliście uwagę na fakt , że podział zaczyna się od światopoglądu. Ludzie gotowi sobie do oczu skakać , za krawaty chwytać w imię wyznawanej wiary. A Bóg przecież jest tylko Jeden. Wszystkim polecam studiowanie ... nie Mądrej Książki , a geometrii , od Platona , po Kwiat Życia , nieprawdaż Parenti ? :)
parenti napisał(a):
Nie ma zadnego podzialu. Tylko dyskusja. Nikt nie skacze do oczu.
Pannazdzieckiem napisał(a): Wszystkim polecam studiowanie ... nie Mądrej Książki , a geometrii , od Platona , po Kwiat Życia , nieprawdaż Parenti ? :)
skorn napisał(a):
Skoro studiujesz Platona, to nie powinieneś miec problemu z założeniem swojego tematu, w którym będziesz nauczał.
Pannazdzieckiem napisał(a):skorn napisał(a):
Skoro studiujesz Platona, to nie powinieneś miec problemu z założeniem swojego tematu, w którym będziesz nauczał.
Wciąż nie rozumiem Twojej niechęci Młody Padawanie do mojej skromnej osoby :) Zechcesz wytłumaczyć ? :)