Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecForum - Bolec.Info - sprawy techniczne, pytania, propozycje

1
emem
13 czerwca 2012r. o 20:14
ekudzio napisał(a): witam, zamieściłam ogłoszenie na portalu i teraz przychodzi mi spam na moją skrzynkę pocztową, nie dałoby rady coś z tym zrobić, zabezpieczyć się jakoś przed taką sytuacją

Tak, problem znamy, w najblizszych godzinach zostanie rozwiazany. Napisze tutaj na forum.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
8913
#ekudzio nieaktywny
14 czerwca 2012r. o 16:06
iwoneczka322 napisał(a): Dziś do mojej sąsiadki staruszki,zapukał facet po 50 tce z prośbą o pieniądze na leczenie dziecka ,pokazywal notes z artykulami z gazety i przedstawil się jako organizator zbiórki,kiedy wyszłam na korytarz poczulam alkohol od niego a sąsiadka prosiła o pożyczkę 20 złotych by wspomóc dziecko..jak powiedzialam ze dzwonie na policje by to sprawdzić''organizator zbiórki''zwiał..Ostrzeżcie swoje babcie,dziadków,ciocie ,wujków..itp....bo dziwnym trafem pukal tylko do ludzi starszych...proszę o post na czerwono

prosimy o post na czerwono :)

Zmoderowano 14.06.2012 godz.16:32 - powód: tak wygląda post po właściwym cytowaniu. (sentinel)
3046
#sentinel nieaktywny
14 czerwca 2012r. o 16:31
Na czerwono, to może być temat, a nie post. :>
Na przyszłość, jak chcesz zgłosić temat na czerwono, to kliknij w dowolnym poście, w danym temacie na "zgłoś do moderacji". :)

Dopisane 14.06.2012r. o godz. 16:31:

Jak chcesz zacytować czyjąś wypowiedź, to nie kopiuj tekstu, tylko kliknij na "cytuj tego posta " :). Dopiero wtedy kopiuj cały tekst, który pojawi się w okienku i wklej go w innym temacie.

GG 2563898
3148
#Skumbria nieaktywny
14 czerwca 2012r. o 23:32
sentinel napisał(a):
Posty obrażające jakiekolwiek grupy religijne, czy też wyznaniowe, są usuwane.

gdyby tak bylo, nie napisal bym slowa. Czesto jest inaczej. Przykladow sporo.

Ktoś napisał: Nie można jednak usuwać postów tylko dlatego, że ktoś negatywnie odniósł się do religii, o ile nikogo nie obraził.

nie takie wpisy mialem na mysli

Ktoś napisał: Pamiętaj, że zawsze można zgłosić danego posta do moderacji.
drogi Senti, nawet jezeli (sporadycznie) zglaszam, to przewaznie nie ma reakcji. A ja nie jestem przewrazliwiony ;)

Ponawiam pytanie. Czy mozna zglosic kandydature?

Bedzie jakas reakcja na pozostale zapytania/propozycje?

pozdrawiam

www.szlachetnapaczka.pl
2951
#Anonim2951 nieaktywny
18 czerwca 2012r. o 11:02
SkumbriaTomatowa napisał(a): ... grupe rel.a ...

Chciałbym prosić o wyjaśnienie.
Na prv.

Pozdrawiam
315
#mir.ko nieaktywny
18 czerwca 2012r. o 23:04
skoro kot z wyróżnionego tematu odnaleziony to go skasujcie [temat nie kota] a nie zamykacie a temat dalej razi. miejcie wobec siebie jakieś śladowe chociaż wymagania moderatorzy

Dopisane 18.06.2012r. o godz. 23:04:

podpowiedź : temat kasujecie niszcząc z niego wszystkie posty, nie potrzebujecie dostępu do panelu gdzie robicie to w moment
9124
#FotoAtom nieaktywny
19 czerwca 2012r. o 20:51
witam jestem użytkownikiem portalu bolec info i chciałbym skasować j profil łącznie z fotografiami mojego autorstwa i niestety nie mam pojęcia jak to zrobić

krew obmyje moje stopy FotoAtom podnosi się z upadku u schyłku dziejów najwyższe zło kroczy za mną :)
3046
#sentinel nieaktywny
19 czerwca 2012r. o 23:50
Jeżeli chcesz usunąć fotki z Twojego profilu, mogę je usunąć.

Jeżeli chcesz usunąć konto użytkownika, napisz ( z konta email, które podałeś przy rejestracji) na adres:

[email protected]

GG 2563898
REKLAMA BAU zaprasza