Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

BolecForum - Bolec.Info - sprawy techniczne, pytania, propozycje

211
skorn
25 czerwca 2012r. o 0:39
sentinel napisał(a): Nikt nie moderuje tekstu dlatego, że zawiera odmienne opinie.

z wyjątkiem admina i moderatorów tego forum

sentinel napisał(a): Admin ma największe pojęcie o tym, co dzieje się na forum, bo ma dostęp do "całego obrazu" forum

sentinel napisał(a): od tego admin ma moderatorów, żeby pilnowali porządku na forum, gdyż sam nie jest tego w stanie zrobić.

zawiła i pokrętna jest Twoja logika

Dopisane 25.06.2012r. o godz. 00:39:

sentinel napisał(a): A Ty masz się za obiektywnego ? - wolne żarty

Drugiego takiego obiektywnego na tym forum nie ma. : )

Jeśli uważasz, że jest inaczej, udowodnij to.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2951
#Anonim2951 nieaktywny
25 czerwca 2012r. o 10:53
skorn napisał(a): ... udowodnij to.

Forum internetowe nie jest sądem skorn : )

2945
Mgosia
25 czerwca 2012r. o 13:32
Ani szukaniem wyładowania swoich bolączek, czepiając się jak rzep psiego ogona.
A Sentinel ten ogon nastawia ..całkiem niepotrzebnie .
Bo co by nie napisać to i tak jest źle, czasami baby w ciąży tak mają..czyżby ewolucja takie dolegliwości przypisała również mężczyznom ?
Ps. Nie dam się wciągnąć w bezsensowną dyskusję .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
211
skorn
25 czerwca 2012r. o 16:09
Hegemon napisał(a):
skorn napisał(a): ... udowodnij to.

Forum internetowe nie jest sądem skorn : )

Żadnego zarzutu pod swoim adresem nie zostawiam bez odpowiedzi, tym bardziej bezpodstawnego.

GosiaM napisał(a): Nie dam się wciągnąć w bezsensowną dyskusję

Juz dałaś. Jeśli mam zastrzeżenia, to do sentinela-moderatora, i reszty modów, nie do Twojego męża. Widzisz różnicę?

Niekonstruktywnej krytyki nikt mi zarzucić nie może, tym bardziej, że sam zgłosiłem kilka pomysłów udogodnień na forum, do których NIKT nie raczył się odnieść nawet pół-słowem. Podejrzewam, że ze zwykłego lenistwa.

Czekam więc na te OBIECYWANE przez emema zmiany z niecierpliwością i będę o nich co jakiś czas przypominał. Aż do momentu, gdy ktoś zacznie brać odpowiedzialność za swoje słowa, zwłaszcza "gospodarz domu".

<i>
2945
Mgosia
25 czerwca 2012r. o 16:15
A ja coś innego tutaj widzę i chyba nie zaprzeczysz ..Ty chcesz być moderatorem i kręcisz jak tylko możesz :) A może jednak zaprzeczysz ?
Co do pomysłów, a raczej małych ulepszeń to i ja nie raz pisałam ...pisałam i dupa .
(nie odpiszę już )

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
211
skorn
25 czerwca 2012r. o 16:20
GosiaM napisał(a): A ja coś innego tutaj widzę i chyba nie zaprzeczysz ..Ty chcesz być moderatorem

Chcę. Pisałem w tej sprawie do emema jakieś 2 tygodnie temu. Myślisz, że się tego wstydzę?

GosiaM napisał(a): kręcisz jak tylko możesz :)

Tej części wypowiedzi nie rozumiem.

<i>
2945
Mgosia
25 czerwca 2012r. o 16:29
Kurrrrrrrrrrrrrrrr........ :> :> :> :> Odpisze jednak :D
A czemu masz się wstydzić, pisałeś prywatnie, a ja to stwierdzam na forum po Twoich wypowiedziach . Tylko nie zapominaj o tym , że moderator niezbyt wiele może, choć wyobrażasz sobie to inaczej . Nikt się nie odniósł do Twoich postulatów, a kto oprócz Emema mógł to zrobić i z jakim skutkiem ? Moderator może sobie pomerdać palcem w bucie, jeśli chodzi o takie sprawy . Myślę, że dobrze byłoby żebyś nim był, może wtedy zrozumiałbyś kilka rzeczy i może wreszcie wieszani psów odbywałaby się na kimś innym niż Sentinel .

3148
#Skumbria nieaktywny
25 czerwca 2012r. o 16:48
GosiaM napisał(a): Myślę, że dobrze byłoby żebyś nim był,....

czyli droga Gosiu, zglosilas kandydature Skorna... ?

Wiec kto jest za tym aby Skorn zostal mod. na bolcu. (wiem ze i tak Marcin ostatecznie podejmie decyzje) :)

Ja jestem ZA

www.szlachetnapaczka.pl
REKLAMA Villaro zaprasza