Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 lutego 2013r. o 20:26
Pannazdzieckiem napisał(a):

Portale lewicowe , aż huczą od możliwego mezaliansu Palikota z lewicą , Miler , czy Kwaśniewski jest bez znaczenia , grunt żeby lewica. Od czasu , jak Gadatliwy Waldemar dał sobie spokój , POpaprańce pikują w dół , a Prezes nie może podnieść się z upadku , lewica jawi się zbawicielem Polski . Nie ma się co dziwić Palikotowi , wcale taki głupi nie jest. Ale nie tędy droga. Jeszcze raz chciałbym zwrócić Wam uwagę na fakt , że system władzy partyjnej przerabiany przez nas ostatnie dwadzieścia lat , doprowadził do upadku społeczeństwo. Czas najwyższy otrząsnąć się z tego i zwrócić w stronę demokracji bezpośredniej. Obecnie głosują jedynie Lemingi i funkcjonariusze Systemu. Do dupy z taką demokracją. Przemyślcie , proszę , kwestie Jednomandatowych Okręgów Wyborczych.

Apel do Pana Przemka.

Wiele nas łączy , dzieli Palikot. Daleki jestem od tego , aby wzorem Papugi , dewastować Pańskie starania i proszę jeszcze raz : można wykorzystać program RP i Pański również. Rzecz polega na tym , abyśmy nie starali się wejść w strukturę władzy , a myśleli o innych. Wciąż widzę Pana , jako Trybuna Ludowego , stawiam jednak jeden warunek , won z Palikotem.
I oczywiście , trzeba się jeszcze trochę douczyć , nie tego , komu zabrać , a komu dać , tylko … komu oddajemy to , co nam się należy za naszą pracę.

Pozwoliłem sobie przypomnieć Panie Przemysławie :) , strasznie nie lubię być ignorowanym :) Dość , że władza mnie ignoruje , Pan nie musi :) Przystaje Pan na mój warunek ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2013r. o 21:22
~były wyborca napisał(a): czy ty Przemysławie naprawdę uważasz że z dziwny czlowiek ami dyskutujesz ??Lawirujesz zamiast odpowiedzieć więc wytłumaczę jak dziecku w szkole-jak odniesiesz się do pierwszej części tekstu tzn.propozycji Palikota i jego ,,przyjaznego państwa"?przyzwoite to było czy nie?proste pytanie i proszę o prostą odpowiedż

jak zawsze odpowiedzi nie będzie... :D
coś Ci wytłumaczę szanowny przedmówco :)
kiedy ktoś ignoruje Twoje zapytanie to znak że jest ignorantem w danym temacie ... :D
kiedy ja podważam wiarygodność twierdzeń Przemysława i tego jego ,,ruchu,, jestem też ,,ignorowany ,,poprzez moderację a ponoć jest wolność słowa i wypowiedzi...czy tak tu jest do końca? :D

Dopisane 20.02.2013r. o godz. 21:22:

Panna!!!
jakie warunki!!!
śmiesz stawiać warunki????
Ty wstrętny ,,anonimie,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 lutego 2013r. o 22:15
falco napisał(a):
Panna!!!
jakie warunki!!!
śmiesz stawiać warunki????
Ty wstrętny ,,anonimie,, :D

Spokojnie Papugo. Wszyscy się dopiero uczymy ... jak ze sobą współdziałać. Ten proces będzie musiał jeszcze potrwać ... być może ze dwa pokolenia , ale zapoczątkować go trzeba. Polityka , to przeszłość , czas na współpracę . Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2013r. o 22:41
:D

~ niezalogowany
20 lutego 2013r. o 22:44
Już mi się nie chce zgłaszać Was do moderacji!!! :>

Te znikajace posty to była moja sprawka!! :>
2884
ela
20 lutego 2013r. o 22:47
~ napisał(a): Już mi się nie chce zgłaszać Was do moderacji!!! :>

Te znikajace posty to była moja sprawka!! :>
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2013r. o 22:52

~Eugeniusz Grudzień niezalogowany
21 lutego 2013r. o 2:06
falco napisał(a):
coś Ci wytłumaczę szanowny przedmówco :)

kiedy ja podważam wiarygodność twierdzeń Przemysława

Ty podważasz jedynie wiarę w inteligencję człowieka .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza