Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 lutego 2013r. o 10:33
Przemyslaw napisał(a): Teraz gdy Ruch Palikota ...

Cała ta wasza demokracja , o kant dupy potłuc :)

To jak , dowiem się kiedy ? :) Nawiasem , szkoda , że nie przedstawia się Pan ... w jakikolwiek sposób , pal licho prawo do anonimowości. Bardzo zależy mi na tym , aby ludzie mieli odwagę mówić to , co myślą ... pod choćby dowolnie wybranym nickiem , niekoniecznie nazwiskiem :)

Miłego dnia Wam życzę Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
21 lutego 2013r. o 10:46
Nawet jeśli się z Panem zgadzam anonimowość uniemożliwia prowadzenie sensownej polemiki.Wywlekanie wielostronicowych wyjaśnień tylko zniechęca czytelników do śledzenia wątku i zaciemnia główny temat.
Wchodzimy w świat niuansów , przekonań , światopoglądu.Tymczasem nie wiem jak Pan , ja nie mam już tyle czasu .Statystycznie za 12 lat jak będę miał szczęście powinienem być już na Śluzowej.Rozsądek podpowiada mi aby natychmiast zacząć ewolucją aby moje wnuki nie musiały robić rewolucji.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 lutego 2013r. o 10:53
Won z Palikotem , to jest główne kryterium porozumienia między nami , Panie Przemku :) Wciąż Pan nie odpowiada , pytam więc kolejny raz . Tak , czy nie ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
21 lutego 2013r. o 11:52
Pannazdzieckiem napisał(a): Won z Palikotem , to jest główne kryterium porozumienia między nami , Panie Przemku :) Wciąż Pan nie odpowiada , pytam więc kolejny raz . Tak , czy nie ?
>

Partia Ruch Palikota to nie tylko Janusz Palikot .Pan oraz wszyscy, którzy chcą mogą kreować jej politykę.To nie jest partia wodzowska.Z całym szacunkiem ale do tej pory cały czas prezentuje swoje poglądy .Są one zbieżne z tym co zostało ustalone na pierwszym kongresie w Warszawie.Jako przewodniczący tej partii w powiecie Bolesławiec mam sporo do zrobienia.Może Pan postara się o wyszukanie kompromisowego wyjścia ?
Zapraszam na prywatną rozmowę.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
21 lutego 2013r. o 13:36
Demokracja ma to do siebie, że raz na 5, 10 lat pojawia się w niej jakieś objawienie w rodzaju - "żarty się skonczyły my jesteśmy tymi, właśnie tymi jedynyni, najprawdziwszymi i ci wcześniej to was oszukali".
Dziś na topie jest Pan Palikot. Za pięć lat już będzie to ktoś inny - zapewne - jeszcze ten lepszy i mądrzejszy. I tak dalej i tak dalej.

Patrząc jednak jak idiotyczne posunięcia dokonuje ostatnio biznesmen z Biłgoraja - odważę się zaryzykować twierdzenie, że skończy szybciej niż zaczął - co nie oznacza, że czego po drodze dla siebie nie ugra.

A kogo na te 5 lat będzie ręczył Pan Moszczyński - pożyjemy zobaczymy.
211
skorn
21 lutego 2013r. o 15:21
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): .... Takim krajem były kiedyś Stany Zjednoczone. ?

Zapewne mam jakieś luki w edukacji , już wiemy gdzie , ale proszę mi powiedzieć kiedy ?

no masz luki, było pisane kilka razy

USA za Reagana, Wielka Brytania za Thatcher, podejrzewam że "azjatyckie tygrysy" również. Żadne utopie, tylko fakty.

<i>
~Litość niezalogowany
21 lutego 2013r. o 16:37
Przemyslaw napisał(a): Statystycznie za 12 lat jak będę miał szczęście powinienem być już na Śluzowej.Rozsądek podpowiada mi aby natychmiast zacząć ewolucją aby moje wnuki nie musiały robić rewolucji.

Teraz na litość :D
Co mnie i innych obchodzą twoje wnuki.
Chcesz coś ugrać dla siebie i dla rodziny to nie graj kosztem innych.
I skończ pisać człowieku te brednie.
Frajerów poszukaj w innym mieście.
~port niezalogowany
21 lutego 2013r. o 17:03
Przemyslaw napisał(a): Teraz gdy Ruch Palikota rozruszał machinę rozgrabiania kasy państwa ..

Niechcący "panM" pisze prawdę. Tylko że ten sanm Ruch Palikota przemilcza że w ramach tego rozgrabiania sam zgarnia co roku ponad 11 ,ilionów zł az kasy państwa. Moralność Kalego?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza