Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

przedszkole

~ niezalogowany
11 marca 2013r. o 10:10
Mąż pracuje ja nie a mam 3 letnie dziecko. To mogę je dać do przedszkola publicznego? Ktoś miał taką sytuacje?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~m niezalogowany
11 marca 2013r. o 10:48
wszystko zależy od miejsc- ale śmiało można złożyć podanie- znam osobiście małżeństwo z taką sytuacją- dziecko chodzi do przedszkola i to tylko na 5 godzin :) mama ma czas zająć się i domem i soba i dzieckiem jak wróci z przedszkola- podania do końca marca.
~ niezalogowany
11 marca 2013r. o 11:57
Ja miałam. Przedszkole to edukacja dla dziecka . Dlaczego ma siedziec z mamą jeżeli ona nie pracuje .Dziecko powinno być miedzy dziećmi. Dziecko moje było na cały dzień od 8 do 15
~igusia niezalogowany
11 marca 2013r. o 12:27
Ja zamierzam w tym roku dać dziecko do przedszkola ale przerażają mnie te zapisy elektroniczne.Nie wiem o co chodzi,jak to zrobić.Mam komputer ale nie mam drukarki a trzeba wydrukować papiery i zanieść do przedszkola.Wie ktoś może czy nie da się tego jakoś obejść?W końcu mogą być rodzice którzy wogule nie maja komputera.I co wtedy?
~ niezalogowany
11 marca 2013r. o 12:46
~ napisał(a): Mąż pracuje ja nie a mam 3 letnie dziecko. To mogę je dać do przedszkola publicznego? Ktoś miał taką sytuacje?

Bardzo polecam MPP nr 1 na Jana Pawła. Cudownie z dziećmi wspominamy wychowawczynie i dyrekcję.
~ niezalogowany
12 marca 2013r. o 15:27
a co myślicie o tym, żeby dać trzy latka ale na ten program podstawowy na 5 godzin. Nie wiecie ile się wtedy płaci?
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 11:32
~ napisał(a): a co myślicie o tym, żeby dać trzy latka ale na ten program podstawowy na 5 godzin. Nie wiecie ile się wtedy płaci?
No właśnie też jestem ciekawa jakie są koszty bo przedszkola na swoich stronach nie podają niestety.Chyba trzeba się przejść po tych przedszkolach,popytać skoro nikt nic nie pisze.
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 11:34
Jakie przedszkole polecacie a jakie odradzacie?Chcę w tym roku zapisać dziecko i ciągle się waham które wybrać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza