~ad. Oxpress napisał(a): Przedszkole czyste schludne i w każdej grupie są 2 panie : wychowawczyni i pomoc. Pracownicy sekretariatu wygrywają konkurs na Miss Sympatia. Nigdy nie zdarzyło mi się słyszeć żadnej awantury. Wiem, że dyrektor jest wymagający wobec pracowników, ale to po to, aby nasze dzieci miały lepiej.
Dzieciaki uwielbiają dyrektora. Poza tym on sam śmieje się z nimi, wygłupia, suszy włosy na basenie .
Nie da się w tym sekretariacie "poplotkować " jak w innych, ale naprawdę ważniejsze od tego czy mina dyrekcji nam się podoba jest to, że dzieci mają super przygotowanie do szkoły.
W cenie przedszkola
1. angielski codziennie
2. basen 2 razy w tygodniu
3. wyjścia do kina bez dodatkowych opłat
4. plastykę prowadzi plastyk z prawdziwego zdarzenia
5. gimnastykę prowadzi nauczyliel WF
Wyprowadzę Cię z błędu.Trzy grupy w Oxpresie mają JEDNĄ panią-znam z imienia i nazwiska i wiem, ile ich tam pracuje. Tylko zerówka (czwarta grupa) ma pomoc do dziecka niepełnosprawnego. Jest cały dzień JEDNA pani pomoc, która zajmuje się wszystkim-posiłkami, ogarnięciem stołówki, korytarza itp. Po południu przychodzi starsza pani i zostaje z dziećmi, które jeszcze zostały po obiedzie. Nie wydaje mi się, aby wrzeszczenie na pracowników było po to, jak piszesz " by nasze dzieci miały lepiej". Zestresowany pracownik nie jest najlepszy. Akurat dzieci w przedszkolu mają respekt przed dyrektorem. Moja córa boi się go, dlatego właśnie, że słyszała, jak wrzeszczy na korytarzu. Co do zajęć, to teraz takie zajęcia są w każdym przedszkolu, no oprócz basenu. Gimnastyka czy plastyczne to podstawa w każdym. Brak placu zabaw to wstyd i tyle. Z tym kinem to szału nie ma-na Dz. Dziecka i chyba z raz w ciągu roku. To ja częściej chodzę z córą sama. Oxpress to "takie sobie" przedszkole.