Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ciężarówka zabiła jelenia
3145
#hemi nieaktywny
27 września 2013r. o 13:13
no co by było ;)[img=1380280389_wtyru8g.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
27 września 2013r. o 13:48
hemi napisał(a): [img=1380279732_574k4qw.jpg]Dopisane 27.09.2013r. o godz. 13:02:[img=1380279755_yu5bpey.jpg]

co tu ocenzurowane? fanki grzybow z ukrainy ? :)
3145
#hemi nieaktywny
27 września 2013r. o 14:02
słuzbowe auto ;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~tg83 niezalogowany
27 września 2013r. o 14:45
(...) byłem świadkiem tego zdarzenia...za tym starem jechało auto osobowe, a ja zaraz za tym autem...star jechał z dozwoloną prędkością to pierwsza rzecz, a druga rzecz, to nie jeleń wyskoczył przed auto, tylko z całym impetem uderzył w BOK jadącego stara! wyglądało to makabrycznie... całe drzwi stara zgniecione, szyba boczna roztrzaskana w drobny mak, lusterko złamane. facet zatrzymał się kilka metrów dalej przy drodze i jak przejeżdzałem obok niego, to widziałem jak przecierał twarz husteczką jakby był zraniony...podejrzewam, że jakby ten jeleń wbił się w auto osobowe to mogłby zabić kierowcę...
pozdro dla kumatych!

Zmoderowano 27.09.2013 godz.19:40 - powód: słowo ubliżające innej osobie (moderator)
11202
#Anonim11202 nieaktywny
27 września 2013r. o 14:52
Cieszymy się z relacji z pierwszej ręki, ale po co ten epitet?
~Eduardo niezalogowany
27 września 2013r. o 15:05
~tg83 napisał(a): ... byłem świadkiem tego zdarzenia...za tym starem jechało auto osobowe, a ja zaraz za tym autem... (...) wyglądało to makabrycznie... (...) jak przejeżdzałem obok niego, to widziałem jak przecierał twarz husteczką jakby był zraniony...(...)

Widać profesjonalnie udzieliłeś pomocy :> przejechałeś obok :/ gratuluję postawy.
~piotrek niezalogowany
27 września 2013r. o 15:40
fajne rogi
~Kasia niezalogowany
27 września 2013r. o 15:53
Kurcze, nie rozumiem niektórych. Kilka dni temu jakiś X robił aferę o zdjęcie myszy czy szczura a dzisiaj martwe jelenie, filmy o martwych koniach i wszystko gra i buczy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza