Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2161
#fobiak nieaktywny
26 sierpnia 2014r. o 16:06
co ty tam wiesz, powtarzasz tylko propagande scierwomedialna. w tamtym systemie bylismy potega militarna, bylismy silni w sporcie nauce i kulturze, mielismy caly kapital.
a tak na marginesie swinia nie ma twarzy tak jak ty tylko ma ryj.
zachowaj chociarz twarz jak na godnosc cie nie stac. wpieeprzaj te swoje jablka i ciesz sie, ze ratujesz banki i obca gospodarke no i swieczki stawiaj na okienku od kibla.

Zmoderowano 26.08.2014 godz.21:34 - powód: topposting (moderator)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~driver biedronki niezalogowany
26 sierpnia 2014r. o 16:12
....poszukujé trzydziestu kierowców z kat.C do nastépnego(trzeciego) konwoju z pomocá humanitarná ....tym razem dla Polski...:-)

WLADZIU PUTINEK
~majętny Stef niezalogowany
26 sierpnia 2014r. o 16:21
http://zmianynaziemi.pl/wideo/argentynska-misja-gospodarcza-rosji-rozgniewala-urzednikow-ue

Prawdopodobnie Polska na rynek rosyjski już nie wróci
10114
#alter nieaktywny
26 sierpnia 2014r. o 17:36
skorn napisał(a):
Nie rozumiem tego wiernopoddańczego bełkotu. Chyba faktycznie nie mamy o czym dyskutować. Unia unią, a Merkel robi swoje deale z Putinem, podobnie Francja. Karty rozdają najsilniejsi. Polska na arenie międzynarodowej znaczy tyle samo, ile 10 lat temu.

Skąd wniosek o "wiernopoddaniu"? Z racjonalności mojej oceny?
Oczywiście, że zawsze karty rozdają najsilniejsi. Uważasz, że Polska należy do najsilniejszych? Bo ja uważam, że jak na razie nie. NA to potrzeba jeszcze czasu :)

Każde państwo ma prawo do bilateralnych relacji. To jeszcze nic nie znaczy. Masz jakieś tajne informacje o "dilu" to się podziel.

To jak byś budował naszą podmiotowość? Bo jeżeli tak krytykujesz, to powinieneś mieć szeroki obraz zagadnienia :)

Dopisane 26.08.2014r. o godz. 17:36:

fobiak napisał(a):
w tamtym systemie

A ten, jak zwykle zdania poprawnie po Polsku nie potrafi napisać !

W tamtym systemie? Jakiś czerwony aktywista ma senne zmory? hehe

Obudź się emerycie poPRLowski. To se nie wrati :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 sierpnia 2014r. o 18:19
Czółko Fobiak , miło że wróciłeś. :) Phineas , na Ciebie czas :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2161
#fobiak nieaktywny
26 sierpnia 2014r. o 18:20
jesli napisalem brednie to wytkaj mi to tak jak ja tobie wytkalem twoje.
twoj post jest pusty tak jak wyzej napisalem w zwiazku z toba.
pokaz mi moje brednie jesli jestes na tyle odwazny a nie krytykuj kazdy post automatycznie bez przemyslenia.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 sierpnia 2014r. o 18:32
Tylko bez fobii Drogi Kolego :) Myślę sobie , że Twoja wiedza przyda mi się do osiągnięcia źródła życia. Jam szatan w którego nie wierzę :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
26 sierpnia 2014r. o 18:33
fobiak napisał(a): pokaz mi moje brednie jesli jestes na tyle odwazny a nie krytykuj kazdy post automatycznie bez przemyslenia.

Nie interesuje mnie analiza twoich fobii. Nie mam zamiaru tracić więcej czasu dla ciebie, niż tyle ile uznam za stosowne.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza