Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2900
#falco nieaktywny
23 listopada 2014r. o 20:12
wypij jak ja dwa drinusie a będzie śliczny jak Naomi Cambell ;)
i nieważne że ciemny... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~"Dla zanfcy bez matury":D niezalogowany
23 listopada 2014r. o 20:21
Wklejam linki , które (mam nadzieję ) pozwolą Ci sie zapoznać z (chociaż) dwiema stronami medalu..royjski jako-tako znasz ?
&list=UUZkiUDyOBtkaTWGRfGnKaHw

..a to o Ukrainie

virgo
~jarząbek niezalogowany
23 listopada 2014r. o 21:13
Nie znam rosyjskiego , próbowano mnie w prawdzie zrusyfikować , ale się gnojom nie udało, zgermanizować też nie , zhamerykanizować , też nie, zizraelicić ... też nie , zwatykanizować ... w żadnym przypadku , zpanslawić , no może troszeczkę :D

Kto z Państwa czytał opracowania Tradera , Brzozy , Kieżuna i innych myślących ?

To mówiłem ja , panie Prezesie , pański pokorny sługa ... Jarząbek :D

System się zmienił , a trynd pozostał :D

Dobrej nocy Wam życzę :)
10114
#alter nieaktywny
24 listopada 2014r. o 15:25
Są to znaczące straty! Mimo, że nie minął jeszcze cały kalendarzowy rok. Powód oczywisty? Agresja Putinka.

"Około 40 mld dolarów rocznie tracimy z powodu sankcji geopolitycznych, a około 90-100 miliardów rocznie tracimy ze względu na spadek cen ropy o 30 procent" - powiedział minister występując na międzynarodowym forum ekonomicznym.

Również na 30 procent Siłuanow ocenił osłabienie się rubla od początku roku - podało radio Echo Moskwy. Minister przypomniał także, że odpływ kapitału w tym roku oceniany jest na 130 mld dolarów."

http://biznes.onet.pl/rosja-traci-ok-40-mld-dolarow-z-powodu-sankcji,18494,5664925,1,news-detal
(...)

Zmoderowano 24.11.2014 godz.16:38 - powód: złośliwości (moderator)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10114
#alter nieaktywny
24 listopada 2014r. o 15:49
Fakt, że to sam Putinek porusza temat swojego odejścia jest niezwykle intrygujący. Sam Putinek twierdzi, że jego rządy są szkodliwe dla kraju! hehe... A nie mówiłem, jego koniec niechybnie nadchodzi :)

"Prezydent Rosji Władimir Putin oświadczył w wywiadzie dla agencji TASS, że nie zamierza być prezydentem dożywotnio, ponieważ jest to szkodliwe dla kraju."

http://fakty.interia.pl/swiat/news-putin-nie-bede-dozywotnim-prezydentem,nId,1562862#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other

211
skorn
24 listopada 2014r. o 15:52

<i>
10114
#alter nieaktywny
24 listopada 2014r. o 15:58
skorn napisał(a):

Rosja stan umysłu? ;)

10114
#alter nieaktywny
24 listopada 2014r. o 16:13
Nie tylko Polska i Polacy są przeciwni agresji Putina na Ukraine. Obawiają się wszyscy sąsiedzi Rosji, którzy nie są jej geopolitycznymi satelitami. Litwa jest najlepszym przykładem. Uniezależniona od rosyjskiego gazu, zadeklarowała pełną pomoc Ukrainie, również w dostawach uzbrojenia. Trzeba przyznać, że to bezkompromisowa, jednoznaczna i odważna postawa. Brawo! :)

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/poroszenko-litwa-zapewni-ukrainie-dostawy-uzbrojenia/c5vyg

Dopisane 24.11.2014r. o godz. 16:13:

skorn napisał(a): zamknij tą prosowiecką jape w końcu

Kłamie jak Putinek! :)

[img=1416841977_a0xd0ih.jpg]

REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza