Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

3004
#masi nieaktywny
19 czerwca 2016r. o 18:01
Panna, szkoda słów odnośnie czarnego lądu ;)
A teraz trochę z innej beczki ;)
[img=1466352076_zb35n37.jpg]

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 czerwca 2016r. o 18:12
:D Mój synek też się zaśmiał Zmasowany :D Ale osobiście uważam , jako że mam zacięcie do obserwowania rzeczywistości , iż najlepszy dzisiaj wklejony na Bolcu demot , to Gocha ze swoim " ciapaty , coś ci się chyba popier.doliło " :D :D :D ... na bajaniu oczywiście :) :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3004
#masi nieaktywny
19 czerwca 2016r. o 18:27
Dawno temu wrzucałem ten demot z delikatniejszą treścią. Ale cóż, widać, że słownictwem również można zaimponować w ten sposób... ;)

9176
kc
19 czerwca 2016r. o 18:53
Jak to jest masi, Twoim zdaniem, jeśli mężczyzna chce mieć za partnerkę piękną kobietę, to znaczy, że jest inteligentny, a jeśli piękna kobieta chce mieć za partnera bogatego faceta, to znaczy, że jest głupia ?
3004
#masi nieaktywny
19 czerwca 2016r. o 19:06
kc napisał(a): Jak to jest masi, Twoim zdaniem, jeśli mężczyzna chce mieć za partnerkę piękną kobietę, to znaczy, że jest inteligentny, a jeśli piękna kobieta chce mieć za partnera bogatego faceta, to znaczy, że jest głupia ?

Dlaczego wychodzisz z założenia, że facet inteligentny chce mieć piękną kobietę? Bzdura :)
Jeżeli piękna kobieta chce mieć bogatego faceta to proszę bardzo, nigdy nie uważałem, że jest głupia z tego powodu... :)
Z moich obserwacji wynika, że są różne pułapy, na których budowane są związki... Temat rzeka...
Na pewno nie jest to związane jedynie z pięknem ;) Piękno to dodatek, o ile po pięciu minutach rozmowy się nie rozczarujesz :) Ile ludzi tyle piękości, inteligencji i oczekiwań z tym związanych :)

9176
kc
19 czerwca 2016r. o 19:17
masi napisał(a): Dlaczego wychodzisz z założenia, że facet inteligentny chce mieć piękną kobietę? Bzdura :)
Jeżeli piękna kobieta chce mieć bogatego faceta to proszę bardzo, nigdy nie uważałem, że jest głupia z tego powodu... :)

Pytałam o Twoje zdanie, bo wkleiłeś obrazek, który jest powielany przez mężczyzn uważających, że kobiety są pazerne na pieniądze : ).

Jeśli chodzi o moje zdanie, to uważam, że każdy mężczyzna chce mieć za partnerkę piękną kobietę i nie ma różnicy, czy jest inteligentny, czy głupi : ). I uważam, że jest to logiczne i zrozumiałe : ).
3004
#masi nieaktywny
19 czerwca 2016r. o 19:29
kc napisał(a):
Pytałam o Twoje zdanie, bo wkleiłeś obrazek, który jest powielany przez mężczyzn uważających, że kobiety są pazerne na pieniądze : ).

I tak bywa... Co nie znaczy, że uważam to za nienormalne :) Każdy ma w życiu jakiś cel :)

kc napisał(a):
Jeśli chodzi o moje zdanie, to uważam, że każdy mężczyzna chce mieć za partnerkę piękną kobietę i nie ma różnicy, czy jest inteligentny, czy głupi : ). I uważam, że jest to logiczne i zrozumiałe : ).

Szanuję Twoje zdanie, chociaż nie do końca z nim się zgadzam :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 czerwca 2016r. o 19:41
kc napisał(a): ...

No i tu wracamy do teorii Promienia ... skacowana Pokrzywko ;)
Ale PIĘKNO jest w Duszy , nie w ciele . Ciało się starzeje , a połączenie Umysłów i Dusz ... jest jak chrzest ... :) Pomijając ceremonie " Bożego Ciała " . Oczywiście nas facetów ekscytują kształty ... ale , Was Kobiety , fascynuje ... fura , skóra i komóra ... całe szczęście , że nie wszystkie :D Ufam , że do tego grona należysz ... Pokrzywko ;)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.