Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

9176
kc
21 czerwca 2016r. o 21:23
alter napisał(a): Ok :) Ale napiszę Ci jeszcze coś na priv :)

Dla mnie temat jest zakończony, nie widzę sensu dalszej dyskusji na ten temat w PW. Ale zdradzę Ci tajemnicę virgo i DP , to dwie różne użytkowniczki internetu i nie trzeba być Einsteinem, żeby to zauważyć. Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2016r. o 21:25
qwax_ napisał(a):
alter napisał(a):
Trzymajmy poziom :)

Nie używaj słów, których nie rozumiesz...

No i widzisz? brakuje ci klasy... za dużo cierpisz, poziom kwasu za duży u ciebie. Szkoda na ciebie czasu. Spadaj. :]

Dopisane 21.06.2016r. o godz. 21:25:

kc napisał(a): Ale zdradzę Ci tajemnicę virgo i DP , to dwie różne użytkowniczki internetu i nie trzeba być Einsteinem, żeby to zauważyć. Pozdrawiam.

Nie zgadzam się z tym. I mam swoje powody :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
14505
DP
21 czerwca 2016r. o 21:38
kc napisał(a):

Dla mnie temat jest zakończony, nie widzę sensu dalszej dyskusji na ten temat w PW. Ale zdradzę Ci tajemnicę virgo i DP , to dwie różne użytkowniczki internetu i nie trzeba być Einsteinem, żeby to zauważyć. Pozdrawiam.

;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 czerwca 2016r. o 21:48
alter napisał(a):

Głupiś Alterowiczu , Skacowana prawdę mówi. Virgo i Kaczucha , to dwie różne persony ... złączone jedynie płcią. W prawdzie nie miałem zaszczytu poznać osobiście , bo arystokracja z plebsem ( obsługa betoniary ) się nie miesza , ale wiem , co mówię ... w przeciwieństwie do Ciebie.

Jutro Cię wypunktuję przy porannej kawie , dzisiaj mi się nie chce.

Ps. Gdyby nie Virgo , nie interesował bym się chazarską dziczą. Gdyby nie Kaczucha , zmarła by nadzieja . Gdyby nie racjonalna Pokrzywka , to święta trójca w jednym , czyli : Bardzo Poważny , cieć gover i jezuita parenti mógł by się nadal czuć bezkarnym. Sybiraku , sługo Watykanu ... do Ciebie mówię ... pamiętasz jeszcze co Jezus mówił ? Rozdaj mamonę ubogim , aby duchem być bogatszym :]

No dobra , idę przydusić Morfeusza :) Trzymta się :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2016r. o 21:55
Pannazdzieckiem napisał(a): Głupiś Alterowiczu

Panna, nie masz pojęcia o czym piszesz. :) Ale cierpliwie poczekam na twoje wypociny :)

Dopisane 21.06.2016r. o godz. 21:55:

Pannazdzieckiem napisał(a): Skacowana prawdę mówi.

Jestem ciekawy na jakiej podstawie uważasz, że Kc jest nieomylna? hehehe

Kc, nie odpowiedziała na istotne pytanie, czy ma wykształcenie informatyczne.

Trudno zweryfikować na jakiej podstawie opiera swoje "informatyczne" rewelacje :)

3004
#masi nieaktywny
21 czerwca 2016r. o 21:56
alter napisał(a):

Zmień sobie avka :) [img=1466539018_3oech3v.jpg]

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2016r. o 22:16
masi napisał(a): Zmień sobie avka :)

Przydupasku nie wcinaj się skoro nie masz najmniejszego pojęcia o czym mowa. Czy głupcy i tumany muszą zawsze się wcinać w specjalizacje im obce :] Ciągnij sobie dalej kable elektryku po zawodówce :D

3004
#masi nieaktywny
21 czerwca 2016r. o 22:25
alter napisał(a):
masi napisał(a): Zmień sobie avka :)

Przydupasku nie wcinaj się skoro nie masz najmniejszego pojęcia o czym mowa. Czy głupcy i tumany muszą zawsze się wcinać w specjalizacje im obce :] Ciągnij sobie dalej kable elektryku po zawodówce :D

Ater, jak zawsze twoja argumentacja powala :)
Mogę być głupcem i tumanem, bez różnicy, co do wykształcenia to źle zostałeś poinformowany, niepełne podstawowe jak już tak bardzo chcesz wiedzieć :)
Pełna kultura, jestem pod wrażeniem :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza