Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2016r. o 23:20
Rodzinka blablusi idźcie spać bo na chlebek nie zarobicie, o szyneczce nie warto wspominać :)

Dopisane 21.06.2016r. o godz. 23:20:

masi napisał(a):
skorn napisał(a): To zupełnie jak w twoim przypadku. : )

Tak skorn, nawet wiem, że masz małego :) Dopisane 21.06.2016r. o godz. 23:15:Oj skorn, skorn, nie interesuję się ludźmi i nie szukam o nich informacji aby to później wykorzystać na przykład na forum, dla mnie jest to nienormalne :)

No cóż więcej powiedzieć... masi to klasyczny prymityw :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
21 czerwca 2016r. o 23:21
no proszę :D

tak ,tak putlerku -z szyneczką :D

śnij o swojej ''wielkości''

i nadal bacznie ''obserwuj'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
3004
#masi nieaktywny
21 czerwca 2016r. o 23:25
alter napisał(a): idźcie spać bo na chlebek nie zarobicie, o szyneczce nie warto wspominać :)

No cóż więcej powiedzieć... masi to klasyczny prymityw :D
Dokładnie, masz rację ater :) Co będziemy tak siedzieć z ludźmi sukcesu i bajecznych interesów :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
211
skorn
21 czerwca 2016r. o 23:25
Udział masiego w dyskusji zazwyczaj sprowadza się do atakowania jednej z jej stron. Teraz padło na altera, wcześniej na falco, jeszcze wcześniej kc. Za to brak jakiegokolwiek odniesienia się do meritum.

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 7:16
alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
... Putler jak to robił , to był świnia , a nasi nie.

Gdyby Putinek nie wspierał reżim Asada wojna w Syrii już dawno by się skończyła.

No oczywiście ... śmiercią Assada , jego żony i rodziny. Totalną roz.pierduchą w państwie syryjskim jak w Libii i Iraku . Hamerykanie szerząc demokrację używają bombowców i płatnych morderców , a wszędzie tam gdzie zwietrzą interes dla swoich korporacji ględzą coś o reżimach . Być może po to , aby takie głupki jak Ty miały co powtarzać. Na tym tle " postępującej wiosny ludów " , miękki totalitaryzm Komisji Europejskiej jest do zniesienia.

alter napisał(a): ... JAk nie demokracja to co?

Owszem , demokracja , ale prawdziwa , bo to co teraz mamy to nie jest demokracja , tylko właśnie miękki totalitaryzm.

alter napisał(a): Pamiętaj świat istnieje we względnym spokoju jedynie dzięki równowadze sił.

Zabawne , Roberts w czasach Zimnej Wojny , jako strona konfliktu też tak twierdził . Dzisiaj się do tego przyznaje widząc swoją własną głupotę. Do dupy z taką równowagą sił , skoro na przestrzeni ostatnich dwóch tysięcy lat było może z dwieście dni bez konfliktów zbrojnych na Planecie

alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
Fajna ta demokracja ... nie ? :]

Panna, opierasz się na opini innych? Może napiszesz kogo? Może napiszesz jeszcze co im się nie podoba?

Oczywiście , gdzież obsłudze betoniary orientować się w prawniczym bełkocie :D Dawniejsze ACTA , to protoplasta TTIP . Dziwne jest , że parę lat temu Europejczycy protestowali na ulicach Berlina , Paryża i Brukseli przeciwko hamerykańskiemu korporacjonizmowi ... wspierając Putlera :D Poszperaj po necie , to się dowiesz , co wiemy , bo u młodego Szechtera znajdziesz tylko peany.

alter napisał(a):
Putinek cały czas gra na rozbicie jedności Europy i NATO. Bo w jedności jest siła. Nie jeden raz sdam powtarzałeś ten slogan.

Oczywiście. Różnica między nami polega na tym , że Ty akceptujesz neokolonializm eurokołchozu w Polsce , ja nie. Mam nadzieję , że angole pokażą gest Kozakiewicza Komitetowi Centralnemu z Brukseli . I mam nadzieję , że to będzie początek końca Czwartej Rzeszy.

alter napisał(a):
Zmusiłeś mnie dzisiaj do cierpliwości ;) Powiem Ci, że nie bardzo mi się chce tracić czas na takie rozmowy :) Ale, jak już zacząłem? Różnimy się niekiedy zasadniczo w poglądach i raczej teraz nie dowiemy się komu bliżej do tej uniwersalnej "racji". Na wiele pytań odpowie nam jedynie przyszłość.

Aaaa, ty szukasz chamitrali na niebie? Obserwujesz? Ja ufam poezji, w której nie jeden raz wieszcz potrafił określić przyszłość.

No i o to chodzi . Zmusiłem Cię do zastanowienia się . Gadać ze mną nie musisz. Przyznam szczerze , że ostatnimi czasy poziom bagna jaki zasiewacie z ... " kolegami " lekko odpycha od dyskusji. Zaś jeśli chodzi o chemitrale , to trują absolutnie wszystkich , poezja jedynie umysły wybrańców :D
Pozostałych Twych zdań nie widzę sensu komentować :]

Miłej środy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 11:02
Pannazdzieckiem napisał(a): No i o to chodzi . Zmusiłem Cię do zastanowienia się . Gadać ze mną nie musisz. Przyznam szczerze , że ostatnimi czasy poziom bagna jaki zasiewacie z ... " kolegami " lekko odpycha od dyskusji. Zaś jeśli chodzi o chemitrale , to trują absolutnie wszystkich , poezja jedynie umysły wybrańców :D
Pozostałych Twych zdań nie widzę sensu komentować :]

Miłej środy :)

Nie Panna, "zastanowienie się"? to inaczej przemyślenia, które ma każdy :)

Bagno na bolec.info zasiewają byli twoi koledzy :D Tak zwany ganguś blablusi ;) hehehe

Różnimy się znacznie zdaniem... Nie będę publicznie analizował dlaczego, sam się domyśl... w naszym, twoim i moim przypadku to naturalne :)

Mojsza zawsze musi mieć rację ;) Poezja by zrobiła z Ciebie człowieka! Więcej jej czytaj... Panna, przykładowo Miłosz na początek... i "Traktat poetycki" poczytaj, a przekonasz się, jak mądrzy są poeci, jak wiele mądrości daje poezja ;)

pozdrawiam :)

2900
#falco nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 12:13
nie wystarczy wklejać a nawet czytać
bo jak to ktoś zauważył ;) trzeba coś próbować zapamiętać ale najważniejsze -zrozumieć co się czyta :D
a z tym u ciebie nietęgo :D

potrafisz napisać do DP takie proste słowo ''przepraszam''?
znasz to słowo?

Dopisane 22.06.2016r. o godz. 12:13:

wpadnę tu tutaj pózniej ... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 12:26
falco napisał(a): potrafisz napisać do DP takie proste słowo ''przepraszam''?

Blablusiu niech ona mnie przeprosi, bo ja nie mam jej za co przepraszać.

Dopisane 22.06.2016r. o godz. 12:16:

falco napisał(a): tu tutaj

Tu tutaj? hehehe

Blablusiu kogo to obchodzi cioto ploto? :D

Dopisane 22.06.2016r. o godz. 12:26:

alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Skacowana prawdę mówi.

Jestem ciekawy na jakiej podstawie uważasz, że Kc jest nieomylna? hehehe

Kc, nie odpowiedziała na istotne pytanie, czy ma wykształcenie informatyczne.

Trudno zweryfikować na jakiej podstawie opiera swoje "informatyczne" rewelacje :)

Chciałbym powrócić do tych pytań :) Kc? Może nam odpowiesz?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza