Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

13926
qwax_
22 czerwca 2016r. o 12:41
alter napisał(a): Blablusiu kogo to obchodzi cioto ploto?

"Arbitrze elegancji i mistrzu pięknego języka", trzymam za ciebie kciuki.
Twój kolejny pobyt na oddziale psychiatrycznym z pewnością przyniesie widoczną poprawę...

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 12:43
qwax_ napisał(a): Twój kolejny pobyt na oddziale psychiatrycznym z pewnością przyniesie widoczną poprawę...

Kwasie to kolejny twój merytoryczny argument? Przecież ty nic tutaj nie masz do powiedzenia :]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
211
skorn
22 czerwca 2016r. o 16:13
http://vod.gazetapolska.pl/13569-posel-osmieszyl-lewakow-przywital-wszystkie-plcie-wymienil-ich-60

<i>
2900
#falco nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 17:23
ale się podnieciłeś tym ''tu''
a ja pytam po raz kolejny co ty ''bieżesz'' :D
tylko pisz merytorycznie ...hahaha

tęskniłeś ?

:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
3004
#masi nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 17:40
skorn napisał(a): Udział masiego w dyskusji zazwyczaj sprowadza się do atakowania jednej z jej stron. Teraz padło na altera, wcześniej na falco, jeszcze wcześniej kc. Za to brak jakiegokolwiek odniesienia się do meritum.

skorn napisał(a): Udział masiego w dyskusji zazwyczaj sprowadza się do atakowania jednej z jej stron. Teraz padło na altera, wcześniej na falco, jeszcze wcześniej kc. Za to brak jakiegokolwiek odniesienia się do meritum.

Coś Ci napiszę :)
Padlo na altera bo niestety zachowuje się jak prostak w stosunku do kobiety nazywając ją śmieciem.
Co do falco, to są wzloty i upadki, ale nie powinno Cię to interesować, chyba że falco będzie chciał Ci cokolwiek powiedzieć czy napisać na jakikolwiek temat.
Nie wiem tylko po co tak pajacujesz :)

Dopisane 22.06.2016r. o godz. 17:40:

PS falco, nie zapomniałem, będą w sobotę, im starsze tym lepsze ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
14505
DP
22 czerwca 2016r. o 19:16
dzień dobry
w nocy odwiedziły mnie świetliki
pięknie tańczyły pod sufitem
przypomniały mi o tej nocy :)

;)
2900
#falco nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 20:28
masi napisał(a):
skorn napisał(a):
Coś Ci napiszę :)
Padlo na altera bo niestety zachowuje się jak prostak w stosunku do kobiety nazywając ją śmieciem.
Co do falco, to są wzloty i upadki, ale nie powinno Cię to interesować, chyba że falco będzie chciał Ci cokolwiek powiedzieć czy napisać na jakikolwiek temat.
Nie wiem tylko po co tak pajacujesz :) Dopisane 22.06.2016r. o godz. 17:40:PS falco, nie zapomniałem, będą w sobotę, im starsze tym lepsze ;)

jak się zachowuje w stosunku do kobiet chyba chciałeś napisać bo wmieszał w to wszystko całkiem niepotrzebnie Virgo :>
zrobił to całkowicie nieuprawniony bo również Virgo w swojej inteligencji bije go ''na głowę''
myślę że właśnie to boli putlerka najbardziej :D
o swoich ''wzlotach i upadkach'' nie będę się rozpisywał z sobie najbardziej rozumianych powodów ;)

czy będę pisał do skorna?...być może chociaż nie przepadam za jego tendencją do ''lustrowania '' ale być może to jego ''hobby''

w sobotę powiadasz?...ok. tylko proszę zwróć uwagę na to by było słodkie ;)

uwielbiam słodkie bo przecież sam taki jestem :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
3004
#masi nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 20:34
Wiesz, że tu słodkiego nie ma :P
Posłodzisz sobie... ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.