alter napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): No i o to chodzi ...
Miłej środy :)
Nie Panna, "zastanowienie się"? to inaczej przemyślenia, które ma każdy :)
Nie przesadzaj , nie każdy ;) Wielu papuguje propagandę ... i to Was łączy.
alter napisał(a):
Bagno na bolec.info zasiewają byli twoi koledzy :D Tak zwany ganguś blablusi ;) hehehe
...
Przy radosnym współudziale Kolegi Pandy , Casablanki , Alter Ego i Alterowicza . Już kiedyś pisałem , sam sobie cenzurkę podpisujesz.
HE , HE , He ... ciołku :D
alter napisał(a):
Różnimy się znacznie zdaniem... Nie będę publicznie analizował dlaczego, sam się domyśl... w naszym, twoim i moim przypadku to naturalne :)
O ! To jest ciekawostka ! Nie będziesz publicznie analizował ... to po jasną cholerę dręczysz Skacowaną i DP ? To nie jest naturalne . Eh ... mały sadysto ;)
alter napisał(a):
Mojsza zawsze musi mieć rację ;) Poezja by zrobiła z Ciebie człowieka! Więcej jej czytaj... Panna, przykładowo Miłosz na początek... i "Traktat poetycki" poczytaj, a przekonasz się, jak mądrzy są poeci, jak wiele mądrości daje poezja ;)
Wbrew pozorom , facetbezmatury , obsługa betoniary i oszołom lubi czasem zastanowić się nad tym , co poeta miał na myśli ;) Oczywiście Leśmian Autorytetem ;) Może fanatyk poezji zacznie studiować teorie spiskowe ? :D Mojsza zawsze musi mieć rację ... to prawda , na tym opiera się egoizm , którego jeszcze nie rozumiesz :) Ucz się Alterowiczu , wykształcenie to nie wszystko :)
Co tam Bracia Lachy ? Dalej gównem się obrzucacie ? :]