Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~lekarz niezalogowany
3 grudnia 2016r. o 21:19
~~Wypowiedz napisał(a): Co to za choroba?

Trochę inna od twojej, psychiatry tu nie znajdziesz, a czas ponagla, jutro będzie za późno.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
15435
#AlexS nieaktywny
3 grudnia 2016r. o 21:33
Pannazdzieckiem napisał(a): Z tym mogę się zgodzić , ale co to za postać ? Sam ją zaprogramowałeś Wędrowcze ? Mi kojarzy się z gierkami węgierskiego żyda Sorosa . A nie pamiętam , czy Ci mówiłem , że Henry Kisinger wraz ze swym kumplem Brzezińskim ( qurwa , to bydle Brzeziński ... ach gdybym miał jaką siekierę i szyję ... to z prawdziwą ekstazą :) )

No dobra . Tu i teraz ... wcięty trochę jestem ... mów mi Wędrowcze , sam wymyśliłeś sobie taki awatar , czy skopiowałeś ? Ja kopiuję po Harameinie i nie wstydzę się kopiowania , a Ty ? :)

Heh,awatar jest tylko pozornym wizerunkiem,jedni wybierają zwierzęta,rośliny inn melizmaty.Ja wybrałem wizerunek człowieka ;)

Jeżeli chodzi o kopiowanie. Nie kopiuje po nikim,to nie mój styl. Jeżeli coś jest nie moje,to umieszczam to w cudzysłów,podaje autora,źródło. Wszystko ma swój porządek rzeczy.
:)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 grudnia 2016r. o 22:19
No , wiedziałem na kogo postawić :) Wędrowcze , cieszy mnie fakt , że jest nas już dwóch ... sięgających myślą Źródła Kreacji :)

Dobranoc :)

ps. a wracając do muzy ... myślę , że ekwadorczyk Leo Rojas ładnie to ujął ... szczęście :

:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
15435
#AlexS nieaktywny
3 grudnia 2016r. o 22:32
Panna jest Nas wielu ;)
Co było pierwsze :kura czy jajko? :D

Spokojnej nocy Wędrowcze :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 grudnia 2016r. o 23:06
:D Lata spędziłem nad tym dylematem . Pierwsza była Świadomość egzystencji . Słowo , pod które Jahwe się podszywa . Pola torsyjne Szypowa.

Wędrowcze , miło mi , że wreszcie znalazłem w realu kogoś komu mógłbym dorównać . Jeśli chciałbyś pograć w szachy , piwko wypić , albo pogadać , służę swą skromną personą :) Póki co , dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
3 grudnia 2016r. o 23:28
fobiak napisał(a):
skorn napisał(a): http://www.rp.pl/Rzecz-o-historii/312019876-George-Orwell----demaskator-falszu.html

artykul jest dokladnym falszem jak i tytul.

Fałszem jest wszystko co nie po twojej mysli, nic nowego. Niczym się nie róznisz od swoich bohaterów-bandytów.

<i>
2900
#falco nieaktywny
4 grudnia 2016r. o 11:58
Czyż można sobie wyobrazić coś bardziej przerażającego niż historia Pawki Morozowa? 14-letniego pioniera ze wsi Gierasimowka w guberni tobolskiej, który w 1932 roku doniósł tajnej policji politycznej na własnego ojca-„kułaka”. I w ten sposób spowodował jego śmierć.

Jak koszmarny i nieludzki musiał być system, który doprowadził to nieszczęsne dziecko do popełnienia tak odrażającego, odpychającego czynu… Do takiego upodlenia…

no tak -''system i dziecko''

Mało tego, system ten wylansował Pawkę Morozowa na wzór do naśladowania dla innych dzieci. Postawił mu pomniki, kazał pisać na jego cześć wiersze, poematy i książki, kręcić filmy. Podobiznę dziecka-zdrajcy-zbrodniarza umieścił zaś na znaczku pocztowym.

no tak - ''system '' i pomniki ,poematy ,tablice ...hmmm

To jest właśnie bolszewizm w pełnej krasie. System, którego nadrzędnym celem była deprawacja rasy ludzkiej. Rozbicie wszelkich więzi społecznych – na czele z więzami rodzinnymi – i wyprodukowanie społeczeństwa bezwzględnych fanatyków. Donosicieli i oprawców, gotowych bez mrugnięcia okiem wydać na śmierć własną matkę i ojca.

no tak -''system'' deprawujący rasę ludzką,,system ''produkujący fanatyków''i kapusi

To bowiem dzieci były najbardziej podatne na sowiecką indoktrynację. Z natury naiwne i łatwowierne, nie pamiętały stosunków panujących w Rosji przed rewolucją. Sowieccy agitatorzymogli im więc wmówić, że ludzie w krajach kapitalistycznych żyją jeszcze gorzej niż ludzie sowieccy.
najbardziej podatni na indoktrynację,z natury naiwni nie pamiętających stosunków sprzed...

zaraz ...to o Rosji czy Polsce współczesnej ?
to o Pawce Morozowie?
takich ''Pawków'' jest dzisiaj na pęczki a winny jest -''system'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
4 grudnia 2016r. o 12:12

;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza