Pannazdzieckiem napisał(a): :Jaki traktat masz na myśli Kluczniku. Nic na ten temat nie wiem. :|traktat antarktyczny powiązany z płaską ziemią :|
Pannazdzieckiem napisał(a): Hejka Obywatele i Obywatelki. A sie wyspalem dzisiaj :D Co tam ciekawego ? :) .no właśnie chodzi o to że linka nie ma,nie ma nic na ten temat i to jest bardzo dziwne,ale oglądając filmiki o płaskiej wiele razy się napotyka na Traktat antarktyczny o którym nic nie wiadomo ,a w sieci cisza ,a ma on kluczowy związek z płaską,jak to się wyjaśni to będziemy wiedzieć gdzie żyjemy,bo jak oglądam filmiki nasza i widzę jak dżwi w kosmosie są z papieru to wątpię żeby oni gdzie kolwiek byli.
Klucznik daj jaką linkę , bo dalej nie łapię o co biega :)
Blackjack napisał(a): Kluczu ja też mam dowody na płaską ziemię, jestem z tobą :Dcz rozmowa kilku inteligentnych osób na temat może absurdalny?,a może nie,to się jeszcze okaże,musi skutkować braniem czegoś?czarny olku.a tak na poważnie to gdzie ja napisałem że mam dowody na płaską?a w co kto wierzy to jego osobista sprawa.ty wierzysz w boga chociaż go nigdy nie widziałeś i nie jest to absurdem?jedna i druga strona dysponuje tylko obrazkami,więc co jest większym absurdem?,a może niepokalane poczęcie Maryji dziewicy,nie osłabiaj mnie,swoimi argumentami obrazkowymi.masz tu dżwi papierowe w kosmosie,absurd>
Oto dowody:
[img=1480929593_t9d5125.jpg]
Nie wiem co bierzecie, ale bierzcie połowę bo odjeżdżacie :D
~klucznick napisał(a): masz tu jeszcze jeden kabaret kosmiczny