Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

2900
#falco nieaktywny
4 grudnia 2016r. o 13:08
wiem :)
zapomiałAś dodać jeszcze ''hipokryzja'' :D
wybaczam bo to przez nieuwagę i pośpiech ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klucznick niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 15:42
Pannazdzieckiem napisał(a): :Jaki traktat masz na myśli Kluczniku. Nic na ten temat nie wiem. :|
traktat antarktyczny powiązany z płaską ziemią :|
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 grudnia 2016r. o 19:24
Hejka Obywatele i Obywatelki. A sie wyspalem dzisiaj :D Co tam ciekawego ? :) .

Klucznik daj jaką linkę , bo dalej nie łapię o co biega :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14593
#klucznick nieaktywny
5 grudnia 2016r. o 10:11
Pannazdzieckiem napisał(a): Hejka Obywatele i Obywatelki. A sie wyspalem dzisiaj :D Co tam ciekawego ? :) .

Klucznik daj jaką linkę , bo dalej nie łapię o co biega :)
no właśnie chodzi o to że linka nie ma,nie ma nic na ten temat i to jest bardzo dziwne,ale oglądając filmiki o płaskiej wiele razy się napotyka na Traktat antarktyczny o którym nic nie wiadomo ,a w sieci cisza ,a ma on kluczowy związek z płaską,jak to się wyjaśni to będziemy wiedzieć gdzie żyjemy,bo jak oglądam filmiki nasza i widzę jak dżwi w kosmosie są z papieru to wątpię żeby oni gdzie kolwiek byli.
11100
#Blackjack nieaktywny
5 grudnia 2016r. o 10:20
Kluczu ja też mam dowody na płaską ziemię, jestem z tobą :D
Oto dowody:
[img=1480929593_t9d5125.jpg]

Nie wiem co bierzecie, ale bierzcie połowę bo odjeżdżacie :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~klucznick niezalogowany
5 grudnia 2016r. o 12:50
Blackjack napisał(a): Kluczu ja też mam dowody na płaską ziemię, jestem z tobą :D
Oto dowody:
[img=1480929593_t9d5125.jpg]

Nie wiem co bierzecie, ale bierzcie połowę bo odjeżdżacie :D
cz rozmowa kilku inteligentnych osób na temat może absurdalny?,a może nie,to się jeszcze okaże,musi skutkować braniem czegoś?czarny olku.a tak na poważnie to gdzie ja napisałem że mam dowody na płaską?a w co kto wierzy to jego osobista sprawa.ty wierzysz w boga chociaż go nigdy nie widziałeś i nie jest to absurdem?jedna i druga strona dysponuje tylko obrazkami,więc co jest większym absurdem?,a może niepokalane poczęcie Maryji dziewicy,nie osłabiaj mnie,swoimi argumentami obrazkowymi.masz tu dżwi papierowe w kosmosie,absurd>
~klucznick niezalogowany
5 grudnia 2016r. o 12:55
masz tu jeszcze jeden kabaret kosmiczny
~klucznick niezalogowany
5 grudnia 2016r. o 13:10
~klucznick napisał(a): masz tu jeszcze jeden kabaret kosmiczny
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.