Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~klucznick niezalogowany
5 grudnia 2016r. o 13:25
~klucznick napisał(a):
~klucznick napisał(a): masz tu jeszcze jeden kabaret kosmiczny
no niestety ktoś pilnuje i kasuje prawdę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11100
#Blackjack nieaktywny
5 grudnia 2016r. o 14:17
Kluczu, ja myślałem, że ty na żarty.... a Ty jednak w to mocno wierzysz ;)
Dobra nie przeszkadzam wam :/

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~klucznick niezalogowany
5 grudnia 2016r. o 17:20
Blackjack napisał(a): Kluczu, ja myślałem, że ty na żarty.... a Ty jednak w to mocno wierzysz ;)
Dobra nie przeszkadzam wam :/
a ty na poważnie do kościoła chodzisz?wiesz że dając na tacę popełniasz wykroczenie skarbowe.i nie wierzę że w to wierzysz?więc dlaczego ktoś ma nie wierzyć w płaską?wytłumacz to logicznie?
11100
#Blackjack nieaktywny
5 grudnia 2016r. o 17:31
Nie chodzę do kościoła. :) Wybacz, ale o "płaskiej" nie chce mi się pisać, szkoda czasu :/

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 grudnia 2016r. o 22:33
Spoko Panowie , tylko bez wulgaryzmów , do qurwy nędzy :D Nie będziemy się przecież kłócić o propagandę NWO . Osobiście uważam , że wiara jest bez znaczenia , to wiedza jest alfą i omegą ... i nie mówimy o samochodach. Płaska Ziemia , jest jak podziemny pociąg w Wałbrzychu . Pic na wodę , fotomontaż , opium dla mas. We Wszechświecie wszystkie ciała mają formę kulistą. Szpece orzekli jakiś czas temu , że Wszechświat się rozszerza korzystając ze zjawiska Dopplera ( na tej samej zasadzie działa radar ) . Oddalają się od siebie kuliste ciała , żadne tak qurwa dyski. Księżyc się nie kręci do koła własnej osi , bo to statek kosmiczny , ale Ziemia jest kulą i wiruje jak żyrokompas. Nawiasem Skaucie , co ze stożkiem precesji ? Miałeś wyliczyć :) . Gdyby była płaską wylęgarnią Lemingów , to nie było by faz Księżyca , i wszystko straciło by sens. Po co komu we Wszechświecie dysk pełen k.retynów ? Chodzi o eksplorację Planety , no przecież Jahwe wyraźnie mówi w Biblii :) Kto czyta nie błądzi :)

Pax Panowie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13547
#Skaut nieaktywny
5 grudnia 2016r. o 23:40
Pannazdzieckiem napisał(a): ......Księżyc się nie kręci do koła własnej osi ... Nawiasem Skaucie , co ze stożkiem precesji ? Miałeś wyliczyć :) ...

Żebyś w końcu przestał mnie męczyć informuję Cię że objętość stożka precesji osi Księżyca, w granicach jego bryły, wynosi ~52 106 km sześciennych.
A jeśli zapoznasz się z Prawami Cassiniego do dowiesz się także że Księżyc, jak najbardziej, kręci się wokół własnej osi ale ponieważ ustawiona jest ona do osi Ziemi pod kątem prostym widzimy tylko jedną jego stronę.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 grudnia 2016r. o 0:06
To Cassini musiał być id.iotą. Centrum grawitacji w Układzie Słonecznym jest Słońce i jego oś obrotu jej mniej więcej pararelerna wobec pozostałych osi obiektów w Układzie. Księżyc jest statkiem kosmicznym i kręci się tak jak pasuje to jego właścicielom , czyli się nie kręci , bo mają sztuczną grawitację z tzw. Czarnego Słońca . Prostopadła oś obrotu , toś mnie cholera ubawił :D Śmiech to zdrowie :D. Kretynizm ruch asynchronicznego swego czasu robił furorę , ale prostopadła oś obrotu ... eh palce lizać :D Kratery widziane z różnych punktów Planety są zawsze w tym samym miejscu . Nie zmieniają położenia o sto osiemdziesiąt stopni na widzialnej stronie Księżyca :)

ps. Miałeś wyliczyć stożek precesji Ziemi ... niej będzie płaskiej :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~klucznick niezalogowany
6 grudnia 2016r. o 8:19
Blackjack napisał(a): Nie chodzę do kościoła. :) Wybacz, ale o "płaskiej" nie chce mi się pisać, szkoda czasu :/
mi to wisi cz jest okrągła cz płaska grunt żeby zdrowie było,ale gdy katolik praktykujący wyśmiewa jakieś teorie to ja się pytam ,a bug nie jest zmyślony?tylko o to mi chodzi i też o to że nasza nigdzie w żadnym kosmosie nie była,a ni na księżycu i tyle w temacie te filmiki powyżej co zamieściłem wyśmiewają podróże w kosmos,ale jeżeli kula ziemska kręci się z prędkością 1600 km/h to jak lądują na niej samoloty?dlaczego oceany nie odpadły od kuli, grawitacja jest słabsza od siły odśrodkowej i tak dalej można mnożyć pytania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza