~klucznick napisał(a):no niestety ktoś pilnuje i kasuje prawdę.~klucznick napisał(a): masz tu jeszcze jeden kabaret kosmiczny
Blackjack napisał(a): Kluczu, ja myślałem, że ty na żarty.... a Ty jednak w to mocno wierzysz ;)a ty na poważnie do kościoła chodzisz?wiesz że dając na tacę popełniasz wykroczenie skarbowe.i nie wierzę że w to wierzysz?więc dlaczego ktoś ma nie wierzyć w płaską?wytłumacz to logicznie?
Dobra nie przeszkadzam wam :/
Pannazdzieckiem napisał(a): ......Księżyc się nie kręci do koła własnej osi ... Nawiasem Skaucie , co ze stożkiem precesji ? Miałeś wyliczyć :) ...
Blackjack napisał(a): Nie chodzę do kościoła. :) Wybacz, ale o "płaskiej" nie chce mi się pisać, szkoda czasu :/mi to wisi cz jest okrągła cz płaska grunt żeby zdrowie było,ale gdy katolik praktykujący wyśmiewa jakieś teorie to ja się pytam ,a bug nie jest zmyślony?tylko o to mi chodzi i też o to że nasza nigdzie w żadnym kosmosie nie była,a ni na księżycu i tyle w temacie te filmiki powyżej co zamieściłem wyśmiewają podróże w kosmos,ale jeżeli kula ziemska kręci się z prędkością 1600 km/h to jak lądują na niej samoloty?dlaczego oceany nie odpadły od kuli, grawitacja jest słabsza od siły odśrodkowej i tak dalej można mnożyć pytania.