Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Hazard niszczy naszą rodzinę

~r niezalogowany
7 lipca 2015r. o 17:45
do zniszczona
ja sama nie dawalam już radę.trzeba też ci czasu żebyś zrozumiała i poukładala sobie wszystko.samej sobie nie poradzisz chociaż ja też do niedawna powiedziałam że dam radę będę silna.kocham jeszcze:)męża ale z dnia na dzień slabne .staram się ta chorobę(bo każda osoba uzależniona to osoba chora)zrozumieć.tłumacze sobie ciągle że przecież gdyby okazało sięże jest chory np.na raka to bym go nie zostawila bo jest chory.pomagają mi dziewczyny z grupy wsparcia.radziłabym ci przyjść do nas.za to się nie płaci.można posłuchać,jak chcesz możesz coś powiedzieć .można się też nauczyć czegoś od innych .środy na16.00 na 1000lecia.ja sie wygadam ,uspokoje i nabieram sil . :) po takim spotkaniu.samemu można szaleć a nikt cię nie zrozumie tak dobrze jak osoba która ma też taki problem:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~MMM niezalogowany
7 lipca 2015r. o 18:32
Z tego co przecytałam na pierwszej stronie to napisałaś że jestescie małżeństwem i macie dzieci a teraz w kolejnych postach piszesz że nie macie dzieci i nie jestescie małżeństwem. To jak to w końcu jest???? Moim zdaniem ktoś coś kręci i szuka taniej sensacji!!!
~ niezalogowany
7 lipca 2015r. o 18:51
~MMM napisał(a): Z tego co przecytałam na pierwszej stronie to napisałaś że jestescie małżeństwem i macie dzieci a teraz w kolejnych postach piszesz że nie macie dzieci i nie jestescie małżeństwem. To jak to w końcu jest???? Moim zdaniem ktoś coś kręci i szuka taniej sensacji!!!
Tamta była zrozpaczona, a ta zniszczona. To inne osoby.
~zniszczona niezalogowany
7 lipca 2015r. o 19:11
~MMM napisał(a): Z tego co przecytałam na pierwszej stronie to napisałaś że jestescie małżeństwem i macie dzieci a teraz w kolejnych postach piszesz że nie macie dzieci i nie jestescie małżeństwem. To jak to w końcu jest???? Moim zdaniem ktoś coś kręci i szuka taniej sensacji!!!

To są dwie rózne osoby dwie różne tragedie
~koral niezalogowany
7 lipca 2015r. o 19:11
~r napisał(a): .:(nie jestem jeszcze taka stara

To ile masz lat, dwadzieścia? ;)
~ niezalogowany
7 lipca 2015r. o 19:20
~koral napisał(a):
~r napisał(a): .:(nie jestem jeszcze taka stara

To ile masz lat, dwadzieścia? ;)
Co za głupie pytanie? To tylko dwudziestoletnia osoba jest niestara? A po trzydziestce? Po czterdziestce? Po pięćdziesiątce? To co? To też niestarzy ludzie. Staruszkowie to ci co przekroczyli osiemdziesiątkę. !!
2987
#Nightmare nieaktywny
8 lipca 2015r. o 8:42
Ja byłem piękny i młody, teraz jestem tylko młody :D
6979
E
8 lipca 2015r. o 8:47
O :| to Ty się do Bajania nadajesz :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza