Witam. Mam 19 lat. Od jakiegoś czasu współżyję z pierwszą dziewczyną. Kończę w dosłownie kilka ruchów. Boję sie,że ona będzie mnie porównywała do innych bo sama miała wcześniej przede mną partnerów i może Ci byli lepsi ode mnie. Ona twierdzi,że problemu nie ma ale sam nie chcę się już więcej kompromitować. Co mam robić???
To może jednak założ to na jakimś forum seksulogogicznym ? :P Spokojne, są ćwiczenia. Warto jest ćwiczyć masturbację . W wielu przypadkach pomaga.
Próbowałeś różnych środków na przedłużenie wytrysku? Są różne żele, prezerwatywy itp.
To może jednak założ to na jakimś forum seksulogogicznym ? :P Spokojne, są ćwiczenia. Warto jest ćwiczyć masturbację . W wielu przypadkach pomaga.
Próbowałeś różnych środków na przedłużenie wytrysku? Są różne żele, prezerwatywy itp.
Młody jesteś więc nie spodziewaj się cudów. W Twoim wieku miałem podobny problem ale starania i trening przyniosły skutek. Teraz jadę 2 godziny i kończę na zawołanie - kiedy ja sam tego chcę lub wykończona partnerka a nie organizm ;)
Masturbacja to chyba nie będzie najlepszy pomysł. Mi po niej przechodzi ochota na seks. No chyba, że ktoś tak lubi. Przecież są różne preparaty uśmierzające wrażliwość członka - są takie prezewatywy durexa, nie pamiętam jak się nazywają. Dobre są też chusteczki OC Wipes - poczytaj o nich. One zawierają taką substancję która łagodzi nadwrażliwość członka.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.