zober napisał(a): Witam. Mam 19 lat. Od jakiegoś czasu współżyję z pierwszą dziewczyną. Kończę w dosłownie kilka ruchów. Boję sie,że ona będzie mnie porównywała do innych bo sama miała wcześniej przede mną partnerów i może Ci byli lepsi ode mnie. Ona twierdzi,że problemu nie ma ale sam nie chcę się już więcej kompromitować. Co mam robić???
zober napisał(a): Witam. Mam 19 lat. Od jakiegoś czasu współżyję z pierwszą dziewczyną. Kończę w dosłownie kilka ruchów. Boję sie,że ona będzie mnie porównywała do innych bo sama miała wcześniej przede mną partnerów i może Ci byli lepsi ode mnie. Ona twierdzi,że problemu nie ma ale sam nie chcę się już więcej kompromitować. Co mam robić???
~majętny Stef napisał(a):zober napisał(a): Witam. Mam 19 lat. Od jakiegoś czasu współżyję z pierwszą dziewczyną. Kończę w dosłownie kilka ruchów. Boję sie,że ona będzie mnie porównywała do innych bo sama miała wcześniej przede mną partnerów i może Ci byli lepsi ode mnie. Ona twierdzi,że problemu nie ma ale sam nie chcę się już więcej kompromitować. Co mam robić???
Są dwie rady.
Idź do stomatologa i poproś o ten środek co się wstrzykuje w dziąsło.
Druga rada - nie wyciągaj z dziury, spuść się i udawaj że nic się nie stało a jak spyta "a to białe to co to jest?", to powiedz że to śmietana albo gluty. Wymyśl coś na szybkiego albo zmień temat.