Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przedwczesny wytrysk

10630
#CNC nieaktywny
19 maja 2015r. o 17:05
~Zagłoba napisał(a): Poczekaj jeszcze klika lat. Nawet jak z gołym tyłkiem bezie chodzić po chacie to nie zauważysz. A teraz "Lej Waść wstydu oszczędź".

to jest prawidłowa odpowiedz , ciesz sie ze możesz bo inni nie mogą :D zamiast raz to 3 razy lub 4 i każdy będzie zadowolony :D widocznie kobieta Cię podnieca a to duży plus dla niej.... :) mnie najbardziej kręcą duże kobiety min 90kg ale takich coraz mniej :D

chrupałbym jak Reksio boczek hahah !!
[img=1432047934_av9aahc.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 17:09
Wypij szklankę wody wisząc do góry nogami. Tak, jak na czkawkę...
2161
#fobiak nieaktywny
19 maja 2015r. o 18:22
powinienes sie cieszysz, ze masz przyspieszony, gorzej by bylo gdybys mial opozniony i dostalbys go np. na sumie albo podczas obierania kartofli
~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 18:57
zober napisał(a): Witam. Mam 19 lat. Od jakiegoś czasu współżyję z pierwszą dziewczyną. Kończę w dosłownie kilka ruchów. Boję sie,że ona będzie mnie porównywała do innych bo sama miała wcześniej przede mną partnerów i może Ci byli lepsi ode mnie. Ona twierdzi,że problemu nie ma ale sam nie chcę się już więcej kompromitować. Co mam robić???

obal flaszke, po procentach mozna dluzej
~hihi niezalogowany
19 maja 2015r. o 20:12
Ze 3 lata temu był wykład na temat wytrysku przedwczesnego w Galerii za Bobrem
Jeden z bolesławieckich lekarzy mówił sposobach postępowania w tego typu niedyspozycjach , w tym o leczeniu farmakologicznym . Mój obecny maż pozbył się całkowicie tej przypadłości . Pozdrawiam kpiących i szydzących :P
~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 20:43
~hihi napisał(a): Ze 3 lata temu był wykład na temat wytrysku przedwczesnego w Galerii za Bobrem
Jeden z bolesławieckich lekarzy mówił sposobach postępowania w tego typu niedyspozycjach , w tym o leczeniu farmakologicznym . Mój obecny maż pozbył się całkowicie tej przypadłości . Pozdrawiam kpiących i szydzących :P

Który to lekarz miał prelekcję?
~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 21:22
~ napisał(a):
Który to lekarz miał prelekcję?

pan lekarz Wtryskacz Hydrauliczny :D
13629
#zober nieaktywny
20 maja 2015r. o 7:57
Ja wiem,że seks jest dopełnieniem ale chciałbym aby moja dziewczyna była zadowolona a w obecnej sytuacji raczej nie może być szczęsliwa. Bo co to za seks kilka ruchów i koniec. Staram się ją zaspokajać inaczej ale lepiej aby to było tradycyjnie.
Jak do tej pory to używaliśmy wyłącznie tych specjalnych gumek unimilu oraz durexa opóźniających wytrysk ale średnio działały. Innych produktów nie używałem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza