~Nuka napisał(a): Łapię się za głowę czytając połowę postów: fluor zabija a nikotyna nie? uczulenie na dzieci? sklep to nie miejsce publiczne? do dziś nie rozumiałam kto łyka wszystkie kity które wciskają nam politycy-dziś rozumiem czytając te posty jakie w połowie mamy społeczeństwo-niezbyt mądre i to jest najsmutniejsze.
Ja sama nie zmienię tego ale spróbuję napiszę reklamację do kilku sklepów zobaczę co odpowiedzą jeśli nie zbiorę takich jak ja co im to nie pasuje i złożymy pozew zbiorowy :D
~ napisał(a): Do kazdego mozna się przyczepić,do palacza ,do mamusi której przeszkadza ten palący ,bo idąc z dzieckiem nie zwraca uwagi na to co ono robi -akurat ma wazną telekonferencje z kolezanką jakie pazurki sobie zrobic a dziecko praktycznie bez nadzoru robi co chce,do niepalącego,bo mimo ze nie pali to i tak mu cuchnie z buzi.Czyściutcy i mocno pachnący w komunikacji miejskiej tez są dla innych(np alergikow)zmorą.Odpuście sobie ,zamiast uzalac sie na forum siądż mamo i przeczytaj dziecku bajke.
~ napisał(a): założycielka tematu znudzona widze zyciem. A ile twój otwór gębowy nawchłania się tej nikotyny co? tylko przechodzisz i czasem sie sztachniesz. Jest wyznaczone miejsce to też to uszanuj. nie chcesz wąchac idz innymi drzwiami albo zmień sklep. Sama nie pale, fajki rzeczywiście śmierdzą ale nie robie z tego tragedii bo palacze też ludzie i też musza widocznie być. jak i matki z dzieckiem czy bez. A moze palaczowi przeszkadza ze dziecko wydziera się w niebogłosy na cały sklep i co mają je pogonić czy temat na forum zakładać? oj baby baby weżcie się ogarnijcie i poczytajcie lepiej bajki dzieciom jak to ktoś wyżej dobrze powiedział. :>
~ napisał(a): Tolerancja ...
misiekELF napisał(a):~ napisał(a): założycielka tematu znudzona widze zyciem. A ile twój otwór gębowy nawchłania się tej nikotyny co? tylko przechodzisz i czasem sie sztachniesz. Jest wyznaczone miejsce to też to uszanuj. nie chcesz wąchac idz innymi drzwiami albo zmień sklep. Sama nie pale, fajki rzeczywiście śmierdzą ale nie robie z tego tragedii bo palacze też ludzie i też musza widocznie być. jak i matki z dzieckiem czy bez. A moze palaczowi przeszkadza ze dziecko wydziera się w niebogłosy na cały sklep i co mają je pogonić czy temat na forum zakładać? oj baby baby weżcie się ogarnijcie i poczytajcie lepiej bajki dzieciom jak to ktoś wyżej dobrze powiedział. :>
Fajnie że są jeszcze na tym świecie normalni ludzie... Mi też przeszkadza smród papierosów (jak zresztą wiele innych rzeczy), ale skoro właściciel sklepu tam wyznaczył miejsce dla palaczy to tam palą.