Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Palenie przy wejściu do sklepu

~Edi niezalogowany
3 października 2015r. o 19:36
Papierosy to po prostu narkotyk tylko ,że "legalny".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 października 2015r. o 20:46
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a): Większość palaczy to Buractwo ..
Oni wiedza ze to szkodliwe, niepotrzebne i ze wali im z japy jak z kontenera ale musza zapalic bo sie ze..kupczyją
ja palę bo lubię ,nie muszę palić ,a palę i nie j-e-b-j-e mi z japy,a dlaczego?bo myję zęby pastą bez fluoru,fluor niszczy płytkę nazębną powoduje pruchnicę i modyfikuje smród z gęby,w 1955 fluor był używany do trucia szczórów.

No co ty??fluor ci przeszkadza i wiesz że szkodzi,,!!a nikotyna jest ok twoim zdaniem!!masakra!!
~ niezalogowany
3 października 2015r. o 21:45
Dokładnie. Śmierdzace papierosy to NARKOTYK tylko ze legalny..
Palą tylko głupcy :D
~ niezalogowany
3 października 2015r. o 23:46
~Edi napisał(a): Papierosy to po prostu narkotyk tylko ,że "legalny".

Bzdura.Substancje zmieniające świadomość są narkotykami.Alkohol jest legalnym narkotykiem.
569
#Demonides nieaktywny
4 października 2015r. o 0:16
k1p napisał(a):
~ napisał(a): rób zakupy na targowisku,tam jest mnóstwo świeżego powietrza :P

Tam jest jeszcze gorzej. Jak Ci taki z papierosem idzie w tłumie, to można się zaciągnąć samą esencją. Nie wiadomo skąd i kiedy...

skorn napisał(a): Zalecam więcej tolerancji dla palących.

Kiedy słyszę takie lub podobne tezy, zawsze powtarzam, że ja również mam pewne prawa. Na przykład mam prawo oddychać świeżym powietrzem i chciałabym, żeby palący mi to umożliwili.

"Zalecam więcej tolerancji dla palących. Kiedy słyszę takie lub podobne tezy..." - to nie teza.

Jednakże, pomimo tego, iż z kilkuletnią przerwą na przemian, raz palę, a raz nie - moim zdaniem paląc w miejscu, gdzie narzuca się osobom nie palącym " wdychanie - powinno być karane. Wejście/wyjście ze sklepu - to jedyne miejsce dla klienta i nie ma innej możliwości, by tam wejść lub stamtąd wyjść, dlatego też pięćset złotowy mandat wręczyłbym bez dwóch zdań.
Odpowiedzmy sobie szczerze na pytanie - czy ktoś z nas swojemu dziecku dmuchnął by w twarz dymem papierosowym?

Palaczowi zaleciłbym pozew o odzyskanie pieniędzy w ramach niesłusznie wymierzonej kary za umiejscowienie popielniczek w miejscu zmuszającym palacza do palenia/zagaszenia - gdzie przechodzą osoby nie palące.

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
~klucz-nick niezalogowany
4 października 2015r. o 12:07
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a): Większość palaczy to Buractwo ..
Oni wiedza ze to szkodliwe, niepotrzebne i ze wali im z japy jak z kontenera ale musza zapalic bo sie ze..kupczyją
ja palę bo lubię ,nie muszę palić ,a palę i nie j-e-b-j-e mi z japy,a dlaczego?bo myję zęby pastą bez fluoru,fluor niszczy płytkę nazębną powoduje pruchnicę i modyfikuje smród z gęby,w 1955 fluor był używany do trucia szczórów.

No co ty??fluor ci przeszkadza i wiesz że szkodzi,,!!a nikotyna jest ok twoim zdaniem!!masakra!!
nikt nigdy nie umarł przez palenie papierosów na świecie ,a od fluoru umierają setki .poszperaj w goglach to się przekonasz.
~@1 niezalogowany
4 października 2015r. o 17:35
Kluczniku w goglach to ja jeżdżę na nartach :D
~Nuka niezalogowany
4 października 2015r. o 18:22
Łapię się za głowę czytając połowę postów: fluor zabija a nikotyna nie? uczulenie na dzieci? sklep to nie miejsce publiczne? do dziś nie rozumiałam kto łyka wszystkie kity które wciskają nam politycy-dziś rozumiem czytając te posty jakie w połowie mamy społeczeństwo-niezbyt mądre i to jest najsmutniejsze.
Ja sama nie zmienię tego ale spróbuję napiszę reklamację do kilku sklepów zobaczę co odpowiedzą jeśli nie zbiorę takich jak ja co im to nie pasuje i złożymy pozew zbiorowy :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza