Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Palenie przy wejściu do sklepu

~ niezalogowany
3 października 2015r. o 6:24
~nn napisał(a): Dokladnie. Mi np. przeszkadzaja male beczace dzieci w miejscach publicznych, powinna wejsc ustawa zabraniajaca zblizania sie owych bobasow do miejsc publicznych tak ze 100m. Czuje wtedy dyskomfort i moj sluch narazony jest na uszkodzenie wraz z pogorszeniem samopoczucia. Dlaczego musze cierpiec i tego wysluchiwac np. w knajpie lub w kolejce w markecie?!

i to jest kwintesencja całej dyskusji
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 października 2015r. o 7:09
Większość palaczy to Buractwo ..
Oni wiedza ze to szkodliwe, niepotrzebne i ze wali im z japy jak z kontenera ale musza zapalic bo sie ze.....ją

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
3 października 2015r. o 9:02
~ napisał(a): Większość palaczy to Buractwo ..
Oni wiedza ze to szkodliwe, niepotrzebne i ze wali im z japy jak z kontenera ale musza zapalic bo sie ze..kupczyją

:D :D :D
~klucz-nick niezalogowany
3 października 2015r. o 9:12
~ napisał(a): Większość palaczy to Buractwo ..
Oni wiedza ze to szkodliwe, niepotrzebne i ze wali im z japy jak z kontenera ale musza zapalic bo sie ze..kupczyją
ja palę bo lubię ,nie muszę palić ,a palę i nie j-e-b-j-e mi z japy,a dlaczego?bo myję zęby pastą bez fluoru,fluor niszczy płytkę nazębną powoduje pruchnicę i modyfikuje smród z gęby,w 1955 fluor był używany do trucia szczórów.
~klucz-nick niezalogowany
3 października 2015r. o 9:15
~Nuka napisał(a): Witam, robiąc zakupy w większych sklepach mam problem ponieważ przy wejściu do sklepu ustawione są popielniczki, czyli jest to wyznaczone miejsce do palenia przez właścicieli sklepów. Taki problem jest głównie przy wejściu do galerii oraz tesco. Dlaczego ja i moje dzieci jesteśmy zmuszani do wdychania dymu papierosów. Czy nie uważacie, że jest to trucie klientów?Wczoraj wychodząc z tesco zdziwiłam się ponieważ jeden Pan stał nie przed wejściem ale pomiędzy drzwiami jedną nogą w środku sklepu i kopcił strasznie śmierdzące papierochy. Nie chcąc palić byłam zmuszona ja i mój 8 miesięczny synek do zaciągnięcia tą trującą jak dla nas substancją nikotynową.
a co ty o-p-i-e-r-d-o-l-i-ć buraka nie potrafisz.
~ściągnięty_napletek niezalogowany
3 października 2015r. o 9:24
My palacze jesteśmy bardziej tolerancyjni od niepalących.Nam nie przeszkadza,że wy nie palicie !
~ niezalogowany
3 października 2015r. o 18:55
Do kazdego mozna się przyczepić,do palacza ,do mamusi której przeszkadza ten palący ,bo idąc z dzieckiem nie zwraca uwagi na to co ono robi -akurat ma wazną telekonferencje z kolezanką jakie pazurki sobie zrobic a dziecko praktycznie bez nadzoru robi co chce,do niepalącego,bo mimo ze nie pali to i tak mu cuchnie z buzi.Czyściutcy i mocno pachnący w komunikacji miejskiej tez są dla innych(np alergikow)zmorą.Odpuście sobie ,zamiast uzalac sie na forum siądż mamo i przeczytaj dziecku bajke.
~Edi niezalogowany
3 października 2015r. o 19:36
Papierosy to po prostu narkotyk tylko ,że "legalny".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza