Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Palenie przy wejściu do sklepu

~Lew Tołstoj niezalogowany
2 października 2015r. o 13:03
~Nuka napisał(a): Witam, robiąc zakupy w większych sklepach mam problem ponieważ przy wejściu do sklepu ustawione są popielniczki, czyli jest to wyznaczone miejsce do palenia przez właścicieli sklepów. Taki problem jest głównie przy wejściu do galerii oraz tesco. Dlaczego ja i moje dzieci jesteśmy zmuszani do wdychania dymu papierosów. Czy nie uważacie, że jest to trucie klientów?Wczoraj wychodząc z tesco zdziwiłam się ponieważ jeden Pan stał nie przed wejściem ale pomiędzy drzwiami jedną nogą w środku sklepu i kopcił strasznie śmierdzące papierochy. Nie chcąc palić byłam zmuszona ja i mój 8 miesięczny synek do zaciągnięcia tą trującą jak dla nas substancją nikotynową.

Rób doktorat.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 października 2015r. o 13:06
To nie dotyczy tylko papierosów ! Ja przygladam się tzw. piwoszom,winiarzom i nalewkowiczom...większość z nich wykorzystuje pobliskie ławki do konsumpcji...I nie mam nic przeciwko tylko niech po sobie sprzatają albo niech to robia pracownicy Tesco czy Intermarche...Markety zarabiaja to niech sprzatają ich pracownicy... Proponuję pozwolić marketom postawic stoliki do konsumpcji w miejscach odosobnionych (Tesco np. w okolicach działek,Intermache w pobliskim lasku lub za CPNem ...)Ale wówczas pracownicy tych marketów niech odpowiadają za porzadek. Obecnie konsumpcja alkoholu odbywa sie na ławkach placu zabaw za budynkiem na Gałczyńskiego i w przedszkolu na Jana Pawła 2 (piękne zadaszenia porobiono by pijacym czasem deszcz nie przeszkadzał :). lub w lasku za Intermarche...(tam zaraz za ogrodzeniem już cięzko przejśc,szkło ,puszki itp....W piatki i soboty dochodza do towarzystwa jeszcze bywalcy "Fantazji"Nikt nad tym nie panuje a może należałoby wyznaczyć odpowiednie miejsca troche dalej od bloków mieszkalnych ?.
~Nuka niezalogowany
2 października 2015r. o 13:21
To się leczy, ponoć to może być trauma z dzieciństwa. No cóż współczuję.
~Nuka niezalogowany
2 października 2015r. o 13:23
~uczulenie na dzieci napisał(a): a ja mam uczulenie na dzieci w miejscach publicznych
~ niezalogowany
2 października 2015r. o 13:54
~Nuka napisał(a):
~uczulenie na dzieci napisał(a): a ja mam uczulenie na dzieci w miejscach publicznych

Bohaterstwo Matki Polki też ...
~ niezalogowany
2 października 2015r. o 13:54
wiesz to z autopsji?
~ niezalogowany
2 października 2015r. o 13:57
~ napisał(a): wiesz to z autopsji?

z PKS-U
~nie panikuj młoda niezalogowany
2 października 2015r. o 17:54
~Papuga napisał(a): Od tego nie umrzesz ?? ?? ?? Czy aby na pewno ??
Na pewno, nie panikuj. Większe prawdopodobieństwo, że coś cię rozjedzie w drodze do tego sklepu niż miała byś umrzeć od jednego wdechu nikotyny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza