Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Palenie przy wejściu do sklepu

~@1 niezalogowany
4 października 2015r. o 18:46
NUKA-tobie przeszkadzają papierosy,ale wg mnie nie rozumiesz ,że większym zagrożeniem w tym okresie jest zlewisko ludzi w sklepie,którzy kichają,kaszlą(nie zasłaniając nawet ust)chrząkają z jakiegoś powodu.Narażasz 8-miesięczne dziecko pchając się do sklepu bo musisz mieć tanie pampersy.Ot cała pańcia.Zorganizuj się kobieto,zrób zakupy,kiedy jest ważna dla Ciebie promocja bez narażania malca na to .Nikt nie będzie rezygnował ze swoich przywilejów,bo idzie nadęta pinda,której przeszkadza dym papierosowy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 października 2015r. o 18:53
~@1 napisał(a): NUKA-tobie przeszkadzają papierosy,ale wg mnie nie rozumiesz ,że większym zagrożeniem w tym okresie jest zlewisko ludzi w sklepie,którzy kichają,kaszlą(nie zasłaniając nawet ust)chrząkają z jakiegoś powodu.Narażasz 8-miesięczne dziecko pchając się do sklepu bo musisz mieć tanie pampersy.Ot cała pańcia.Zorganizuj się kobieto,zrób zakupy,kiedy jest ważna dla Ciebie promocja bez narażania malca na to .Nikt nie będzie rezygnował ze swoich przywilejów,bo idzie nadęta pinda,której przeszkadza dym papierosowy.
nie szanujesz siebie -nie szanujesz innych- nie masz dzieci bo jak , no chyba ze trzymasz je w domu żeby nikt na nie nie kichnął ,ale dmuchasz im dyma w twarz. Ogarnij się wyłącz komputer idź do lustra i powiedz sobie "stać mnie na więcej niż obrażanie innych" jeśli to nie pomoże to stary palnij sobie w łeb!
~ niezalogowany
4 października 2015r. o 19:03
Dlaczego ktoś miałby palnąć sobie w łeb?Te tanie pampersy będzie dziecku mierzyć w sklepie czy jak?Może jednak to Ty nie rozumiesz istoty tematu.Ja Nuka ŻĄDAM takie jest przesłanie. :P
~ niezalogowany
4 października 2015r. o 20:57
a moze lepiej do parku ,albo do lasu na spacer z dzieckiem?
~ niezalogowany
4 października 2015r. o 21:12
~nn napisał(a): Dokladnie. Mi np. przeszkadzaja male beczace dzieci w miejscach publicznych, powinna wejsc ustawa zabraniajaca zblizania sie owych bobasow do miejsc publicznych tak ze 100m. Czuje wtedy dyskomfort i moj sluch narazony jest na uszkodzenie wraz z pogorszeniem samopoczucia. Dlaczego musze cierpiec i tego wysluchiwac np. w knajpie lub w kolejce w markecie?!

Wiesz tak się składa że kiedyś też byłeś małym beczącym dzieckiem - widać inteligencja ci nie służy
~ niezalogowany
4 października 2015r. o 21:15
Kiedy księżna Diana robiła zakupy u Haroldsa to zamykano na ten czas cały ogromny sklep,kiedy Freddy Merkcury miał ochotę po koncercie obdarować biżuterią swoich muzyków i fanów to w środku nocy właściciel Cartiera był do jego dyspozycji.Ale to byli ludzie ,którzy zostawiali właścicielom sklepów FORTUNĘ droga Nuko.MIELI FANTAZJĘ,ALE I PIENIĄDZE.A Ty co,życzysz sobie by pracownicy,którzy mają kilka minut na papierosa,klienci,którzy chcą zapalić lub zgasić tegoż odeszli bo ty masz fanaberię kupić tanie pampersy?ŻEBY MIEĆ FANTAZJĘ TRZEBA MIEĆ RÓWNIEŻ I PIENIĄDZE.A co do twojego pozwu zbiorowego,to przypominam Ci,że syn jako nieletni nie ma prawa głosu :D
~Nowoczesność niezalogowany
5 października 2015r. o 8:22
~ napisał(a): a moze lepiej do parku ,albo do lasu na spacer z dzieckiem?
To kiedyś tak robiono ;( teraz jak usłyszę, że "...nie ma mnie w domu, jestem na spacerze ..." to pytam w którym markecie ? Ludzie (w większości) wybierają nowoczesne spacery niedzielne po sklepach.
13054
#kajtek68 nieaktywny
5 października 2015r. o 9:22
Ponieważ temat nadal się rozwija, kilka uwag nałogowego palacza :)

Jest ustawa, która określa miejsca w których NIE MOŻNA palić.
Histeryczkom pokroju ~Nuki polecam lobbing na rzecz ustawy, która określi miejsca, w których MOŻNA palić.
Będzie bardziej czytelna ;)

Porównywanie nikotyny do jakiegokolwiek NARKOTYKU jest dla mnie szczytem ...izmu.

Zapewniam również 188.146.133.***, że wchłanianie nikotyny przez organizm, nie wpływa na BURACTWO :D

Pozdrawiam

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza