Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ewa Gutek: Nie jestem różą w zębach w „POPiSowym” tangu
~ niezalogowany
14 października 2015r. o 13:25
Dobra kandydatura
&feature=youtu.be
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
14 października 2015r. o 13:26
Dobra kandydatura
&feature=youtu.be
~Ewa Gutek niezalogowany
15 października 2015r. o 10:37
Wprawdzie uważam, że siła polityka nie zależy od płci, ale od charakteru, a same parytety są rozwiązaniem siłowym, a niekoniecznie jakościowym, ale zgadzam się, że kobiet stanowczo jest za mało w dużej polityce. Polecam Państwu krótką relację z debaty w Legnicy w temacie: kobieta- polityk.
Pozdrawiam
http://eluban.pl/rozmaitosci/3380,kobiecy-sukces-w-polityce.htm
~Olek niezalogowany
15 października 2015r. o 17:34
Kandydatka SUPER. Ma mój głos i wszystkich moich znajomych :)
~Tylko nie Kukiz niezalogowany
15 października 2015r. o 20:57
~Olek napisał(a): Kandydatka SUPER. Ma mój głos i wszystkich moich znajomych :)

Dobrze że nie masz znajomych ,kandydatka może i dobra ale partia najgorsza z możliwych,lider nadaje się do tarcia chrzanu .Gbur i cham .
~ niezalogowany
15 października 2015r. o 21:20
dobry bajer to połowa sukcesu,tylko że bajer trudno teraz wcisnąć. ;(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 października 2015r. o 21:27
~Tylko nie Kukiz napisał(a): ...Gbur i cham .

Czyli podobny do mnie :D Idź głosować na Petru i jego wyznawców mamony , cieciu malinowy. Albo na POPIS , tudzież SLD , co już dawno zapomniało jak smakuje pot , a PSL nie wie co to jest podorywka. Idź , żyjemy ponoć w wolnym kraju ... ch... , dupa i kamieni kupa , jak mawia Minister Spraw Wewnętrznych. Zgodnie z zasadami demokracji , nie chcemy muzułmanów po drugiej stronie ulicy , ale Skopaczówna uparła się na rozkaz z eurokołchozu i dupną nam 100 tysięcy. Do dupy z taką demokracją.

A wracając do edukacji , Pani Ewo :) . Czy zechciała by Pani określić swe stanowisko w kwestii ; czy Ziemkiewicz ma rację , że Tuska należało by postawić przed Trybunałem Stanu za dezercję ?
Chłopaki w necie gadają , że Skopaczówna też ma przygotowaną ciepłą posadkę w eurokołchozie. Co Pani myśli , jeśli spytać mogę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
15 października 2015r. o 21:44
Ja popieram Panią Gutek ale "pannazdzieckiem" wylewanie pomyj na wszystko i wszystkich czyni twoje wpisy nie poważnymi a tematy nawet poważne będą traktowane nie poważnie. Twojego kandydata też tak inni potraktują taki język nie ma sensu.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza