Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ewa Gutek: Nie jestem różą w zębach w „POPiSowym” tangu
~ niezalogowany
15 października 2015r. o 21:47
~ napisał(a): Ja popieram Panią Gutek ale "pannazdzieckiem" wylewanie pomyj na wszystko i wszystkich czyni twoje wpisy nie poważnymi a tematy nawet poważne będą traktowane nie poważnie. Twojego kandydata też tak inni potraktują taki język nie ma sensu.

Przecież napisał że jest gbur i cham i w tej sprawie się z nim zgadzam. :D :P
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 października 2015r. o 22:04
No taką mam naturę , co Wam poradzę :D Teoretyczni fizycy wymyślili sobie , że gdyby elektron miał masę choćby o jeden promil inną niż ma , to Wszechświat by nie istniał. Ale istnieje. Pomimo tego , że elektron , w zależności od tego , czy kto na niego patrzy , bywa materią , albo energią fali :)

A wracając do sprawy ; gbur i cham bez matury , to chudy pikuś w porównaniu z kulturalnym chadziarem ... chociaż nie lubię słowa kultura ... kojarzy mi się z bakteriami :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
15 października 2015r. o 22:22
Pannazdzieckiem napisał(a):
A wracając do sprawy ; gbur i cham bez matury , to chudy pikuś w porównaniu z kulturalnym chadziarem ... chociaż nie lubię słowa kultura ... kojarzy mi się z bakteriami :D

Dobranoc :)

Nie przejmuj się za bardzo, chamy i gbury też są potrzebne choćby po to żeby można było odróżnić kulturalnych i sympatycznych :D
4335
16 października 2015r. o 6:55
O ! I to się nazywa rzeczowa argumentacja. Czy to Ty Grzdylu ? ... sądząc po złośliwości :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Splinter niezalogowany
18 października 2015r. o 0:07
~Ewa Gutek napisał(a):
Elżbieta Stępień, liderka listy .Nowoczesna w wyborach do Sejmu RP

Bardzo dobra kandydatka!
~Nie ma już Europy !!! niezalogowany
18 października 2015r. o 10:11
Jeżeli chcesz głosować na ludzi, którzy cię okłamują i mają za „ciemnego luda”, obiecują rozdawnictwo państwowych pieniędzy, liczą na twój analfabetyzm ekonomiczny, żerują na wszystkich twoich fobiach i lękach, podsycają nienawiść do rodaków o innych poglądach politycznych to głosuj na PIS! Jeżeli chcesz zmiany ustroju na „kościelny socjalizm”, jeżeli chcesz zwiększyć wpływy kleru w Polsce, jeżeli chcesz zakazu aborcji, zakazu invitro i zakazu handlu w niedzielę głosuj na PIS! Jeżeli chcesz żeby z twoich podatków finansowano bezterminowo pensje i emerytury górników, stoczniowców, pracowników PKP, emerytury rolników i mundurowych to głosuj na PIS! Jeżeli tęsknisz za inflacją, chcesz przepędzić z Polski obcy kapitał, chcesz szybszej i znacznie
niższej emerytury, chcesz żeby budowano mniej nowych
autostrad a więcej pomników, chcesz wzrostu bezrobocia i przyspieszenia emigracji zarobkowej Polaków oraz bankructwa Polski głosuj na PIS! Jeżeli chcesz skłócenia Polski ze wszystkimi sąsiadami, chcesz rządów ciemnogrodu i Państwa wyznaniowego w Polsce, chcesz by nasz kraj był pośmiewiskiem i synonimem zacofania kulturowego i gospodarczego, synonimem nacjonalizmu, ksenofobii i homofonii to głosuj na PIS! Jeżeli chcesz żeby Polska była kojarzona i miała twarz smutną jak Szydło, zgorzkniałą i zawziętą jak Kaczyński, wazeliniarską jak Błaszczak, lizusowską jak Mastalerek oraz obłąkaną jak Maciarewicz to głosuj na PIS! :P ;)
KUKIZ ? To taki sam nawiedzony jak inni !!!
4335
18 października 2015r. o 10:53
~Nie ma już Europy !!! napisał(a): ... chcesz przepędzić z Polski obcy kapitał, ...

Tak właśnie chcę , ale na Pis nie będę głosował. Kukiz jest ostatnią deską ratunku dla Polski przed erą globalistów z pod szyldu NWO. Jeśli w Jego otoczeniu znajdą się ludzie zmierzający do zmiany Konstytucji w paragrafie 220 , to wtedy mamy szansę jako Naród ... na normalność , albo ... na zbrojną interwencję NATO w celu przywrócenia obecnego "porządku".

Miłego :)

~Agata niezalogowany
18 października 2015r. o 13:19
Wkurza mnie to że niektórym nie pasuje Kukiz bo nie ma programu, a ci wszyscy co mieli programy to Wam pasują? Przecież oni w tych programach piszą to co Ty chcesz usłyszeć a później i tak tego nie realizują, Kukiz wiadomo co chce zrobić, rozwalić to wszystko od środka i tyle. Jeszcze jedno, niektórzy określają kandydata po ubiorze i aparycji, chociaż może być najgorszym cwaniakiem a już ktoś z podwiniętymi rękawami w koszuli to się nie nadaje.
Ja zagłosuję na Kukiza, bo nie chcę żeby wygrała jedna partia i rządziła samodzielnie, musi być koalicjant taki jak Kukiz.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza