Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~biało-czerwony niezalogowany
21 marca 2017r. o 9:57
~~ napisał(a): Podobno jest doniesienie do prokuratury na tuska, jak go posadzą to mają mój głos

ty się Tuskiem nie przejmuj bo to nie są sprawy istotne a jedynie polityczno-pisowskie rozgrywki.
Przejmuj się tym jak pis upodla Polskę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
21 marca 2017r. o 9:59
~~San Escobar napisał(a): pis rozpier...ił polską armię w trzy dupy, zadłużył i wykarczował kraj, zdławił gospodarkę. Polska już z tego bagna nie wybrnie bo zostaną tu same staruchy.

niemieckie media robią ci sieczkę z mózgu

za okupacji było - tylko świnie siedzą w kinie

teraz - tylko zera czytają springera
~~Obywatel niezalogowany
21 marca 2017r. o 10:07
PiS tą Polskę podnosi ale wam TVNy i Onety mielą mózgi. Jest totalna nagonka na rząd, bo rozsadza skostniałe skorumpowane struktury i wielu ludzim z układami ukraca się możliwości jakie dawało wcześniej polskie eldorado. Ja osobiście mam tylko nadzieję, że będą skutecznie tępić szczury pojawiające się we własnym gronie.
~~ niezalogowany
21 marca 2017r. o 11:07
Tak się robi papkę dla idio..... za pomocą mediów
" W 2010 r. z wojska odeszło 28 generałów i był spokój. W 2016 r. odeszło ich 26 i nagle wybuchła histeria"
http://niewygodne.info.pl/artykul8/03660-Generalska-histeria-o-podlozu-politycznym.htm
~~Czyż niezalogowany
21 marca 2017r. o 12:04
pis Wam zrobił z mózgów whiskas i nie ma na to ratunku
~~ niezalogowany
21 marca 2017r. o 15:13
~~Czyż napisał(a): pis Wam zrobił z mózgów whiskas i nie ma na to ratunku

Oni to odłam pisdzielskiego "ciemnego luda" San Escobar.
Kurski się tylko śmieje z idiotów.
~~ niezalogowany
21 marca 2017r. o 16:36
~~ napisał(a):
~~Czyż napisał(a): pis Wam zrobił z mózgów whiskas i nie ma na to ratunku

Oni to odłam pisdzielskiego "ciemnego luda" San Escobar.
Kurski się tylko śmieje z idiotów.

Z nas się śmieje, was makrela chwali. Ja ja Gut Diener. :D
~~ed niezalogowany
21 marca 2017r. o 17:04
Nie cierpię PiS, a jeszcze bardziej Rydzola, Ale kto sprzedał żabojadom elektrociepłownie.
http://wyborcza.pl/7,75398,21524305,ojciec-rydzyk-chce-ocieplic-torun-wszedl-w-spor-z-francuzami.html
Nie ma w tej chwili alternatywy dla PiS.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza