Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Poczerwieniały Fiołek niezalogowany
8 lipca 2021r. o 16:48
"Przed wyruszeniem w drogę ojciec Tadeusz Rydzyk zwrócił się do radiosłuchaczy z apelem, aby "złożyli ofiary" dla stacji radiowej i Telewizji Trwam."

Takie co nieco - jak ktoś ma nadwyżkę z 500+
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Olo niezalogowany
9 lipca 2021r. o 7:15
Rydzyk na stolicę Piotrową
9 lipca 2021r. o 13:44
"został kilkukrotnie zgwałcony przez księdza Mariana W.
Duchownego o molestowanie oskarżyło ponad 20 osób, wcześniej przez lata panowała wokół niego zmowa milczenia.

– To był ojciec parafii, on musiał przytulać – słyszymy w miejscowości, gdzie W. przez kilkanaście lat był proboszczem."

Od tyłu ich 'przytulał' ojciec parafii - aż im oczy wypadały.
9 lipca 2021r. o 13:57
"Dopiero w sierpniu ubiegłego roku diecezja tarnowska przyznała - po 18 latach od pierwszych oskarżeń - że przenoszony z parafii do parafii ksiądz Stanisław P." krzywdził dzieci."

Przez 18 lat 'pomagali' pedofilowi gwałcić dzieci.

Nawet w piekle nikt ich nie chce - diabły boją się gwałtów na młodych diabełkach.
~~Zofia katoliczka niezalogowany
9 lipca 2021r. o 15:25
~~Poczerwieniały Fiołek napisał(a): "Dopiero w sierpniu ubiegłego roku diecezja tarnowska przyznała - po 18 latach od pierwszych oskarżeń - że przenoszony z parafii do parafii ksiądz Stanisław P." krzywdził dzieci."

Przez 18 lat 'pomagali' pedofilowi gwałcić dzieci.

Nawet w piekle nikt ich nie chce - diabły boją się gwałtów na młodych diabełkach.

O co ten raban , wyspowiadał się , odmówił pokutę i jest niewinny.
~~Olo niezalogowany
9 lipca 2021r. o 16:35
Skworca wyyebało ma szczaw mówi że nic nie wiedział.Szkoda że Piotrowicz zajęty.
9 lipca 2021r. o 18:06
~~Olo napisał(a): Skworca wyyebało ma szczaw mówi że nic nie wiedział.Szkoda że Piotrowicz zajęty.

Wybroniłby, 'głaskacza'? Zasłużony dla obu komun.
~~Monika niezalogowany
10 lipca 2021r. o 10:24
Szukam mężczyzny na dyskretne spotkanie. Mam 25 lat i pociągające zgrabne ciałko,
moje odważne nagie zdjęcia i kontakt do mnie znajdziesz na stronie:

http://panieonline.pl
__ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __
Wyszukaj mnie po niku: Monika89 i napisz do mnie lub
zadzwoń o każdej porze, odpisuje zazwyczaj do 5 minut, czekam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza