Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Kruczoczarny Rdest niezalogowany
13 grudnia 2021r. o 18:28
Księża to funkcje zaufania publicznego.
Ich przestępstwa seksualne to 100x gorsze s......stwo niż kogokolwiek innego więc jakiegolkwiek statystyki nie mają tu nic do rzeczy.
Takie typy nadają się tylko do kastracji.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sinoniebieski Grujecznik niezalogowany
13 grudnia 2021r. o 21:29
~~ed napisał(a): Ja tam wolę piekło.
W niebie podobno jest cudownie ale tam q..wa nikogo nie ma !

wyczytałem że po niżej piekła jest pis
~~ed niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 14:12
~~Sinoniebieski Grujecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Ja tam wolę piekło.
W niebie podobno jest cudownie ale tam q..wa nikogo nie ma !

wyczytałem że po niżej piekła jest pis

Poniżej piekła może być tylko szambo piekła więc to by się zgadzało.
~~Sławoj Leszek niezalogowany
15 grudnia 2021r. o 14:08
Wicemarszałek Sejmu Ryszard Terlecki w listopadzie obraził kobietę w centrum handlowym, nazywając ją dziwny czlowiek ką. Teraz został za to ukarany przez sejmową komisję etyki.
Komisja etyki ukarała szefa klubu PiS Ryszarda Terleckiego ,katolika ,patriotę niezłomnego „zwróceniem mu uwagi”.
Tak surowa kara jak nic zwichnie mu polityczną karierę .

Zastosowana autokorekta

~~Polak niezalogowany
16 grudnia 2021r. o 11:32
https://krytykapolityczna.pl/kultura/czytaj-dalej/michal-sutowski-robert-samborski-pozycje-proboszcza-wyznacza-to-ile-pieniedzy-dostarcza-miesiecznie-do-kurii/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1639309047-1

Czarna mafia kradnie Polskę
~~Złotawordzawa Budleja niezalogowany
16 grudnia 2021r. o 15:55
"Marek Lisiński, prezes fundacji Nie Lękajcie się, przez lata przekonywał, że był molestowany. Występował na wspólnych konferencjach z Joanną Scheuring–Wielgus i warszawską radną Agatą Diduszko-Zyglewską. Wspólnie oskarżali księży, a w 2019 r. wybrali się nawet z wizytą do papieża Franciszka.

Kiedy Ojciec Święty usłyszał, że Marek Lisiński sam jako dziecko miał być ofiarą molestowania, uścisnął mu dłoń i po chwili modlitwy pochylił się i pocałował go w rękę."
~~Malinowy Rdest niezalogowany
16 grudnia 2021r. o 16:02
Sąd apelacyjny w Łodzi orzekł, że Marek Lisiński, przez lata rzecznik ofiar pedofilii w Kościele, kłamał na temat swojej przeszłości. Nigdy nie był molestowany przez księdza, którego oskarżał.
~~zawsze dziewica niezalogowany
16 grudnia 2021r. o 16:06
~~Malinowy Rdest napisał(a): Sąd apelacyjny w Łodzi orzekł, że Marek Lisiński, przez lata rzecznik ofiar pedofilii w Kościele, kłamał na temat swojej przeszłości. Nigdy nie był molestowany przez księdza, którego oskarżał.

Ja to wiedziałam bez sądu . Wielebne ojce nie mogą gwałcić małe dzieci ,to wbrew prawom Boskim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza