Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2018r. o 18:16
wiem ...
kiedyś ci proponowałem porównanie sobie liczb ułaskawień przez byłych i obecnego prezydenta ...
gdybyś miał ta wiedzę być może nie pisałbyś tego powyżej ...;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
21 grudnia 2018r. o 18:20
Mam tę wiedzę, dlatego to napisałem.

<i>
2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2018r. o 19:02
no to napisz tu na forum jak przedstawiają się statystyki ''ułaskawień '' poczynając od Kwaśniewskiego po Dudę ...
nie zapomnij o tych miedzy nimi ..Komorowski ,Kaczyński ...
pokaż wiedzę ...;)

211
skorn
21 grudnia 2018r. o 22:42
No to napisz, najlepiej ze żródłami.

<i>
~Ognistoczerwona Brzoza niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 22:47
https://youtu.be/pQSY51zRJvo

organizował miesięcznice a teraz rozważa o jedzeniu węglowodananów gdy mamy do czynienia z tym okresem
2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2018r. o 23:07
skorn napisał(a): No to napisz, najlepiej ze żródłami.

piszesz że masz ''wiedzę '' a teraz co?
kolejny z twoich uników?
czy jednak niewiedza...:]przecież wcześniej pisałeś że nie wstydzisz się zaglądać do Wiki ...

211
skorn
21 grudnia 2018r. o 23:17
Ty pierwszy zarzuciłes mi niewiedzę. Możesz się wykazać.

<i>
2900
#falco nieaktywny
22 grudnia 2018r. o 7:19
''wykazać''?
tani ''chwyt'' ;)

Dopisane 22.12.2018r. o godz. 07:19:

''Prawie ćwierć miliona dla kasty PiS. Konferencja "O roli sądu konstytucyjnego we współczesnym państwie" z bezcenną wypowiedzią Przyłębskiej i moderacją Wildsteina (za jedyne 1850 zł) kosztowała podatników 182 tys. Debata KRS o "100-leciu niezawisłego wymiaru sprawiedliwości w Polsce" - 46 tys. Poza strawą duchową raczono się zupą rakową i kapłonem z jarmużem''

TKM:]

lista wydatków na ta pisowską imprezkę jest bardzo ciekawa

teraz już nie będzie się pisać o ''ośmiorniczkach '' tylko o zupkach i to nie tych z Radomia :]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza