Falco napisał -( właśnie ...taka wiadomość powinna trafić w pierwszej kolejności do takich jak np.M21
on zaraz by zaczął ''udowadniać '' że to nie zdrajca a bohater...) To Ty jesteś Prokuratorem i Sędzią w jednej osobie jakby się okazało że jest winny to powinien ponieść karę bez względu kim jest .
facet ...
nie każdy jak ty , nie widzi sensu w okresie świątecznym ;)
nie masz nic do zrobienia to może sam sobie poszukaj ile to ułaskawień dokonał Komorowski,Kaczyński czy Duda ...
ja dzisiaj pół dnia spędziłem w sklepach ,drugie pół pomagając w przygotowaniach ...
myślisz że ''udowadnianie ''tobie prawdy ma dla mnie sens?
napiszę ci w tej chwili jedno -tylko''notariusz'' jako jedyny ''ułaskawił '' koleżkę przed wyrokiem ...
jak znasz podobny przypadek będę wdzięczny jak to opiszesz ... ;)
skorn się wykazał tyle że jak zwykle...nie do końca i ze ''zródła'' które mu najbardziej jest bliskie a co za tym idzie nie za bardzo wiarygodne ...
wyjątkowo otworzyłem ten link i przejrzałem pobieżnie
pobieżnie bo było mi szkoda czasu na pierdoły ...
dlaczego określam to pierdołami?
bo ten wykaz -inne też -nie zawierają danych najważniejszych (pomijam dane osobowe z wiadomych powodów ) a tymi są informacje za jakie przestępstwa byli skazywani pózniejsi ułaskawiani ...
to by wiele wyjaśniało a takich info nigdzie nie ma ...
dlaczego?
może spróbujesz to wyjaśnić?
''słowik'' czy Vogel no i Kamiński to najbardziej znane postacie a co z resztą?
pomijam tu fakt że ułaskawiano złodziei ,handlarzy prochami czy zwyrodnialców znęcającymi się nad rodzinami bo prezydenckie ''tłumaczenia'' że to ze względu na ''trudną sytuację życiową'' są dla mnie kpiną z prawa i braku szacunku do poszkodowanych ...
ale takie mamy polskie ''prawo'' i tylko można zapytać gdzie się podziała sprawiedliwość ...;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.