Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~Niebieskawozielony Wyżlin niezalogowany
23 grudnia 2018r. o 10:14
Ta teraz nie pasuja ci "przestępstwa". Tysiace aniołków wypuszczano wczesniej. Nie odstawiaj leków
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ognistoczerwona Brzoza niezalogowany
23 grudnia 2018r. o 13:03
Pislamiści rżną głupa.
morawiecki zapowiedział, że „żadnych podwyżek” nie będzie, jeżeli chodzi o ceny prądu. Rzeczywistość jednak bardzo szybko zweryfikowała jego słowa. Energa rozsyła nowe taryfy za prąd do przedsiębiorców, które zawierają o 40 procent wyższe ceny.
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2018r. o 13:27
popatrz jak wiele ''ciemnego luda'' się kupiło na te bzdety Mateuszka''kłamczuszka''

tak durnego elektoratu nie miała jeszcze żadna z dotychczasowych partii politycznych ...
:]

no ...wracam do kuchni ...:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
23 grudnia 2018r. o 14:28
~Niebieskawozielony Wyżlin napisał(a): Ta teraz nie pasuja ci "przestępstwa". Tysiace aniołków wypuszczano wczesniej. Nie odstawiaj leków

Nic dodać, nic ująć.

Kwaśniewski pewnie ułaskawiał tylko złodziei kieszonkowych. Mi wystarczy, że Duda ułaskawia rzadziej niż poprzednicy. Jesli masz informacje, że jest inaczej i jesteś w stanie to udowodnić, to śmiało. Mogą być zródła nawet z 'faktów i mitów'.

<i>
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2018r. o 14:39
zapominasz korniszonku wspomnieć że Kwaśniewski był prezydentem dwie kadencje a Duda jest odrobinkę krócej i na tym skończy ...
Duda jest też pionierem jako ten który ''uniewinnił'' kogoś jeszcze przed procesem ...

ciekawie brzmi to co piszesz że ''mi to wystarczy że uniewinnia rzadziej ''
a skala przestępstw to już dla ciebie nic ważnego ?

dałeś kolejny popis ''wiedzy'' i otumanienia ... :]

211
skorn
23 grudnia 2018r. o 14:54
Nic nie zapominam, jego wynik podzieliłem przez 2.

Jesli masz dowody, że poprzednicy Dudy ułaskawiali tylko złodziei kieszonkowych, to je przedstaw. Daj popis wiedzy.

<i>
~~Ołowiana Poziomka niezalogowany
23 grudnia 2018r. o 15:01
~Ognistoczerwona Brzoza napisał(a): Pislamiści rżną głupa.
morawiecki zapowiedział, że „żadnych podwyżek” nie będzie, jeżeli chodzi o ceny prądu. Rzeczywistość jednak bardzo szybko zweryfikowała jego słowa. Energa rozsyła nowe taryfy za prąd do przedsiębiorców, które zawierają o 40 procent wyższe ceny.

Nie będzie podwyżek cen, będą tylko "regulacje" i obniźki - dochodów ludzi.
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2018r. o 15:26
skorn napisał(a): Nic nie zapominam, jego wynik podzieliłem przez 2.

Jesli masz dowody, że poprzednicy Dudy ułaskawiali tylko złodziei kieszonkowych, to je przedstaw. Daj popis wiedzy.

co ty pierdzielisz...
gdzie ja napisałem że ułaskawiali drobnych złodziejaszków?
sam wspomniałeś aferę starachowicką ...
takich afer było jeszcze kilka a ludzie są pamiętliwi i piszą o tym kiedy ty wymownie milczysz lub nic o tym nie wiesz ...
kto cokolwiek zrobił kiedy bezczelny ''słowiczek'' przyznał że zapłacił za swoje ''ułaskawienie''?Wałęsa zamknął ''japę '' a o jego urzędasach z Kancelarii nikt nawet nie wspomniał ...
dzisiaj Duda ''ułaskawia'' kiedy jest tego potrzeba ...
czy to koleżeńska czy to partyjna ...
zaprzeczysz?
ostatni przypadek to nominacja prezesa PZC który pomimo wyroku i związanych z nim konsekwencji został prezesem ...
wiesz o kim piszę ?
tego w ''niezależnej '' nie przeczytasz ...;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza