Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Białawoszary Oczar niezalogowany
29 stycznia 2019r. o 14:36
I jeszcze jedno.
Pomyśl co będzie jak w najbliższych wyborach nie wygra PiS.
Jeśli to będzie PO - wiadomo.
Jeśli nowa sił - która nie ma zaplecza, to na jej pokład szybko wskoczy cała agentura. Czym to się skończy?
Mówię ci, najlepszy wariant to PiS na przetrwanie i budować prawicę. Ale ta musi się najpierw zacząć dogadywać. Ustalić co ich łączy i co dzieli. Co jest ważne, a co drugorzędne. Tego w 5 minut się nie zrobi. A zegar tyka...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kredowobiały Omieg niezalogowany
29 stycznia 2019r. o 15:20
oczar do wyborów na jesień dużo czasu ,a Ty już ustawiasz społeczeństwo.
2900
#falco nieaktywny
29 stycznia 2019r. o 15:44
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Konkret i głębia treści w rzeczowych polemikach pewnego ubogiego umysłem...
Tylko ostatnie, tylko z jednego tematu!
To nie są żadne wypowiedzi wyjęte z kontekstu. To są całe wypowiedzi.
I tak nieustannie - przez 100 tematów....

resztę przeczytasz zapewne jutro ...już się drukuje ;)

wypowiedział się ''medrek'' który jak dotąd ''zabłysnoł'';) ( oł) :] tylko bredniami i tym że nigdzie nawet nie spróbował nawiązać żadnej dyskusji...

jesteś po prostu za ''cieniutki'' bazylku...za ''cieniutki''
twoje ''popisy'' to tylko szukanie postów Falco -czyli moich :) - i temu poświęcasz swój czas co mnie skądinąd cieszy ...
mało kto z forumowiczów tak jest zainspirowany moja tu obecnością i tym co piszę ...

a co powiesz na wklejki tej całej ''oczar''? hahahaha

I tak nieustannie - przez 100 tematów....

to ci nie przeszkadza?

a co to tam nowego u prezesiny? bo coś do mnie dociera że dobierają mu się do porcięt...:]

[img=1548773085_vcjartr.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
29 stycznia 2019r. o 15:53
~~Kredowobiały Omieg napisał(a): oczar do wyborów na jesień dużo czasu ,a Ty już ustawiasz społeczeństwo.

Ustawiam? Ja tylko głośno myślę. Chętnie poczytam jakie ty masz przemyślenia.
A czasu wcale nie jest tak wiele jak ci się zdaje.
2900
#falco nieaktywny
29 stycznia 2019r. o 15:58
M21W2 napisał(a):

wreszcie jest rząd który nie jest doskonały np . jak Falco .

dalej cię męczy Falco?

co ci mam napisać abyś nie wracał do mnie?

facet ...odszukaj sobie jakiś ''płot'' i skacz przez niego do znudzenia ...znudzisz się jednym -poszukaj kolejnego ...
widzę że naprawdę doskwiera ci fakt że nie udało ci się dorwać do ''koryta'' :]

Dopisane 29.01.2019r. o godz. 15:58:

~~Białawoszary Oczar napisał(a):

Komuchy chcą nam to odebrać i znów nas uprzedmiotowić.

niesamowite...
ach te wstrętne ''komuchy''

oczywiście oprócz tych którzy siedzą w ławkach ...ów ;)
ci są ''cacy''

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Liliowa Kolkwicja niezalogowany
29 stycznia 2019r. o 16:22
Gdyby byle jaki wygrał w Warszawie pisowskie wieże już by rosły

Brawo Warszawa !
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 stycznia 2019r. o 17:40
~~Białawoszary Oczar napisał(a): I jeszcze jedno.
Pomyśl co będzie jak w najbliższych wyborach nie wygra PiS.
Jeśli to będzie PO - wiadomo.
Jeśli nowa sił - która nie ma zaplecza, to na jej pokład szybko wskoczy cała agentura. Czym to się skończy?
Mówię ci, najlepszy wariant to PiS na przetrwanie i budować prawicę. Ale ta musi się najpierw zacząć dogadywać. Ustalić co ich łączy i co dzieli. Co jest ważne, a co drugorzędne. Tego w 5 minut się nie zrobi. A zegar tyka...

Tak , tu muszę się z Tobą zgodzić ... budować prawicę , ale przecież nie na Pisie . Gdyby wybitni Intelektualiści tego nieszczęśliwego kraju chcieli ruszyć dupę , to może coś by z tego było , ale nawet sam Michalkiewicz mówi ... wisi mi i Premierem nie chce zostać :D
Być może Trybun Ludowy jeszcze się nie urodził :)
Powiadam Ci Oczar , jest żle , a będzie jeszcze gorzej , bo zegar tyka ... ale powiedz mi Baba jesteś , czy facet ... doceniam intelekt , nie cierpię fanatyzmu , ale lubię płeć . Proste rozróżnienie między Kobietą a głupim facetem , co za dupami się ogląda.

Wsio ryba , w Nowym Testamencie buk żydów postanowił adoptować Jezusa i zamordował adoptowanego...

Powiadam Ci , ta tradycja nie jest dobra :)

Oczar , grasz w szachy ? ... proszę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
29 stycznia 2019r. o 17:49
Do wyborów do europarlamentu idzie szeroka koalicja prawicowa. Zobaczymy co się z tego urodzi.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza