M21W2 napisał(a):falco napisał(a): ''.
Nawet na taką " mowę miłości " w Twoim wykonaniu nie reagowałem ---Brawo Fobiak ,widzę żeś się nieźle wqrwił . Najgorzej jak prymitywny prymityw stroi się w piórka mędrca .
moim wykonaniu?...facet-przechodzisz sam siebie w swoim prymitywizmie :]
każdy ironiczny co do twojej postawy post to post pisany przez Falco?
masz się za takiego ''ważnego'' że ja śledzę twoje wpisy?
ja liczyłem na to że pisząc do ciebie tyle razy byś zaprzestał pisania do mnie w końcu to dotrze do ciebie ...ale jak widzę nie dotarło więc na co liczysz?
jeszcze raz ...nie masz co robić skacz przez ''płoty''
może w końcu znajdziesz ten ''swój '' -''jedyny'':]
~~Szary Omieg napisał(a): Wklejajcie przykłady jego mowy nienawiści!!!!
Pannazdzieckiem napisał(a):A co ci Biedroń przeszkadza ja się pytam?Przecież wg.waszej religii takim stworzył go wasz" buk".Człowiek jak człowiek dla mnie ,jeżeli ma do zaproponowania coś, aby zmienić w bajorze w jakim się babramy od lat to dlaczego mu na to nie pozwolić?Bo chce oddzielenia państwa od kościoła?Uczciwych podatków dla kleryków?Usunięcia religii ze szkoły?To za czasu premierowania Suchockiej zaczęliśmy grzęznąć w tym bagnie.Chcesz należeć do jakiejś wspólnoty?Nikt ci tego prawa nie odmawia,ale to ty płać na nią ,a nie żeby kościół wyciągał wiecznie łapy do wszystkich.~~Szary Omieg napisał(a): Wklejajcie przykłady jego mowy nienawiści!!!!
Omieg , przecież Twoja rada jest bez sensu. Jeszcze nie zauważyłeś , że Konopna Języczka , nie ma żadnych skrupułów i moralnych ograniczeń . Dyskutować na argumenty , ignorować chamstwo i koniec z obrazkami. Moja rada . Buc preferuje masochizm w klarownej postaci , jak na niego szczają , to dyskutuje sam ze sobą ( schizofrenia bez objawowa ) i mówi , że deszcz pada , i jest mu wtedy przyjemnie. Ale trzeba walczyć o Duszę i zaprzestać dyskusji , inaczej mówiąc zastosować się do mojej rady ;)
Dobrej nocy Wam życzę :)