Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Miętowy Liliowiec niezalogowany
2 lutego 2019r. o 8:56
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Szary Omieg napisał(a): Wklejajcie przykłady jego mowy nienawiści!!!!

Omieg , przecież Twoja rada jest bez sensu. Jeszcze nie zauważyłeś , że Konopna Języczka , nie ma żadnych skrupułów i moralnych ograniczeń . Dyskutować na argumenty , ignorować chamstwo i koniec z obrazkami. Moja rada . Buc preferuje masochizm w klarownej postaci , jak na niego szczają , to dyskutuje sam ze sobą ( schizofrenia bez objawowa ) i mówi , że deszcz pada , i jest mu wtedy przyjemnie. Ale trzeba walczyć o Duszę i zaprzestać dyskusji , inaczej mówiąc zastosować się do mojej rady ;)

Dobrej nocy Wam życzę :)

''Najstarsze pisane informacje o piwie pochodzą ze stolicy Sumeru — Uruk. Jak podaje New Scientist, ponad 5 tys. lat temu, pensję dla robotników sumeryjskich wypłacano tam w piwie ''

Tobie też
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krasna Facelia niezalogowany
2 lutego 2019r. o 9:14
nie można zbyt wiele oczekiwać od kogos kto jak widzisz bez piwa nie potrafi funkcjonować to degenerat a dowody tego to jego wpisy zarówno obecne ale i te z przeszłości
można tu przypominać jego posty w których pisał w odrażających słowach o własnej żonie a nie tak dawno o własnym ojcu więc panna powinien po prostu odstawić piwo
czy to pomoże by odzyskał chociaż odrobinę człowieczeństwa ?
~~Złocistorudy Łubinnik niezalogowany
2 lutego 2019r. o 10:09
~~Szary Omieg napisał(a): Ignorować tego chama! Niech sobie gada sam ze sobą, jak się wyloguje:D
właśnie tak zrobił

wylogował sie i nawija te swoje fałsze
~~Miętowy Liliowiec niezalogowany
2 lutego 2019r. o 10:23
~~Krasna Facelia napisał(a): nie można zbyt wiele oczekiwać od kogos kto jak widzisz bez piwa nie potrafi funkcjonować to degenerat a dowody tego to jego wpisy zarówno obecne ale i te z przeszłości
można tu przypominać jego posty w których pisał w odrażających słowach o własnej żonie a nie tak dawno o własnym ojcu więc panna powinien po prostu odstawić piwo
czy to pomoże by odzyskał chociaż odrobinę człowieczeństwa ?

nie
gdy ''ja'' jest górą to mało prawdopodobne
~~Krasna Facelia niezalogowany
2 lutego 2019r. o 10:29
~~Złocistorudy Łubinnik napisał(a):
~~Szary Omieg napisał(a): Ignorować tego chama! Niech sobie gada sam ze sobą, jak się wyloguje:D
właśnie tak zrobił

wylogował sie i nawija te swoje fałsze

on się wylogował a ty przelogowałeś więc wszystko jest w porzo i nie jęcz tu robiąc z siebie męczennika:]
~~Złocistorudy Łubinnik niezalogowany
2 lutego 2019r. o 11:06
~~Konopna Języczka napisał(a):
~~Szary Omieg napisał(a):
~~Ciemnoczekoladowy Pieris napisał(a):
~~Szary Omieg napisał(a):
Jaanoo napisał(a):
Jaanoo napisał(a):
Jaanoo napisał(a): [img=1547577965_p8xq7hb.jpg][img=1547577970_cbgah6j.jpg][img=1547577976_42gr673.jpg][img=1547577984_a5xzq99.jpg][img=1547577993_zuwf8fx.jpg][img=1547578002_ymiiot3.jpg][img=1547578012_st943te.jpg][img=1547578022_aeexy7q.jpg][img=1547578037_1wuurq3.jpg][img=1547578051_bvueckw.jpg]to wszystko wisi na bolcu

Jaanoo napisał(a): [img=1547913300_2fzu5li.jpg][img=1547913306_trwc0qv.jpg]

Jaanoo napisał(a): TO JEST PRAWDZIWA TWARZ FALCO.bez tego nie przezywasz orgazmu czy co?
falco napisał(a):

a na drzewach zamiast liści będą wisieć..... pislamiści:D

już niedługo zamiast liści, będą wisieć ….pislamiści :)

raz sierpem, raz młotem.... pisowską hołotę
alleluja

Jaanoo napisał(a): [img=1548783364_w0unnjm.jpg][img=1548783371_42fu2j7.jpg]

Ten okropny człowiek dalej zachowuje się makabrycznie :(

:D
14240
M21W2
2 lutego 2019r. o 11:19
facet ...twoja pozycja to ''wieczny pionek'' i tam pozostań ...
ty piszesz o moim chamstwie ?...oburzasz się i straszysz prokuratorami fobiaka?
bredzisz o jakichś tam ''obelgach'' ?
facet...miej sam nad sobą litość bo ja ci jej nie zapewnię ...

pomyśl o tym ...''do poniedziałku' Falco skończ z tym ośmieszaniem się , widzisz co chcesz widzieć napisałem ......Przyznam szczerze że zatkało mnie w pierwszej chwili czytając podły hejt Fobiaka wspierany przez Falco , napisał coś co znajomi polecają zgłosić do prokuratury twierdzą że jest to nie hejt a obelgi , pomówienia , publiczne znieważenie ścigane z urzędu , na dzień dzisiejszy zostaję przy swojej ocenie - chorzy z nienawiści do ludzi o innych poglądach powinni się leczyć , aczkolwiek daję sobie czas do poniedziałku , jest przy mnie kolega który twierdzi że nikczemnych oszczerców brak reakcji tylko ośmiela ...... Ktoś teki jak Ty nie jest w stanie tego zrozumieć , ZNAJOMI POLECAJĄ ZGŁOSIĆ DO PROKURATURY . Falco napisałem też w następnym poście że chciałem sprawdzić jak zareagują inni , Ktoś nie zrozumiał przenośni o zdradzonej żonie jakiej dokonał Fobiak , inny przypomniał o romansie Posła PiS Piątka , Ramaj poleca abym odpuścił bo sam zacząłem pyskówkę , odpisałem aby wskazał w którym miejscu , nie odpisał . Ty manipulant robisz swoje , jakbyś był choć trochę KUMATY to byś nopisał to co ja zrobię teraz : - Nic w tym co Fobiak napisał nie jest żadnym podłym hejtem , Fobiaka poniosła wybujała fantazja , nie ma w tym tekście żadnych obelg , pomówień
a tym bardziej pomówienia ściganego z urzędu , prowokacja się udała Falkobaranki na nią się złapały . Piszę o Twoich chamskich komentarzach , Ty nie dyskutujesz tylko próbujesz zdyskredytować oponenta , pisałem też o Twoim braku kultury osobistej co udowadniasz każdego dnia . W tym wszystkim tylko Fobiak był spokojny , wiedział co napisał , przypomnij mi kto napisał .... masz szczęście że nie mam czasu ciągać się z tobą po sądach , podpowiem Panna nazywa go Papuga . A jeszcze jedno ,- żaden znajomy w tym temacie ze mną nie rozmawiał i nic nie polecał , w poniedziałek nic się nie wydarzy , zrobiłem to dzisiaj , szyderczo zaśmiej się sam , to jest Twój znak rozpoznawczy .
~~Granatowoszara Kalia niezalogowany
2 lutego 2019r. o 12:49
fobiak napisał(a): wybacza ale kraj do bankructwa doprowadzily strajki
nie przedstawiles polityki jaruzelskiego i bolka
reszta to bzdety
morderstwa zawsze sie zdarzaly nawet w laziskach a wykorzystywanie ich do wlasnych celow tez nie jest nowoscia, ostatnio gdansk
przestan w koncu pier../ lic farmazanony i pomysl zanim rzucisz tu ochlapem

Ciągle wypisujesz bzdety bez sensu!
Kraj doprowadziła do bankructwa polityka Gierka. Pożyczał forsę jak ostatni dziwny czlowiek , czyli tak jak Platforma Oszustów! Zamiast wspierać polski przemysł, i racjonalizować ekonomię, on robił bzdurne zakupy zagraniczne. Np. budował Hutę Katowice, gdzie koszt wsadu był wyższy niż wartość produktu! Gdzie nie pojechał to robił dobrze gospodarzom: a to we Francji kupił Berlieta, a to w Kanadzie Massey Fergussona...
Kraj zbankrutował, bo lichwiarze przestali pożyczać i zażądali spłaty! Przypominam, że od 1976 roku Gierek wprowadził kartki na cukier, a od 1977 kartki na mięso! Strajki były dopiero 4 lata później!

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza