Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 23:21
pewna kobieta będąca stylistką Pani Rudzik lub Rodzik skrytykowała na X Nawrocką za nieodpowiedni ubiór na jakiejś imprezie i co?
pojawił się piSSowski frajer mianowicie Dominik Tarczyński i zaczął otwarcie namawiać innych do hejtu na tą kobietę ...pojawiły się nawet groźby...
a ja przypominam sobie jak to Tarczyński chciał ze swojego dziadka zrobić bohatera a okazało się że to był zwykły bandzior i kolaborant współpracujący z gestapo i donoszący na Żydów...

wszystko jest opisane w sieci więc nie jęczeć mi tu piSSiory ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
przedwczoraj o 7:59
~~sąsiad za płota napisał(a): Dobrze piszesz Jasminowiec. Ale z tym obrażaniem to popisz na priv z Lucjanem.
On jest prawdziwym ekspertem od tego jak można kogoś obrażać.
To chamisko jakiego dawno tu nie było .

Witam " sąsiada" oszczekiwacza " . Miłego dnia " sąsiedzie "
przedwczoraj o 8:20

14240
M 2 W 2
9 min. temu......................... ..........................
~~Irezyna płowa napisał(a): A to się wiejski nieuk zagotował. A teraz jeszcze łże że widział błąd. Większego kłamcy to forum nie widziało.
KTOŚ UCZCIWY PRZYZNAŁ BY SIĘ DO BŁĘDU.
Ty wiejski nieuku nie wiesz co to jest uczciwość. To pojęcie jest ci całkowicie obce. Myślę że w twojej wsi ludzie powinni pluć na twój widok.

Wiem jedno , cioty nie mają nic do powiedzenia to atakują jak wściekłe psy , piana z pyska wytarta ?
14240
M21W2
przedwczoraj o 8:21
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): niestety dla ciebie ludzi pamiętają co tu Lucuś wypisywał pisząc w swoim poście że Jurek mnie postawił w gronie ,,frajerów'...;D
więc nie podnoś wrzasków bo dzisiaj już późno ale jutro jeśli chcesz odszukam co Lutunia pisał...

wychodzi więc na to że jeśli ktoś postawi Lucusia wśród frajerów to jest ''be'' ale kiedy ten pajac nazywa kogoś ''frajerem'' to jest o komplement...
typowy Kali...;D

Potwierdzam, Jurek napisał nie wiem w jakim kontekście że jesteś frajerem. .. Ja napisałem że jestem większym frajerem niż ty wiedząc o twoich UB-eckich metodach stosownych wobec adwersarzy o innych poglądach wdawałem i nadał wydaję się w dyskusję z kimś takim.... Miłego dnia.
przedwczoraj o 8:23

14240
M 2 1 W 2
9 min. temu
~~Irezyna płowa napisał(a): A to się wiejski nieuk zagotował. A teraz jeszcze łże że widział błąd. Większego kłamcy to forum nie widziało.
KTOŚ UCZCIWY PRZYZNAŁ BY SIĘ DO BŁĘDU.
Ty wiejski nieuku nie wiesz co to jest uczciwość. To pojęcie jest ci całkowicie obce. Myślę że w twojej wsi ludzie powinni pluć na twój widok.

Wiem jedno , cioty nie mają nic do powiedzenia to atakują jak wściekłe psy , piana z pyska wytarta ? .
14240
M21W2
przedwczoraj o 8:27
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Wiem jedno , cioty nie mają nic do powiedzenia to atakują jak wściekłe psy , piana z pyska wytarta ?

Potwierdzam to co napisałem , "cioty"atakują i oszczekują , nic się nie zmieniło. Jak wziąłeś to do siebie to coś w tym musi być, nie wnikam .
przedwczoraj o 8:28
chcesz trochę swoich postów jakie kierowałeś do swojego przyjaciela z Koziej?
a może te jak wyzywałeś skorna od ''młodych gnojków''?

wszystko mam więc wal się na tą swoją kłamliwą ,fałszywą morde...

''RZołnierzu'' (sic!) ze szkółki podoficerskiej...;D
jesteś pewien że sam nie masz ''żUłtych '' papierów?

tak ,tak wiejski chamie...tak było a to tylko ułamek tego czym się ''popisywałeś ...;D
przedwczoraj o 8:29
M...2..1W....2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Wiem jedno , cioty nie mają nic do powiedzenia to atakują jak wściekłe psy , piana z pyska wytarta ?

Potwierdzam to co napisałem , "cioty"atakują i oszczekują , nic się nie zmieniło. Jak wziąłeś to do siebie to coś w tym musi być, nie wnikam .

A MOŻE TAK NAPISZESZ O TYM W JAKIM ''KONTEKŚCIE'' TO NAPISAŁEŚ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza