Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

14240
M21W2
12 sierpnia 2023r. o 17:27
Jurek , polecam ignorować tych którym wiercą dziury w głowach publicyści z ul . Wiertniczej .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~j niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 17:32
M21W2 napisał(a): Jurek , polecam ignorować tych którym wiercą dziury w głowach publicyści z ul . Wiertniczej .

Lucjan, na weekend zajadę , przywiozę sandały dla brata . POgadamy o zwodowanych okrętach .Żeby nie ty i Rydzyk .Polski by nie było .
~~Niezalogowany Jurek niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 17:33
M21W2 napisał(a): Jurek , polecam ignorować tych którym wiercą dziury w głowach publicyści z ul . Wiertniczej .

Lucjan, na weekend zajadę , przywiozę sandały dla brata . POgadamy o tych tysiącach zwodowanych okrętach .Żeby nie ty i Rydzyk .Polski by nie było .
~~Rudawy Starzec niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 17:55
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudawy Starzec napisał(a): Lucjan...nie chce mi się teraz wracać do tego tematu bo wiem że nic nowego nie napiszesz a czytanie kolejnych materiałów które SKOPIOWAŁEŚ !!!! ze strony biuletynu już jakiś czas temu czytałem...
musisz szukać głębiej i na stronach niezależnych...
to co wklejasz o czym ma świadczyć?

chyba jedynie o tym że człowiek którego twoi nazywają ''folksdojczem'' lub ''człowiekiem o twarzy Hitlera'' był jednak tamtej w Solidarności ...tej która wielu Polakom dała nadzieję na lepsze jutro a które idee pogrzebał piękny Maryjan i inne Śniadki...;D

Twoja ocena mojej osoby mnie nie interesuje , Ty stawiasz mi zarzuty sam bredząc jedno i to samo o Solidarności od lat , dla Ciebie solidaruchy to robotnicy , nie ucz przysłowiowy " Marcinie " pustosłowiem i sloganami , pisz o faktach zamiast głupawych pytań '
Wszystkim polecasz szukanie , zamiast tego pokarz że wiesz coś więcej , poprzyj to dowodami .
To nie kto inny jak Ty pisał o powrocie Tuska i zrobieniu porządku w Polsce , teraz widzę że może to być porządek rodem z PRL , więzienia dla przeciwników politycznych .
Dopisane 12.08.2023r. o godz. 17:13:pokaż

nawet jeśli bierzesz to za ''swoją oceną '' Lucjan to sprowadzę cię na ziemię ...to ocena WSZYSTKICH solidaruchów....;D
a cóż innego jak nie sam rzucasz tu sloganami a na dodatek robisz kopie nie swoich tekstów
zaznaczaj Lucjan że to kopie ...czy to z biuletynu''s'' czy stron encyklopedii ''s'' ;D

polecam szukanie co nie znaczy że będę czy to tobie czy innym ułatwiał zadanie....;D
ja tu nie jestem od ''nauczania;' ;D
czy ja pisałem o tym że ''Tusk zrobi porządek w Polsce''?...a gdzie ?;D
ja od wielu lat piszę niezmiennie jedno- każda miniona ''władza'' opierała się na kłamstwach i manipulacjach...obecna też tyle że robi to bardziej perfidnie...
przebija w tym nawet twojego Urbana do którego tak często nawiązujesz...
piszesz o ''porządku rodem z PRL''?...a co innego obecnie robi ta ''władza'' której wręcz z uwielbienim bijesz pokłony?...a może pozazdrościłeś ''podnóżkom Tuska'' o których wrzeszczał ten dupek kowalski i teraz sam robisz wszystko by stać ''podnóżkiem mkkwacza'' ? ;D
~~prokurator Piotrowicz niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 18:04
~~Rudawy Starzec napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawy Starzec napisał(a): Lucjan...nie chce mi się teraz wracać do tego tematu bo wiem że nic nowego nie napiszesz a czytanie kolejnych materiałów które SKOPIOWAŁEŚ !!!! ze strony biuletynu już jakiś czas temu czytałem...
musisz szukać głębiej i na stronach niezależnych...
to co wklejasz o czym ma świadczyć?

chyba jedynie o tym że człowiek którego twoi nazywają ''folksdojczem'' lub ''człowiekiem o twarzy Hitlera'' był jednak tamtej w Solidarności ...tej która wielu Polakom dała nadzieję na lepsze jutro a które idee pogrzebał piękny Maryjan i inne Śniadki...;D

Twoja ocena mojej osoby mnie nie interesuje , Ty stawiasz mi zarzuty sam bredząc jedno i to samo o Solidarności od lat , dla Ciebie solidaruchy to robotnicy , nie ucz przysłowiowy " Marcinie " pustosłowiem i sloganami , pisz o faktach zamiast głupawych pytań '
Wszystkim polecasz szukanie , zamiast tego pokarz że wiesz coś więcej , poprzyj to dowodami .
To nie kto inny jak Ty pisał o powrocie Tuska i zrobieniu porządku w Polsce , teraz widzę że może to być porządek rodem z PRL , więzienia dla przeciwników politycznych .
Dopisane 12.08.2023r. o godz. 17:13:pokaż

nawet jeśli bierzesz to za ''swoją oceną '' Lucjan to sprowadzę cię na ziemię ...to ocena WSZYSTKICH solidaruchów....;D
a cóż innego jak nie sam rzucasz tu sloganami a na dodatek robisz kopie nie swoich tekstów
zaznaczaj Lucjan że to kopie ...czy to z biuletynu''s'' czy stron encyklopedii ''s'' ;D

polecam szukanie co nie znaczy że będę czy to tobie czy innym ułatwiał zadanie....;D
ja tu nie jestem od ''nauczania;' ;D
czy ja pisałem o tym że ''Tusk zrobi porządek w Polsce''?...a gdzie ?;D
ja od wielu lat piszę niezmiennie jedno- każda miniona ''władza'' opierała się na kłamstwach i manipulacjach...obecna też tyle że robi to bardziej perfidnie...
przebija w tym nawet twojego Urbana do którego tak często nawiązujesz...
piszesz o ''porządku rodem z PRL''?...a co innego obecnie robi ta ''władza'' której wręcz z uwielbienim bijesz pokłony?...a może pozazdrościłeś ''podnóżkom Tuska'' o których wrzeszczał ten dupek kowalski i teraz sam robisz wszystko by stać ''podnóżkiem mkkwacza'' ? ;D

Janusz , z kim te teksty , ja powiedziałem że "niektórzy mogą uważać, że przekaz PIS razi ludzi inteligentnych. Ale on winien trafić do jak największej liczby Polaków"
12 sierpnia 2023r. o 18:08
~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawy Starzec napisał(a):

Złotko , ile tych okrętów razem z Rydzykiem zwodowaliście. ? Gdzie kasa za udziały , kapnęło ci coś bracie Lucjanie. ?

I powtórnie łgarzu podpinasz się pod Jurko
wspominając o jakimś wodowaniu ??
nie myl z wodogłowiem które posiadasz …

nie ma co się denerwować chociaż wiem że prawda was boli...;D
ale jak to było z zapowiadanym wodowaniem piSSdzielskiego promu?....była stępka ,jej pokropek i huczne spotkanie z ''matołuszem'' ;D
i co?...okazało się że piSSdzielce nawet holownika nie potrafią wybudować a ''lodołamacz'' do zdjęć propagandowych pokleili taśmą przylepną ...;D
kasa za udziały...przecież to tez prawda...
no gdzie ona znikła? ;D
12 sierpnia 2023r. o 18:14
za niecałe pół godziny tenis...Iga zagra z Jessiką ...
obstawiłem tą drugą bo powiedzmy że ma fajne imię ....;D
~~Niebieskoszary Żywotnik niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 18:27
Niezły ubaw tutaj.
Wy tak naprawdę czy jaja sobie takie robicie?
Rydzyk ubogi...:) ..solidaruchy uratowały Polskę :)...

Solidaruchy to walczyły z narodem za kowida, rozkradły wszystko co było do rozkradzenia i jeszcze nabrały nasze konto kredytów!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza