M21W2 napisał(a): Jurek , polecam ignorować tych którym wiercą dziury w głowach publicyści z ul . Wiertniczej .
M21W2 napisał(a): Jurek , polecam ignorować tych którym wiercą dziury w głowach publicyści z ul . Wiertniczej .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawy Starzec napisał(a): Lucjan...nie chce mi się teraz wracać do tego tematu bo wiem że nic nowego nie napiszesz a czytanie kolejnych materiałów które SKOPIOWAŁEŚ !!!! ze strony biuletynu już jakiś czas temu czytałem...
musisz szukać głębiej i na stronach niezależnych...
to co wklejasz o czym ma świadczyć?
chyba jedynie o tym że człowiek którego twoi nazywają ''folksdojczem'' lub ''człowiekiem o twarzy Hitlera'' był jednak tamtej w Solidarności ...tej która wielu Polakom dała nadzieję na lepsze jutro a które idee pogrzebał piękny Maryjan i inne Śniadki...;D
Twoja ocena mojej osoby mnie nie interesuje , Ty stawiasz mi zarzuty sam bredząc jedno i to samo o Solidarności od lat , dla Ciebie solidaruchy to robotnicy , nie ucz przysłowiowy " Marcinie " pustosłowiem i sloganami , pisz o faktach zamiast głupawych pytań '
Wszystkim polecasz szukanie , zamiast tego pokarz że wiesz coś więcej , poprzyj to dowodami .
To nie kto inny jak Ty pisał o powrocie Tuska i zrobieniu porządku w Polsce , teraz widzę że może to być porządek rodem z PRL , więzienia dla przeciwników politycznych .
Dopisane 12.08.2023r. o godz. 17:13:pokaż
~~Rudawy Starzec napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawy Starzec napisał(a): Lucjan...nie chce mi się teraz wracać do tego tematu bo wiem że nic nowego nie napiszesz a czytanie kolejnych materiałów które SKOPIOWAŁEŚ !!!! ze strony biuletynu już jakiś czas temu czytałem...
musisz szukać głębiej i na stronach niezależnych...
to co wklejasz o czym ma świadczyć?
chyba jedynie o tym że człowiek którego twoi nazywają ''folksdojczem'' lub ''człowiekiem o twarzy Hitlera'' był jednak tamtej w Solidarności ...tej która wielu Polakom dała nadzieję na lepsze jutro a które idee pogrzebał piękny Maryjan i inne Śniadki...;D
Twoja ocena mojej osoby mnie nie interesuje , Ty stawiasz mi zarzuty sam bredząc jedno i to samo o Solidarności od lat , dla Ciebie solidaruchy to robotnicy , nie ucz przysłowiowy " Marcinie " pustosłowiem i sloganami , pisz o faktach zamiast głupawych pytań '
Wszystkim polecasz szukanie , zamiast tego pokarz że wiesz coś więcej , poprzyj to dowodami .
To nie kto inny jak Ty pisał o powrocie Tuska i zrobieniu porządku w Polsce , teraz widzę że może to być porządek rodem z PRL , więzienia dla przeciwników politycznych .
Dopisane 12.08.2023r. o godz. 17:13:pokaż
nawet jeśli bierzesz to za ''swoją oceną '' Lucjan to sprowadzę cię na ziemię ...to ocena WSZYSTKICH solidaruchów....;D
a cóż innego jak nie sam rzucasz tu sloganami a na dodatek robisz kopie nie swoich tekstów
zaznaczaj Lucjan że to kopie ...czy to z biuletynu''s'' czy stron encyklopedii ''s'' ;D
polecam szukanie co nie znaczy że będę czy to tobie czy innym ułatwiał zadanie....;D
ja tu nie jestem od ''nauczania;' ;D
czy ja pisałem o tym że ''Tusk zrobi porządek w Polsce''?...a gdzie ?;D
ja od wielu lat piszę niezmiennie jedno- każda miniona ''władza'' opierała się na kłamstwach i manipulacjach...obecna też tyle że robi to bardziej perfidnie...
przebija w tym nawet twojego Urbana do którego tak często nawiązujesz...
piszesz o ''porządku rodem z PRL''?...a co innego obecnie robi ta ''władza'' której wręcz z uwielbienim bijesz pokłony?...a może pozazdrościłeś ''podnóżkom Tuska'' o których wrzeszczał ten dupek kowalski i teraz sam robisz wszystko by stać ''podnóżkiem mkkwacza'' ? ;D
Janusz , z kim te teksty , ja powiedziałem że "niektórzy mogą uważać, że przekaz PIS razi ludzi inteligentnych. Ale on winien trafić do jak największej liczby Polaków"
~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawy Starzec napisał(a):
Złotko , ile tych okrętów razem z Rydzykiem zwodowaliście. ? Gdzie kasa za udziały , kapnęło ci coś bracie Lucjanie. ?
I powtórnie łgarzu podpinasz się pod Jurko
wspominając o jakimś wodowaniu ??
nie myl z wodogłowiem które posiadasz …
nie ma co się denerwować chociaż wiem że prawda was boli...;D
ale jak to było z zapowiadanym wodowaniem piSSdzielskiego promu?....była stępka ,jej pokropek i huczne spotkanie z ''matołuszem'' ;D
i co?...okazało się że piSSdzielce nawet holownika nie potrafią wybudować a ''lodołamacz'' do zdjęć propagandowych pokleili taśmą przylepną ...;D
kasa za udziały...przecież to tez prawda...
no gdzie ona znikła? ;D